- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
Linki en başa koymalisin. Konunun başında düzenle diye secenek var.yine yazıyorum konu kapanmasın diye www.medyagundemi.com
Yalan haber diye, iftarın maliyetini yalan haber yapanlara diyorumnasıl olur paylaştıgım konu yu dün tv de canlı izledim
çok sagol bilemedim bidahA dikkat edecemHaberleri paylaşırken mutlaka kaynak belirtin, Kaynaksız konular kapatılıyor. Ben linkinizi ekledim bu seferlik.
işte ben bunu anlamıyorum habercilik herşeyi haber mi yapmaktır yalan yanlışLinki en başa koymalisin. Konunun başında düzenle diye secenek var.
Yalan haber diye, iftarın maliyetini yalan haber yapanlara diyorum
Evet lütfen mutlaka kaynak belirtin çünkü birçok sebebi var kaynak istememizin ama en önemli sebeplerinden biri haberi kopyaladığınız sitelerin kaynak olarak gösterilmedikleri takdirde ihtarname göndermeleri.çok sagol bilemedim bidahA dikkat edecem
tamam bi daha ki sefer daha dikkatli olacagımEvet lütfen mutlaka kaynak belirtin çünkü birçok sebebi var kaynak istememizin ama en önemli sebeplerinden biri haberi kopyaladığınız sitelerin kaynak olarak gösterilmedikleri takdirde ihtarname göndermeleri.
Teşekkür ederimtamam bi daha ki sefer daha dikkatli olacagım
herkes senden korkuyor ama ben seni görmeden sevdim
orada biraz espriyle yazdım kimse kimseden korkmaz niye korksun ki neyse
biraz öyleyimdir canım dur bende güleyimalemsin ya
valla tuzlukları bilmemTuzluklarımızda osmanlıdan kalma.
biraz alakasız olacak ama altta görünen resim cok güzel nasıl yapıyorsunuzTuzluklarımızda osmanlıdan kalma.
biraz alakasız olacak ama altta görünen resim cok güzel nasıl yapıyorsunuz
tamam sagol canım ben denedim olmadı zatenİmzaları pro uyeler yapabiliyor sadece diye biliyorum
Ah bu pro suzluk !!kahretmesin heryerde yuzumuze carpiliyotamam sagol canım ben denedim olmadı zaten
Ah bu pro suzluk !!kahretmesin heryerde yuzumuze carpiliyotamam sagol canım ben denedim olmadı zaten
nasıl yapılıyor kiAh bu pro suzluk !!kahretmesin heryerde yuzumuze carpiliyo