Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Sizin kötü duanızdan korkup kendini bulacağından değil, nefret dolu sözlerinize kızıyorlar. Yine diyorum inanıp inanmamakla ilgisi yok :)

ben niye onların her nefretinde kızmıyorum ,o zaman onlarda gelip bana kızmayacak
nefret doluymuş :) ne o sevgilerimimi iletecektim bu tiplere :)
herneyse ben böyle düşünüyorum :)

ben niye onların her nefretinde kızmıyorum ,o zaman onlarda gelip bana kızmayacak
nefret doluymuş :) ne o sevgilerimimi iletecektim bu tiplere :)
herneyse ben böyle düşünüyorum :)

Kızdığınız için beddua ediyorsunuz zaten ne demek kızmıyorum.
Tamam siz öyle düşünün, ben ateist kesimin nasıl düşündüğünü açıkladım sadece.
Hoşçakalın :)

"bu nasıl bir üstten bir bakma, başkasının seçimini aşağılama ve yargılamadır" diye tartışmak isterdim de siz yine büyük harfle "ALLAH" yazarak haklı olduğunuzu dikte edeceksiniz falan...

ALLAH yazısını küçük harfle yazmam
ne kadar saçmasapan bi insansınki
büyük harfle "ALLAH" yazarak haklı olduğunuzu dikte edeceksiniz falan
bu lafı demişsin nasıl bi alaka kurdun açıklayabılırmısın?
evet küçümsüyorum varmı?

terör örgütüne yardım yataklık eden bi parti değilmi bu
oy verenlerde aynı benim gözümde.

Akpartinin de nelere yataklık ettiği ortada lakin biz bir şey deyince ''ay siz hep böyle diyin zaten başbakanımızaaaa'' oluyor. Neyse.

Yorumlara dikkat ediniz, buralardayım haberiniz olsun...

Not: Bakın her dakika kavga ediyorsunuz da, sürekli tartışma çıkaran üyelerin üyelikleri askıya alınır kuralını unutuyorsunuz, Kazen'i zorlamayın isterseniz.

Hmm mili güvenlik derslerinden öğrenilen bilgiler + geleneksel din argünmanlarını kullanan prototip.. Maalesef oturup tartışabileceğim birikime sahip değilsiniz. (bakın ben de küçümsedim güzel mi?) (Bu arada geleneksel din'in ne olduğunu da bir açıp bakın lütfen sonra gelip "dinimii aşağıladılar demeyin")

Son olarak, konun başlığında yazım hatası var. Bağlaç olan -de'nin ayrı yazılması gerekiyor. Düzeltilirse güzel olur.

ne güzel yazmışsınız, sahi sıkıntı ne? 20-30 sene öncesinden daha mı fakir herkes, içki mi yasaklandı yoksa sokakta mini giyemez mi oldu bayanlar? Bence bunların hiçbiri değil, sorun sadece RTE takıntısı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çünkü tek derdimiz içki ve minik etek. Tebrikler. Baya geniş düşünüyormuşsunuz maşallah.
O değil de... Sorun Rte takıntısı diyorsunuz. Sizce niçin peki? Bu kadar insan neden Rte takıntılıdır sizce? Her şey güllük gülistanlık ama insanların canı sıkılıyor sırf bu yüzden de Erdoğan'a kin mi besliyor sizce? Çok merak ediyorum ne düşündüğünüzü.

tabikide başbakanın bir sürü hatası ve yanlış politikası oldu, ama bir okadarda başarısı var. Tabikide destekleyenleride olacak, sevmeyenleride. Diğer partilerin tüm kararları yerindemiydi, her yaptıkları kusursuzmuydu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başörtüsü meselesi sadece bir örmekti geçmişte bunu mesele haline getiren ve burnumuzdan getiren liderler şuan dini alet ediyorlar baktılar ki bizim bu politikamız tutmadı o kemalist o laik kesim islam birliği başkanını aday gösterdi çok sevdiğim bi ablam gerçekten bu yola baş koymuş siyasi ve dini düşüncesi beni ilgilendirmez chpye gönül vermiş bi ablam istemiyo kadın ekmeleddin ihssnoğlunu gerçekten hiç anlamıyorum oy kaygısı nelere yol açıyor ve mhp ile birleşmesinide anlamıyor madem halk secicek diyor neden kendi partimizden aday göstermiyoruz kadın haklı ... Çünkü korkuyorlar sizin deyiminizle sizin derken karsıt görüştekilerin deyiminizle bu koyun halktan korkuyorlar ...!!!

Nasip et ya Rabbimm 👪

Oy kullanmama hakkımı kullanmak istemiyorum.
Hiç bir aday bana hitap etmiyor,
Ama çok isteyerek olmasa da oyumu Ekmeleddin İhsanoğlu`na vericeğim.
Kriterlerimlerin başında saygılı duruşu geliyor.
Unutmuşuz efendiliği..., bağırmadan, ötekileştirmeden konuşanları...

"Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim" cümledeki "bizde" aslında "biz de " olmalı çünkü -de bağlaç. Yani başkaları bu eylemi gerçekleştiriyor biz de yapalım manasında. ^^

Konu dışı oldu ama en azından gerilen ortama sakinleştirici etkisi olur.

Son düzenleme:
ya allah aşkına sanal alemde sanal oylama mı yapılıyorağustosta ne mi olacak kim cumhurbaşaknı olacak dyorsunz?cevap vereyim: RECEP TAYİP ERDOĞAN====CUMHURBAŞKANI
HA BU ARADA BENCE ÖNCE KONU BAŞLIĞINI DÜZELTİN

Son düzenleme:

Valla bu ülkede sıkıntı var diyenleri hiç anlamıyorum basbakanımız her daim doğruları konuşuyor doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiş atalarımız hiç kimsede fakir değil bnm sokağımdaki bütün kiracıların arabası var bende kiracıyım anca yetiriyoruz kimsenin malında gözümüz yok Allahıma hamd olsun binlerce kez ama bu ülke fakir insanlarla doluysa kendimizi sorgulayıp zekatımı veriyormuyuz bunu söylemek gerekir zenginlere faiz bi kalksın bu ülke kat kat kalkınacak inşallah başbakanıma nasip etsin Rabbim bunuda

Nasip et ya Rabbimm 👪

Evet evet haklısın cognitive. Başka başlık cümlesini dikkate almışım.

''Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur?''

Nerden biliyosunuz liderliğinde nasıl olacağını

Nasip et ya Rabbimm 👪

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…