Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
çok biliyorsanız sizin istedikleriniz başbakan,cumhurbaşkanı olsun :)
hem bi yere gelemiyorlar,hem bi yandan saldırıyorlar
ALLAH'ım çatırt çatlama sesleri duyuyorum :)

Son düzenleme:
Yaa ama <3 <4 <5 <6 <7

$eheh.jpg

asdfgh.

$ehehe.jpg

Bi de her olaya geziciler sebep oldu ya da hani neredeler suretiyle Gezi olaylari karistirilir.

Enee amma cok seye geliyormus konular. Atayizler bunu da aciklasin :27:

Gezicileri katan sizsiniz! Her konuda geziydi vay efendim türkiyeyi satmış vay efendim şöyle böyle yettinız ama ebedinin bütün sözlerine kat kat katılıyorum. Başlatan sizsiniz herhalde bizlerde konusucaz daha dün kaç kişi banlandi boykot topigini bile karıştırdiniz siyasete başörtüye çarşafımiza laf ettiniz. Herkes haddini bilsin

:36:
Gezicileri katan sizsiniz! Her konuda geziydi vay efendim türkiyeyi satmış vay efendim şöyle böyle yettinız ama ebedinin bütün sözlerine kat kat katılıyorum. Başlatan sizsiniz herhalde bizlerde konusucaz daha dün kaç kişi banlandi boykot topigini bile karıştırdiniz siyasete başörtüye çarşafımiza laf ettiniz. Herkes haddini bilsin

:36: :36: :36: :36:

bu terbiyesizleri ALLAH'a havale etmek lazım
ALLAH en güzel vekildir...
onlar başörtüsüylede çarşaflada dalga geçerler
geçsinler boşver bu dünyanın ahireti var
kim hatalıysa buna bizde dahil,kimse kafasını yormasın
ahirette cezasını çeker.

ya birde şunu demek istiyorum benim bedduama
ALLAH 'a inamayan hatun bile kızıyor
ya ALLAH'a inanmıyorsan bedduaya da inanma o zaman
sevgi pıtırcığı seni :) nefret doluyum ya ben
hepinizin yorumlarını bılıyorum,merak etmeyin
nefret dolu mesajlarınızıda
kim hatalıysa hesap verecek herkes merak etmeyin
kimse benim derdime yanmasın.

Son düzenleme:
ya birde şunu demek istiyorum benim bedduama
ALLAH 'a inamayan hatun bile kızıyor
ya ALLAH'a inanmıyorsan bedduaya da inanma o zaman
sevgi pıtırcığı seni :)
kim hatalıysa hesap verecek herkes merak etmeyin
kimse benim derdime yanmasın.

Beddua bir nefret söylemi ve lanetleme olduğu için kızıyor olabilirler mi? Allah'a inanıp inanmamaktan değil, kimse kendine nefret söylemleri savuran birine sakin kalmaz.

Bu secimde bütün adaylar neresknden tutsan elinde kalacak tipler. Al birini vur üçüne...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beddua bir nefret söylemi ve lanetleme olduğu için kızıyor olabilirler mi? Allah'a inanıp inanmamaktan değil, kimse kendine nefret söylemleri savuran birine sakin kalmaz.

o zaman kendi nefret söylemlerine bakacak,ben ayrım yapıyormuyum yapmıyormuyum diye
bana kalırsa saçma ALLAH'a inanmayan bedduayada inanmamalı
demekki ALLAH'a inanıyor :)

:52: Kahkaha attım valla. :9:

Ya o değil de ülkece geldiğimiz hale bak. Bağlamadan başka bir şey çalmıyor diye sloganı olan adaylarımız var. Normal olan bir şey çalmaması zaten. Ama biz lüksmüş gibi davranıyoruz. Ah ah. :27:

Ya bence seçim sloganı gayet zekice, sosyal medyadaki gençlerin mizah anlayışına uygun onlara ulaşma açısından :9: Ee "çalııyor ama veriyor da " olunca normalleşiyor tabii .:9:

o zaman kendi nefret söylemlerine bakacak,ben ayrım yapıyormuyum yapmıyormuyum diye
bana kalırsa saçma ALLAH'a inanmayan bedduayada inanmamalı
demekki ALLAH'a inanıyor :)

Sizin kötü duanızdan korkup kendini bulacağından değil, nefret dolu sözlerinize kızıyorlar. Yine diyorum inanıp inanmamakla ilgisi yok :)

Ya bence seçim sloganı gayet zekice, sosyal medyadaki gençlerin mizah anlayışına uygun onlara ulaşma açısından :9: Ee "çalııyor ama veriyor da " olunca normalleşiyor tabii .:9:

Ben asıl Ekmeleddine yaptıkları mizaha güldüm. Bağlama bile çalmıyor. :9::9:

Son düzenleme:
demirtaşa oy veren türkler kendinden utanmalı
erdoğana laf atıp duracaklarına.

"bu nasıl bir üstten bir bakma, başkasının seçimini aşağılama ve yargılamadır" diye tartışmak isterdim de siz yine büyük harfle "ALLAH" yazarak haklı olduğunuzu dikte edeceksiniz falan...

Back