- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.824
- 398
Zaten gorevi olan yapmasi gereken yolu, metroyu lütuf gibi görüyorsunuz ben de bunu anlyamıyorum. Akpden önce metro mu varmiş bilmem ne mi varmiş. Bunlar akpnin değil teknolojinin getirdikleri. He telefon bile tayyiple geldi he.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayrıca burda başörtölü başörtüsüz ayrımı yapmıyoruz özgürlükten bahsediyoruz avatarınıza bakılırsa
Nasip et ya Rabbimm 👪
Evet,terbiyesizlik.AKP'li olmayan herkese yapıştırdığınız yafta.Gülen'i zerre kadar sevmem,desteklemem.17 Aralık'tan önce de böyleydim.
2009 yılında hanımefendi.Başörtümü kapıda çıkarıp girdim.Kimse dışlamadı.Namaz kıldığımı da,başörtülü olduğumu da bilirdi hocalarım.Ama ben bunu hiç kullanmadım.İlim öğrenmek için katlandım bu sıkıntıya.Tek bir hakaretimi gösteremezsiniz,rica ederim bana yazmayın,sizinle konuşacağımız bir şey yok.
Ne alaka avatarla ayrıca ?
Lafınızı yere atmayın lütfen yazıp yazıp bana yazmayın demekle olmuyor az önce başörtümle okula girdim fislenmedim yazdınız şimdide başımı açtım girdim yazdınız anlayamadım sizde bana yazmayın olurmu çok meraklı değilim sizin gibilerle tartışmayı bilmeyen insanlarla tartışmaya
Nasip et ya Rabbimm 👪
Kapıya kadar başörtüyle gidip kapıdan geçince açınca pekala da okunuyor üniversite.Yeter ki insanın okumaya niyeti olsun.Ben hiç değilim meraklı.Selametle.
Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıyan Paralel değil miydi?
Hafızam mı beni yanıltıyor acaba? :44:
Başörtüsü din falan alakasız ...neyse beni ilgilendirmez konuşmalarınızla örtüşmüyorsunuz
Nasip et ya Rabbimm 👪
İşte herkes sizin gibi rahat olmuyor baş açma konusunda şuanda öyle bir sorun yok çok şükür başbakanımız çözdü hadi inkar edin
Nasip et ya Rabbimm 👪
Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıyan Paralel değil miydi?
Hafızam mı beni yanıltıyor acaba? :44:
Avatardan iman ölçümü mü yapıyorsunuz ? Sizin avatara göre de bebekleri leylek getiriyor o zaman.
Evet,8 yılın sonunda çözdü.Çok daha önce çözebilecekken.Ben rahat değilim,sadece okumaya niyetim vardı,örtümün arkasına saklanıp acındırmadım kendimi hiçbir zaman.
Selametle.
Avatardan iman ölçümü mü yapıyorsunuz ? Sizin avatara göre de bebekleri leylek getiriyor o zaman.
Evet,8 yılın sonunda çözdü.Çok daha önce çözebilecekken.Ben rahat değilim,sadece okumaya niyetim vardı,örtümün arkasına saklanıp acındırmadım kendimi hiçbir zaman.
Selametle.
İmanınızı ölçtüğüm falan yok ayrıca küçüklen evet öyle bilirdik leylekleri işin esprisi 😊 imzama bakarsan kimden dua istediğimi görürsün 🙏 sizde selametle kalın eğer kırdıysamda hakkınızı helal edin amacım kimseyi kırmak değil burası tartışma platformu hersey konuşuluyor herkesin doğrusuyla yanlışıyla görüşleri kendine
Nasip et ya Rabbimm 👪
Baraji gecemeyen insan bile "kapalı oldugum icin okuyamadaağm" diye cemkiriyor ya hayranim.okuyan binlercesi nasil okudu peki? iyi ekmegini yediniz kapalı olmanın.
ben kotumla minimle giremiyorsam sende ortunle girme o zaman. ozgurluk anlayisiniz müthiş. ben ve benim gibilere ozgurluk digerlerine püü sizin neyinize. ayakta alkisliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?