Beni dinimden uzaklastiran zaten bu celiskilerdi.
Bir yandan yaradini sevelim yaradandan dolayi diyip sonrada Allahu Ekber diyip kafa kesenleri görünce, benim mantigim el verecegi birsey degil.
canım onların Müslüman olduğunu mu sanıyorsun?onların dini bambaşka sadece islamiyeti kullanan sözüm ona islamiyeti yaymaya çalışan ama bu anlamda insanları katletmekten hiç çekinmeyen amaçları dini örgüt gibi görünüpte insanları bu yönde kullanan ne oldukları belli bir acayip lanet topluluk..
islam dini huzur dinidir hoşgörü dinidir islam dini derki bunuda biliyorsun mutlaka inanç Allahla kul arasındadır.yani kimse karışamaz kişinin mahremidir din...
allah nasıl yaklaşırsın ne yaparsın senle ilgili bir durum kimse bunun için hüküm veremez!
sen ataist olursun ki öyleyim diyorsun ve bunlar yüzünden oldum diyorsun inan ki bunlar için değmez kendi fikrinden inancından yaşadığın tarzan uzaklaşmaya..
ha seçİm yapmışın ataisttim diyorsun mesela ben okypete den duydum deistti olabilir başka inanca da mensup oluna bilir ben şahsi fikrim benle olan muhabbetidir.bana karşı saygılı mı fikirlerime hayat tarzıma saygılımı karşılıklı konuşurken aynı dili kullanıyormuyuz o önemli yoksa inancı kendini ilgilendirir.
beni değil...
ben Allaha inanırım kurana inanırım hz.muhammede inanırım ben kitapta yazan neyse o doğrultuda giderim...
şu hoca bunu demiş bu hoca bunu demiş çok ilgilenmem bana kitabın dediği Allahın dediği ve hz.muhammedin dedigi geçerlidir.
bu örgütler hiç biri ama hiç biri ne Allahın sözü ne hz.muhammadin nede kuranın sözüyle hareket ediyorlar onların amacı farklı kimlerden ne emirler aldıkları da belli...
yok dine geldi ama kimse kimsenin inancını sorgulamadı zorun olmaz heralde
aynen kimse kimesenin dinini sorgulayamaz saygılı olmak gerekir ben nasıl saygı duyuyorsam aynı saygıyı bende görmek isterim fakat sare benim saygım şurda sallantıya uğrar bu inançlar benim ülkemi bölünmeye sürüklüyorsa bu uğurda kan dökülüp aileler acıyla yanıyor sa o zaman saygım zarar görüyor..