- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Sizin kötü duanızdan korkup kendini bulacağından değil, nefret dolu sözlerinize kızıyorlar. Yine diyorum inanıp inanmamakla ilgisi yok :)
ben niye onların her nefretinde kızmıyorum ,o zaman onlarda gelip bana kızmayacak
nefret doluymuş :) ne o sevgilerimimi iletecektim bu tiplere :)
herneyse ben böyle düşünüyorum :)
"bu nasıl bir üstten bir bakma, başkasının seçimini aşağılama ve yargılamadır" diye tartışmak isterdim de siz yine büyük harfle "ALLAH" yazarak haklı olduğunuzu dikte edeceksiniz falan...
ALLAH yazısını küçük harfle yazmam
ne kadar saçmasapan bi insansınki
büyük harfle "ALLAH" yazarak haklı olduğunuzu dikte edeceksiniz falan
bu lafı demişsin nasıl bi alaka kurdun açıklayabılırmısın?
evet küçümsüyorum varmı?
terör örgütüne yardım yataklık eden bi parti değilmi bu
oy verenlerde aynı benim gözümde.
Allaha şükür ben hiç bi sıkıntı yaşamıyorum sıkıntı yaşayan ülke görmemişsiniz bence ve sıkıntıyı adlandırmayıda bilmiyorsunuz sizinki sadece takıntı başta Tayyip erdoğsn olmasında kim olursa olsun bdp bile gelse şükür dersiniz ben gayet memnunum 12 sene öncesinde yasadığımız sıkıntıları unutturan bu Adama nankörlük etmeyelim lütfen...
Nasip et ya Rabbimm 👪
ne güzel yazmışsınız, sahi sıkıntı ne? 20-30 sene öncesinden daha mı fakir herkes, içki mi yasaklandı yoksa sokakta mini giyemez mi oldu bayanlar? Bence bunların hiçbiri değil, sorun sadece RTE takıntısı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşey başörtüsü değil ki,halkıyla uzlaşmayan ayrıştıran,her yaptığını gözü kapalı onaylayan bir kesim var ülkemizde...
Sırf başörtüsü sorununu çözdü diyede,diğer sorunları da görmezden gelemeyiz herhalde..
Son olarak, konun başlığında yazım hatası var. Bağlaç olan -de'nin ayrı yazılması gerekiyor. Düzeltilirse güzel olur.
Konu herzamanki gibi başörtüsüne geldi yani.
Neden açık olmuyorsunuz?
"Evet başörtüsü meselesini çözdü ve ben o yüzden oy veriyorum " demek yerine neden varolan problemlerin üstünü örtüyorsunuz?
Ben sizi sırf başörtüsü meselesi için oy veriyorsunuz diye yadırganacak değilim.
Yadırgadığım, kabullenemediğim şey bîr insanı eleştirmeden her yaptığını alkışlamak.
Bir başbakan %35 oylada gelse % 100 oylada gelse herkesin başbakanıdır.
Yeri geldiğinde eleştirilir, hata yaptığında düzeltilmesi istenir, gerekirse bir başbabakan halkından özür dilemesini de bilmelidir.
Başörtüsü meselesini çözdü diye hesap sormamalıyız hiç bir konuda?
Hata yok benceSon olarak, konun başlığında yazım hatası var. Bağlaç olan -de'nin ayrı yazılması gerekiyor. Düzeltilirse güzel olur.
Bence hata yok.
Hata yok bence
ne güzel yazmışsınız, sahi sıkıntı ne? 20-30 sene öncesinden daha mı fakir herkes, içki mi yasaklandı yoksa sokakta mini giyemez mi oldu bayanlar? Bence bunların hiçbiri değil, sorun sadece RTE takıntısı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
"Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim" cümledeki "bizde" aslında "biz de " olmalı çünkü -de bağlaç. Yani başkaları bu eylemi gerçekleştiriyor biz de yapalım manasında. ^^
Konu dışı oldu ama en azından gerilen ortama sakinleştirici etkisi olur.
Oy kullanmama hakkımı kullanmak istemiyorum.
Hiç bir aday bana hitap etmiyor,
Ama çok isteyerek olmasa da oyumu Ekmeleddin İhsanoğlu`na vericeğim.
Kriterlerimlerin başında saygılı duruşu geliyor.
Unutmuşuz efendiliği..., bağırmadan, ötekileştirmeden konuşanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?