- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
muneyi neden severim bilirmisin cuk otutturur kelimeleri ve her iki olayıda objektif bakar ve öyle yorum yaparr..onlar ayrı gülüm bi kısım arkadaşlar ayrı onlar yaparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muneyi neden severim bilirmisin cuk otutturur kelimeleri ve her iki olayıda objektif bakar ve öyle yorum yaparr..onlar ayrı gülüm bi kısım arkadaşlar ayrı onlar yaparlar
arkadaşımm kişisel yazmadım zaten genel yazdım hani sen mjunede yazmasa idi HAKLISINIZZ demiceksiniz lafının üstüne yazdım sen genelledin bende genelledimm..eeee anlayan anladı zatenn..Yöee ben herhangi bir partiyi körü körüne savunmadığım için parti bazında hiç eleştirilmedim. Ben sadece eleştirilerim nedeniyle eleştirildim. O da Mune tarafından değil, AKP savunucuları tarafından. Daha yazmayacağım. Anlayan anladı.
bende bunu söylüyorum 100 de yüz doğru değil ama doğru yaptıkları da var ve bence ağırlıkta2+2 = 4
2*2 = 4
Arada ki tek fark söyleyiştir. sonuç değişti mi ? Hayır .
Varılan sonuç değişmez, sadece gidilen yol farklıdır.
Buradan şunu çıkartabiliriz ki , insanlar tam olarak doğru bulduğu şeyi değil, kendisine daha yakın olan ya da en azından tam olarak karşısında durmayan şeye sempati duyar.
Birinin açığını ortaya çıkarınca "sen haklısın" diyebilmek her yiğidin harcı değildir.
Sorduğun sorulara verilen cevapları kale almayacaksan , sormanın gereği yok.ben bişeyi merak ediyorum neden her başı kapalıyı akpartili yi RTE nı seveni Atatürk ve laiklik karşıtı diye yaftalabiliyorsunuz hani körü körüne diyorsunuz ya siz sizin inandıklarınız artık onlar neyse açıklamadıgınız için bilmiyorum yüzde yüz doğru temiz berrak ve adil oldugundan emin misiniz sakın yanlış anlaşılmasın konuyu Atatürke getirmek istemezdim ama Atatürk zamanında hiç mi ama hiç mi yanlış bişey yapılmadı yada Allah rahmet eylesin artık bu dünyadan göçmüş gitmiş bir liderin arkasına bu denli sığınmak neden niçin günümüzden birini tayyip yanlış ama bak bu adam gerçekten doğru demek yerine laiklik Atatürk diye işi çıkılmaz ve tartışılmaz bi hale sokuyorsunuz neden bugün den örnek veremiyorsunuz neden akp ye oy vermeyin çünkü bakın bunlar daha iyisi yapar demiyorsunuz bence dini konular gibi Atatürk ü kendi nefsi için kullananlara yasak getirilmeli
Şimdi bunu bende bunu söylüyorum demen de çok ironik bir durum , çünkü o 2+2=4 ile 2*2=4 ü farklı görenlerden birisi de sensin.bende bunu söylüyorum 100 de yüz doğru değil ama doğru yaptıkları da var ve bence ağırlıkta
ben cevap alamıyorum kiSorduğun sorulara verilen cevapları kale almayacaksan , sormanın gereği yok.
Şimdi bunu bende bunu söylüyorum demen de çok ironik bir durum , çünkü o 2+2=4 ile 2*2=4 ü farklı görenlerden birisi de sensin.
Kesinlikle katılıyorum. Aynı düşüncelerdeyim arkadaşım.!Şu körü körüne oy verme suçlamasını benimde mantığım almıyor, ben öyle olduğunu düşünmüyorumda ve evet illa gitsin politikası ters tepiyor ama farkında değiller.
Gayet objektif bir analiz yapayım mı? Belki hem hükümet kanadı olarak sizler hemde muhalifler bu analizden hoşlanmayacaksınız fakat düşüncem bu.
Geçmişi bir yana koyarsak yani 2001 öncesini zira geçmiş geçmişte kaldı, ne kadar konuşsakta değiştiremeyiz, şu andaki mevcut partilerin HDP CHP ve MHP sürekli ve istikrarlı sürdürülebilir ekonomik Çözümleri olduğunu düşünmüyorum, oy vermeye az zaman kala 3-5 proje çıkarılıyor hepsi o kadar, CHP çok bariz hatalarda yaptı üstelik, hala da yapıyor, AKP gitsin diyor ama Atatürk'ün büstlerini yakanlara, bayrağımızı indirenlere birlikte iyi salladık diyebiliyor.
Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AKP gayet yerinde bir aday gösterdi, HDP'de öyle ama diğerleri ne yaptı? Halkın hiç tanımadığı birini çatı adayı gösterdi. Bu partilerin seçimlerde aldıkları oy oranı ortalama %15-20'yi bulamazken, biz bu Kişiyi aday gösteriyoruz, sizde ona oy vereceksiniz gibi bir tavır seçmenlerinin tepkisini almış olacak ki, çoğu kişi tatilini Yarıda kesip oy vermeye bile gitmedi.
AKP'ye dayatmacı derken kendileri de aynı dayatmacılığı yaptılar, halbuki bildik tanıdık biri olsaydı durum farklı olabilirdi, hee öte yandan İhsanoğlu'nu AKP aday gösterseydi Cumhurbaşkanı seçilirdi o da ayrı bir konu.
