Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

Sen yine iyisin Okypete, bende ateistim.
Simdi ateistim diye kötü bir insanmiyim insanlarin gözünde acaba ?
yoo neden öyle olasın, hep diyorum, din, inanç bunlar farklı, ahlaklı olmak farklı. ha ahlaklı da olmayabilirsin mesela, ama benim değerlerime saygı duydukça bende senin değerlerine saygı duyarım, yada tam tersi olur.

Konuya gelecek olursak, ateist olsam bile eger bir basörtülü kardesime bir zarar geldigini görsem müdahalemi yaparim. Bu demek degilki oda benim gibi olmak ve düsünmek zorunda.
Aslinda hepimiz birbirimiz icin konussak, hayat ne güzel olur degilmi ?

yoo neden öyle olasın, hep diyorum, din, inanç bunlar farklı, ahlaklı olmak farklı. ha ahlaklı da olmayabilirsin mesela, ama benim değerlerime saygı duydukça bende senin değerlerine saygı duyarım, yada tam tersi olur.
zaten önemli olan bu sare. birbirimize saygı duyduktan sonra işte o zaman dünya yaşanır yer olacak.

Konuya gelecek olursak, ateist olsam bile eger bir basörtülü kardesime bir zarar geldigini görsem müdahalemi yaparim. Bu demek degilki oda benim gibi olmak ve düsünmek zorunda.
Aslinda hepimiz birbirimiz icin konussak, hayat ne güzel olur degilmi ?
bende öyle. insana insan olarak bakmak aslolan. kalıpları kırmak. şekilciliği yok etmek

Benim degerlerim cok basit : Insanlar, hayvanalar, doga bunlara cok deger ve önem veririm. Etrafima örnek insan olmak isterim. Kimsenin kötülügüne degil, iyiligine calisirim. Vicdanim rahat etmeli, kimsenin hakkini yememeliyim, adilim, esitim, yalan konusmam, Öldürseler dogruyu söyler dogruyu desteklerim. Degerlerim bunlar.

Beni dinimden uzaklastiran zaten bu celiskilerdi.
Bir yandan yaradini sevelim yaradandan dolayi diyip sonrada Allahu Ekber diyip kafa kesenleri görünce, benim mantigim el verecegi birsey degil.

peki deiste nasıl bakıyorsun. mesela bana. benim hakkımı savunurmusun
Senin inancina karismam sadece nedenini öğrenmek isterim yargilamak icin degil tabi dunya ve diger hersey fani dir bizi yaratan Allah dışında neden bi din degil de deistlik diye düşünürüm yoksa senin inancın beni baglamaz

Ama onuda Allah yaratmadimi ? Iste celiskiler basliyor burada.
Hani Islamiyette : yaradilani severim, yaradadan dolayi ? yokmuydu ?
bu konuda sana hak veriyorum olivyaa ama nasıl yaratılmışsın ve erkek dürtüleri ile fazla bir şekilde yada tersi şimdi biz bu insanları asla ama asla itekleyemeyiz.. bu insanlar kendi yaşamlarını çizer ama dürüstçe çizer sapıklıkça değil işte onur yürüyüşündeki gibi.. o sahneleri gördüm olivya iğrenç ötesiydii..insanlıktan utandıran tablolar.. lut kavmi vardıı o ayetlare bir göz gezdir istersen demekki her zaman insanoğlunda bu tür hisler mevcutmuşş.. helak edilmelerinin tek sebebi aşırılığa kaçmaları yani sapıkça ilişkileri güzel olan oğlanlara sırnaşmaları oğlan çocuklarını rahat bırakmamaları.ulu orta yatıp kalkmaları yani o hisleri sapıkça kullanmalarıı..

Beni dinimden uzaklastiran zaten bu celiskilerdi.
Bir yandan yaradini sevelim yaradandan dolayi diyip sonrada Allahu Ekber diyip kafa kesenleri görünce, benim mantigim el verecegi birsey degil.

canım onların Müslüman olduğunu mu sanıyorsun?onların dini bambaşka sadece islamiyeti kullanan sözüm ona islamiyeti yaymaya çalışan ama bu anlamda insanları katletmekten hiç çekinmeyen amaçları dini örgüt gibi görünüpte insanları bu yönde kullanan ne oldukları belli bir acayip lanet topluluk..

islam dini huzur dinidir hoşgörü dinidir islam dini derki bunuda biliyorsun mutlaka inanç Allahla kul arasındadır.yani kimse karışamaz kişinin mahremidir din...

allah nasıl yaklaşırsın ne yaparsın senle ilgili bir durum kimse bunun için hüküm veremez!

sen ataist olursun ki öyleyim diyorsun ve bunlar yüzünden oldum diyorsun inan ki bunlar için değmez kendi fikrinden inancından yaşadığın tarzan uzaklaşmaya..

ha seçİm yapmışın ataisttim diyorsun mesela ben okypete den duydum deistti olabilir başka inanca da mensup oluna bilir ben şahsi fikrim benle olan muhabbetidir.bana karşı saygılı mı fikirlerime hayat tarzıma saygılımı karşılıklı konuşurken aynı dili kullanıyormuyuz o önemli yoksa inancı kendini ilgilendirir.

beni değil...

ben Allaha inanırım kurana inanırım hz.muhammede inanırım ben kitapta yazan neyse o doğrultuda giderim...
şu hoca bunu demiş bu hoca bunu demiş çok ilgilenmem bana kitabın dediği Allahın dediği ve hz.muhammedin dedigi geçerlidir.

bu örgütler hiç biri ama hiç biri ne Allahın sözü ne hz.muhammadin nede kuranın sözüyle hareket ediyorlar onların amacı farklı kimlerden ne emirler aldıkları da belli...

yok dine geldi ama kimse kimsenin inancını sorgulamadı zorun olmaz heralde :KK66:

aynen kimse kimesenin dinini sorgulayamaz saygılı olmak gerekir ben nasıl saygı duyuyorsam aynı saygıyı bende görmek isterim fakat sare benim saygım şurda sallantıya uğrar bu inançlar benim ülkemi bölünmeye sürüklüyorsa bu uğurda kan dökülüp aileler acıyla yanıyor sa o zaman saygım zarar görüyor..

Son düzenleme:
Gına geldi çözüm süreci safsatasından, kan akıtacaksın sonra da kardeşlik, lalala, lololo diyip kanı akmasın diyeceksin. Ne istiyorsunuz daha ülkeyi size bırakıp gidelim mi?

Yani Erdoğan'a ayılıp bayılmam ama bunların yanında cidden ak pak duruyor adam...

X