Sanirim pro parayla:) ilgili bolum var tam okumadimnasıl yapılıyor ki
O koskoca mune sense siradan bi uyesin vazgec :)herkes senden korkuyor ama ben seni görmeden sevdim
O koskoca mune sense siradan bi uyesin vazgec :)
Diknot :gariptir ama bende seviyorum onu
öyledir o zamanSanirim pro parayla:) ilgili bolum var tam okumadim
ya adamın bin tane iş var bunu bile taa burasına getirdiler diye yaptı adam oyun oynamıyor devlet yönetiyorArkadaş demiş ya kanıtlamak lafla sözle olmaz.
Oyun oynamadığı için danışmanları var :)ya adamın bin tane iş var bunu bile taa burasına getirdiler diye yaptı adam oyun oynamıyor devlet yönetiyor
halkın seçtiği ve tek işi yalancılara bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye vakti olmayan bunu bile artık bıktıgı için açıklayan bi cumhur başkanı ya adamın uğraştığı şeylere bak üzülüyorum gerçektenBurhan Altıntop geldi ya aklıma ; He he bende ordaydım,öle oldu
Allah aşkına ne çabuk unuttunuz 80 li 90 lı yılları darbeleri koalisyon dönemleri sırf oruç tutmadıgını göstermek için su içen cumhurbaşkanlarını
halkın seçtiği ve tek işi yalancılara bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye vakti olmayan bunu bile artık bıktıgı için açıklayan bi cumhur başkanı ya adamın uğraştığı şeylere bak üzülüyorum gerçekten
sanki diğer liderler ve feto çok doğru çok temiz çok şeyler başardılar ya ondan bu haldeyiz
Doğru, dert erdoğan. Ama nedenini anlayamamışsınız. Nedeni ne Müslümanlar ne de Kürtler. Esas sebep cumhuriyet, milli değerlerimiz, Atatürk, çevre ve doğa, hak hukuk, medeniyet, bilim, kadınlar, gençler, emek, halk...Umtlu kardeşim sorun ne saray ne ne kadara maloldugu ne agaç ne şu ne bu sorun Erdogan in ta kendisi..
Nedeni ise 80- 90 yildir Türkiye de ezilen müslümanlara haklarini vermesi...
Hani bunlar Erdogan i pkk ile işbirliği yapiyor diye karaliyorlarya, aslinda pkk yi savunanlarla bile yeter ki AK parti gitsin diye işbirliği yapanlar bunlardir hemde atatürke ve atatüfkcülere küfür ve hakaret ettiklerini bildikleri halde...
Bak Erdogani ve Aksarayi karalamak icin haber yapanlara bir bak...Merve Kavakci nin kizkardesinin yemin etnesini yediremiyorlar...Merve kavakci ya " atin bu kadini buradan" diye bagiranlar terör destekcilerinin mecliste olmasini hatta istiklal marsini söylememelerini haber yapmiyorlar hala Ravza Kavakci yi haber yapip karaliyorlar...
Yani dert başka kardesim...
Ahmet Necdet Sezerden bahsediyorsun sanırım . Kime ne , kime düşmüş bir insanın inancını sorgulamak ? Kimin haddine?Allah aşkına ne çabuk unuttunuz 80 li 90 lı yılları darbeleri koalisyon dönemleri sırf oruç tutmadıgını göstermek için su içen cumhurbaşkanlarını
ooff offff..orada biraz espriyle yazdım kimse kimseden korkmaz niye korksun ki neyse
ya başkası cumhurbaşkanı olsaydı onun danışmanları olmayacak mıydıOyun oynamadığı için danışmanları var :)