- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
Bu ülke özgür olamadı böyle de giderse olamayacak . (mucize denen bir şey varsa orası ayrı)Yahu 78 milyon türk milleti bin kisilik pkk`yemi 40 senedir gücü yetmedi Allah askina.
Hepinizi gercekci olmaya davet ediyorum.
izin mi yok, benimki boş şu an, nüfus cüzdanını değiştirebilirsin. Boş bırakabilirsin.Ne yazık ki olmaz, oldurmazlar. Dünyanın kaç ülkesinde her yerde kullanmak zorunda olduğun kimlikte din hanesi var? Üstelik bu haneyi boş bırakmana izin yok.
üzgünüm bir yandan saçlarımı düzleştiriyorumda.:)
O pedofilidir. Bir türlü gay ve pedofillerin ayrimini yapamadiniz ya hayret birsey! Escinsel demek kendi cinsine ilgi duymak bu kadar basit. Escinsel iki resit insan kendi rizalari ile beraber olup mutlu oluyorlar. Yani bu nasil pedofiliye baglanabilir anlamadim. Sonucta sen karsi cinsi cekici buluyorsun diye gidip kücük cocuklari asilmiyorsun degil mi? Iste ayni sey escinseller icin gecerli.
Ayrica bir bdv'ye baksan o sapikligi daha cok heterolarda görülür. Binlerce kadin psikolojik ve fiziksel siddetli bir evlilik yasiyor. Her gün bir tecavüz vakasini duyuyoruz, bak diger konuda bile özürlü bir kiz'a bile saldirmislar, ... Ve daha neler neler var. Yani escinsellere sapik damgasini vurmadan önce, herkes bir ayna ya baksin, bu ülkenin halini baksin.
dini konularımı. yönetim dini konuları yasakladı arkadaşlar.olivia
Yorumlarını okumak çok güzel
Üslubunu çok sevdiğim birine benzetiyorum
Laf dönmüş dolaşmış dine gelmiş ama üsluplar kaymamış.
Ben senin ateist olduğunu bilmiyordum mesela
Acaba bi topik açıp bunları konuşabilir miyiz mesela geyik topiğinde çünkü ben merak ediyorum neden inanılır ya da inanılmaz. Bunları seninle ya da diğer arkadaşlarla konuşmak isterim. Hı ne dersin O okypete izin çıkar mı sence
alkışlamalımıyım canım..bilemedim şimdi seni... gay, eşcinsel, pedofil,konu hangi hisler olursa olsun saygı duymak idii..bide gayler ile eşcinsellerin ayrımı nedir yani farkı nedir bi açıklada tekrar alkışlayayım senii.. oğlan çocukları derken genç delikanlardan bahsedilirr.. haaa birde hani konuyu okumadan eşcinsellere kimse sapık demiyor kendi tercihleri ama önemli olan dışarıya yansıtış biçimleri ben şimdi burada sana eşcinsellerle alakalı bir çok resim paylaşırdım.. neden duydukları hislerin bu derece sapıklaştırdıklarını görürdün ama yasak canım .. haaa ne demek istediğimide bal gibi anladındaa iştee yazayım bişiler modunda hani oky diyorya anam ne güzel yazışıyoruz.. polemik yok işte çıkıyor senin gibi sadece yazmak olsun modunda biri konunun taaaa .....ediyorr..O pedofilidir. Bir türlü gay ve pedofillerin ayrimini yapamadiniz ya hayret birsey! Escinsel demek kendi cinsine ilgi duymak bu kadar basit. Escinsel iki resit insan kendi rizalari ile beraber olup mutlu oluyorlar. Yani bu nasil pedofiliye baglanabilir anlamadim. Sonucta sen karsi cinsi cekici buluyorsun diye gidip kücük cocuklari asilmiyorsun degil mi? Iste ayni sey escinseller icin gecerli.
