- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
"Sapıtmamak" öyle mi? Hoşgörünüz iddia ettiğiniz kadar engin değil demek ki.Elbette ama buna razi olup sapitmamak lazim
ya saçlarım doğuştan su dalgası ve ben sevmiyorum. illa düz olacak..)Bak Okypete yine seninla ayni olmadigimiz bir sey buldum, sen saclarini düzlesitiriyorsun oysa ben onlari özgür ve istedikleri gibi yasamasini istedigim icin hayatta fön cekmiyorum ve hayatta düzlestirmiyorum....
Bu arada demin bahceye gittim biraz calistim ve t-shirt´im icine Kücük bir böcük girmis, onu öldürmeden kurtarmak icin ne hallere geldim, demin kapiyi actim ve onu disari saldim ve cok mutlu oldum, evapmi ettim bilemyorum ama vicdanim cok rahaaaatttt .
bu cümleni cok sevdim, aynen canim.kii burada ateisti hristiyanı yahudiyi asla ayırmayan bir dinim var benimm
Neye ve kime göre ?Elbette ama buna razi olup sapitmamak lazim
Bak Okypete yine seninla ayni olmadigimiz bir sey buldum, sen saclarini düzlesitiriyorsun oysa ben onlari özgür ve istedikleri gibi yasamasini istedigim icin hayatta fön cekmiyorum ve hayatta düzlestirmiyorum....
Bu arada demin bahceye gittim biraz calistim ve t-shirt´im icine Kücük bir böcük girmis, onu öldürmeden kurtarmak icin ne hallere geldim, demin kapiyi actim ve onu disari saldim ve cok mutlu oldum, sevap icin yapmadim, vicdanim icin yaptim ve icim cok rahattt ve cok mutluyum.
Herkesin yasamaya Hakki var, hatta sümüklü böceklerin bile...
Esim bazen kiziyor cünkü marullarimizi yiyiyorlar, ama ona cevabim : Bu doga onlarn senin degl, begenmiyorsan sen evini al git ama onlar hep var olacaklar.
Aynen canim, inanmiyorum, ama bunu yeni bir konu acip seninle konusmak tabiki isterim. Konu disi olursa ikimizde kiblenmeyelim simdi. Ama evet, cok dogru söylüyorsun, benim vicdanimin icinde senin inandigin. Bilmem anlatabildimmi ?çiçeği , böceği , ağacı doğayı seviyorsun onlar yaşamalı var olmalı diyorsun ama onları yaratanı yaradana inanmıyorsun. tartışma amacım yok .
Kötü bi niyetle yazmadigim asikar oldugu halde yine saptiriyor ve kendinize göre alıyor ve yorumluyor istediğiniz gibi alıyor saygı deyip saygıyı elden birakmaniz ne kadar doğruNeye ve kime göre ?
Bazılarına göre de sizler sapıtmış oluyorsunuz , kelimelere dikkat edelim..
Alıntı yanlış mı olmuş acaba ?Kötü bi niyetle yazmadigim asikar oldugu halde yine saptiriyor ve kendinize göre alıyor ve yorumluyor istediğiniz gibi alıyor saygı deyip saygıyı elden birakmaniz ne kadar doğru
Ne yazık ki olmaz, oldurmazlar. Dünyanın kaç ülkesinde her yerde kullanmak zorunda olduğun kimlikte din hanesi var? Üstelik bu haneyi boş bırakmana izin yok.kanadada yaşayan bir arkadaşım demişti şunu,
kanadada birine inancın nedir diye bile sormak saygısızlıkmış. soramazmışsın. seni ayıplarlarmış. umarım bir gün bizdede bu olur
bu konuda sana hak veriyorum olivyaa ama nasıl yaratılmışsın ve erkek dürtüleri ile fazla bir şekilde yada tersi şimdi biz bu insanları asla ama asla itekleyemeyiz.. bu insanlar kendi yaşamlarını çizer ama dürüstçe çizer sapıklıkça değil işte onur yürüyüşündeki gibi.. o sahneleri gördüm olivya iğrenç ötesiydii..insanlıktan utandıran tablolar.. lut kavmi vardıı o ayetlare bir göz gezdir istersen demekki her zaman insanoğlunda bu tür hisler mevcutmuşş.. helak edilmelerinin tek sebebi aşırılığa kaçmaları yani sapıkça ilişkileri güzel olan oğlanlara sırnaşmaları oğlan çocuklarını rahat bırakmamaları.ulu orta yatıp kalkmaları yani o hisleri sapıkça kullanmalarıı..