Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

Yahu 78 milyon türk milleti bin kisilik pkk`yemi 40 senedir gücü yetmedi Allah askina.
Hepinizi gercekci olmaya davet ediyorum.
Bu ülke özgür olamadı böyle de giderse olamayacak . (mucize denen bir şey varsa orası ayrı)
Umut vaat etmiyor gerçekçi yaklaşacaksak eğer.
Umut etmek , iyiyi istemek ayrı bir şey ama malzeme belli olunca , sonucu da belli oluyor.
Bu konuda ki olabilecek en olumlu yorumum bu maalesef.
3. dünya savaşı = Orta doğu (kimilerine göre başladı bile !)

üzgünüm bir yandan saçlarımı düzleştiriyorumda.:)

Pff yine bir LGBT tartışmasına girecek motivasyonum yok şu an, böyle daha hareketli bir şeyler lazım. Ama sen yine de bana haber uçur K kuruyan fasulye , şöyle bir iki "sapıklar" "değiller" çekişmesine girebilirim.

Şimdilik hoşçakalın efem : )

Katılmakla beraber iznin ile bir kaç şey de ben eklemek istiyorum ;
Kararsız , çok doğru bir noktaya değinmiş ; belirttiği gibi sapıklık heterolarda çok çok daha fazladır. Eşcinseller çok daha seçicidir , nefes alsın yeter kafasında değillerdir. Heterolar için cinsiyet ayrımı olmaksızın canlı ayrımı yapmayanları abartıp cansız nesnelere yönelenleri vardır.
Eşcinseller de heterolar gibi birini sever , aşık olur vs.. Her önüne gelene atlamazlar yani . Örn ; bir gay her erkeğe sulanmaz. Açıklayıcı olmuştur umarım.

Not ; Neden her konuyu eşcinsellere getiriyorlar , ne etti eşcinseller size ? Heterolar gibi tacizde bulunmazlar korkmayın..

olivia
Yorumlarını okumak çok güzel
Üslubunu çok sevdiğim birine benzetiyorum
Laf dönmüş dolaşmış dine gelmiş ama üsluplar kaymamış.
Ben senin ateist olduğunu bilmiyordum mesela
Acaba bi topik açıp bunları konuşabilir miyiz mesela geyik topiğinde çünkü ben merak ediyorum neden inanılır ya da inanılmaz. Bunları seninle ya da diğer arkadaşlarla konuşmak isterim. Hı ne dersin O okypete izin çıkar mı sence

Mavisim istemez oluyormuyum, bunda saklanacak ve gizlenecek birsey yok. Bende cok isterim. Ama dedigin gibi ilk önce yönetime sormak lazim, problem cikmamasi acisindan.

dini konularımı. yönetim dini konuları yasakladı arkadaşlar.
aslında siyasette yasak değildi, ancak o kadar kutsallara hakarete girildiki yada inanmayanlara hakarete.
yönetim bu kararı aldı.
tartışma çıkıyor diye. ama siz mune a yada kazene sorun istterseniz. çünkü benim böyle bir yetkim yok. editörüm. üyelerden farkım yok.

alkışlamalımıyım canım..bilemedim şimdi seni... gay, eşcinsel, pedofil,konu hangi hisler olursa olsun saygı duymak idii..bide gayler ile eşcinsellerin ayrımı nedir yani farkı nedir bi açıklada tekrar alkışlayayım senii.. oğlan çocukları derken genç delikanlardan bahsedilirr.. haaa birde hani konuyu okumadan eşcinsellere kimse sapık demiyor kendi tercihleri ama önemli olan dışarıya yansıtış biçimleri ben şimdi burada sana eşcinsellerle alakalı bir çok resim paylaşırdım.. neden duydukları hislerin bu derece sapıklaştırdıklarını görürdün ama yasak canım .. haaa ne demek istediğimide bal gibi anladındaa iştee yazayım bişiler modunda hani oky diyorya anam ne güzel yazışıyoruz.. polemik yok işte çıkıyor senin gibi sadece yazmak olsun modunda biri konunun taaaa .....ediyorr..

Ama dogrusu, gercekten merak ediliyorsa internet üzerinden veya kitaplardan dini konular ögrenilebilir.
Aslinda anliyorumda kapatilmasini, cünkü bir kac haddini bilmez gelip laf atacak, huzur bozacak ve bu insanlara laf anlatmak gercekten zor olablir.
Mavisim inan bende isterim, ama öte yandan daha Türkiye buna hazir degil gibime geliyor.
Seninle 50 sene sonra yinede burada yazisalim ...

dur ben kendimi dondurayım 50 sene sonra görüşelim:)

oohhaaaaa kako ne yapiyorsun Allah askina ?
Kim buna saygi duyar ??? HIC KIMSE !!!!!
Pedofili nasil bir tutabilirsin gay veya escinselle ???
Lütfen ama, yazdiklarimiza dikkat edelim !
Pedofil dünyanin en igrenc seyi, ve bunu cogunlukla escinseller yapmaz, heteroseksueller yapiyor. Lütfen ! Bilmedigin konulara lütfen girme !

pedofili. çocuklarla olan cinsel birlikteliktir ve suçtur.
homoseksüellik ise erişkin bireylerin kendi isteğiyle kendi cinsleriyle olan beraberliğidir.
nasıl ki biz heterokseksüeller pedofiliye iğrenç olarak bakarsak ve nefret edersek,aynı şekilde homoseksüellerde aynı şekilde nefret eder.

ne olduğunu biliyorum hayatımm.. bir arkadaş oğlan çocuğu dediğim için yok o pedofil diye yazmışş bir çok ülkelerde 18 ..19 yaşından itibaren olan gençlere oğlan çocuğu denilir ama arkadaş sağolsun bunu bebelerle karıştırmış.. ve bilmiyorsun yazma demiş güleyimmi sinirleneyimmi bilemedim şimdi yahu oğlan çocuğu kimlere denilir daha bilmiyor gelmiş burda.. neyse yaaa girmicem polemiğee..

[

çoğunlukla demişsin nasıl bir çoğunluk %60 a %40 gibi bir çoğunluk

reşit olan her genç erkek yada genç kız seçimini yapmıştır. hangi cinse ilgi duyacağını bilir. 19 yaşındaki bir genç kendi cinsine aşık olabilirgenç kızda öyle..
,nasılki 19 yaşındaki bir genç kız karşı cinsine aşık olabiliyorsa ve evleniyorsa.
o zaman deyin 19 unda evlenen kızların kocasrına pedofili diye.
demiyorsanız bunada diyemezsiniz

1) Oğlan çocuğu bazı kesimlerde hakarettir bunu da siz bilmiyormuşsunuz. Oğlan demek erkek demek değildir onlar için . Sırf bir erkeği küçük düşürmek ve dalga geçmek için kullananlar vardır.
2)Ayrıca çoğunlukla küçük çocuklar için kullanılır.Kız mı oğlan mı ? gibi ..

o kesimde hakaret bu kesimde değil ben bunların açıklamasını yaparsamm oooohhoo ben karadenizliyim ve bizim oralarda oğlan çocuğu denilir ve bunu 18. 19 yaş aralığı için söylerlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…