Ayrica bir bdv'ye baksan o sapikligi daha cok heterolarda görülür. Binlerce kadin psikolojik ve fiziksel siddetli bir evlilik yasiyor. Her gün bir tecavüz vakasini duyuyoruz, bak diger konuda bile özürlü bir kiz'a bile saldirmislar, ... Ve daha neler neler var. Yani escinsellere sapik damgasini vurmadan önce, herkes bir ayna ya baksin, bu ülkenin halini baksin.
dur ben kendimi dondurayım 50 sene sonra görüşelim:)Ama dogrusu, gercekten merak ediliyorsa internet üzerinden veya kitaplardan dini konular ögrenilebilir.
Aslinda anliyorumda kapatilmasini, cünkü bir kac haddini bilmez gelip laf atacak, huzur bozacak ve bu insanlara laf anlatmak gercekten zor olablir.
Mavisim inan bende isterim, ama öte yandan daha Türkiye buna hazir degil gibime geliyor.
Seninle 50 sene sonra yinede burada yazisalim ...
oohhaaaaa kako ne yapiyorsun Allah askina ?pedofil
ne olduğunu biliyorum hayatımm.. bir arkadaş oğlan çocuğu dediğim için yok o pedofil diye yazmışş bir çok ülkelerde 18 ..19 yaşından itibaren olan gençlere oğlan çocuğu denilir ama arkadaş sağolsun bunu bebelerle karıştırmış..oohhaaaaa kako ne yapiyorsun Allah askina ?
Kim buna saygi duyar ??? HIC KIMSE !!!!!
Pedofili nasil bir tutabilirsin gay veya escinselle ???
Lütfen ama, yazdiklarimiza dikkat edelim !
Pedofil dünyanin en igrenc seyi, ve bunu cogunlukla escinseller yapmaz, heteroseksueller yapiyor. Lütfen ! Bilmedigin konulara lütfen girme !
oohhaaaaa kako ne yapiyorsun Allah askina ?
Kim buna saygi duyar ??? HIC KIMSE !!!!!
Pedofili nasil bir tutabilirsin gay veya escinselle ???
Lütfen ama, yazdiklarimiza dikkat edelim !
Pedofil dünyanin en igrenc seyi, ve bunu cogunlukla escinseller yapmaz, heteroseksueller yapiyor. Lütfen ! Bilmedigin konulara lütfen girme !
Çocuk gelin pedofilidir.[
çoğunlukla demişsin nasıl bir çoğunluk %60 a %40 gibi bir çoğunluk
1) Oğlan çocuğu bazı kesimlerde hakarettir bunu da siz bilmiyormuşsunuz. Oğlan demek erkek demek değildir onlar için . Sırf bir erkeği küçük düşürmek ve dalga geçmek için kullananlar vardır.ne olduğunu biliyorum hayatımm.. bir arkadaş oğlan çocuğu dediğim için yok o pedofil diye yazmışş bir çok ülkelerde 18 ..19 yaşından itibaren olan gençlere oğlan çocuğu denilir ama arkadaş sağolsun bunu bebelerle karıştırmış..ve bilmiyorsun yazma demiş güleyimmi sinirleneyimmi bilemedim şimdi yahu oğlan çocuğu kimlere denilir daha bilmiyor gelmiş burda.. neyse yaaa girmicem polemiğee..
o kesimde hakaret bu kesimde değil ben bunların açıklamasını yaparsamm oooohhoo ben karadenizliyim ve bizim oralarda oğlan çocuğu denilir ve bunu 18. 19 yaş aralığı için söylerlerr..1) Oğlan çocuğu bazı kesimlerde hakarettir bunu da siz bilmiyormuşsunuz. Oğlan demek erkek demek değildir onlar için . Sırf bir erkeği küçük düşürmek ve dalga geçmek için kullananlar vardır.
2)Ayrıca çoğunlukla küçük çocuklar için kullanılır.Kız mı oğlan mı ? gibi ..