Hükümet ilk seçildiği zamanlarda gerçekten iyi hamleler yaptı, paradan 6 sıfır atma, enflasyonun tek hanelere düşürülmesi, işsizlik oranının aşağı çekilmesi, ekonomik istikrar...
Verileri takip ettiğim için hangi noktadan sonra kırılmalar olduğunu az çok biliyorum, 2007'ye kadar süperdik, bunu Maliye bakanı vs kabul ediyor, sonrasındaki kırılmaları da kabul ediyorlar.
Baştan ürettikleri Çözümler bir yerden sonra tıkandı çünkü ekonomi, büyüme, iç ve dış borç vs verilerini düzeltmeye çalışırken ülkenin asıl kalkınma göstergesi olan üretim ihmal edildi.
Sadece tükettik, üretim yok, üretimdeki zayıflığımızı kalkınmanın ana göstergesinin yönünü yol, köprü, AVM'ler olarak belirleyip halka kalkınma budur denildi.
Fabrika var mı? Mevcutları sattık ki birçoğu aslında kardaydı ve bir yıllık kârlarına eşdeğer fiyatlara gittiler, yeni fabrikalar kurulmadı, kurulacak denilen otomobil fabrikası bile henüz ortada yok, hep gelecek tarihler veriliyor, 2023, 2030, tank uçak yaptık Dediğimiz fabrikalarda yok. Diyeceksiniz ki hepsi sattı, evet hepsinin şimdiye kadar yaptığı ortak hatalardan biridir fabrikaları satmak.
Sümerbak Beykoz'daki fabrika şu an dizi, klip, filmler için platforma çevrildi, Paşabahçe Şişecam atıl duruyor. Tekel keza öyle.
Şu an bizi götüren lokomotif sektör inşaat, Paso inşaat yapıyoruz, rezidanslar, siteler, Alıcı tıkandı mı bu iş kolu da tıkanacak.
Bundan sonrası için kalkınma planları da yok gibi görünüyor, en azından süreklilik arz edecek bir ekonomik kalkınma projeleri yok ama hiçbir partinin yok maalesef, belki ilk birkaç yılı kurtaracak Çözümleri vardır ama ya sonrası?
Bugün CHP MHP iktidar olsa ne olur? Halkı gerçekten kendilerine inandıramadıktan sonra %20'leri geçemez oy oranları, ekonomi, kalkınma, insanların kazandıkları haklar hakkında ne yapacaklar hala soru işareti, kimse sil baştan eskiden yaşadıklarını yaşamak istemez haklı olarak( giyim yüzünden okula gidememe, çalışamama vb gibi)
Bu durumda yine her Seçmen Kötünün iyisi düşüncesiyle oy verecektir partilere, sonuçta CHP MHP gibi partilere de böyle düşünerek oy vermiyorlar mı?
Ama tabii bu arada hepimiz elinde kredi kartına bilmem kaç taksit yaptığı akıllı telefonlarımız, ay sonu nasıl gelecek diye endişeli, çoluk çocuğa iş bulamamanın derdine düşmüş vatandaş olarak yaşayıp gideceğiz.
Hımm istediğin gibi cevaplar olmadığı için olmasın ? İstersen sen mesaj at duymak istediğin cevapları , ben de yayınlayım. Ne dersin ? İstemeyen adama bir şeyi veremezsin.Ki sende kapalısın zaten cevaplara.Alamaman normal.ben cevap alamıyorum ki
çok güzel lafı çeviriyorsunuz bi kaç arkadaş bravo valla imdik konuşurum hani içimden geldiği gibi fazla insan tanıyamadım ve fazla şehir gezemedim neredeyse hiç okuyamadım lise mezunuyum küçük bi kasabada büyüdüm çocukluğumdan beri çevre etkeni yüzünden hep susturuldum imam hatip e gittim ama zar zor istemeye istemeye çünkü o dönem üniverste seçemegi yoktu ailemde bunu bildiğinden imam hatipe gönderdi babam iyi bir adamdır çalışır çaBALAR HARAM YEDİRMEZ elinden geleni yapar ama hiç beni kucagına alıp sevdiğini hatırlamam annem de aynı neyse ki son 2 kardeşim sanşlıydı imam hatipli yıllarda aklım 2 karış havaday dı istemeyerek gittiğimden tam manasıyla çalışamıyordum eve gelir gelmez ev ve bahçe işi beni bekliyordu sonra evlendim kocam başta yanımda dururken 2 sene demeden o da annesine ve çevreye uydu o da susturdu ne yapayım tek sıgınagım olan KK da damı susayımSorduğun sorulara verilen cevapları kale almayacaksan , sormanın gereği yok.
Şimdi bunu bende bunu söylüyorum demen de çok ironik bir durum , çünkü o 2+2=4 ile 2*2=4 ü farklı görenlerden birisi de sensin.
tehdit ediyorsun mesajları yayınla korkum yokHımm istediğin gibi cevaplar olmadığı için olmasın ? İstersen sen mesaj at duymak istediğin cevapları , ben de yayınlayım. Ne dersin ? İstemeyen adama bir şeyi veremezsin.Ki sende kapalısın zaten cevaplara.Alamaman normal.
Elif abla, ellerin dert görmesin iyi yapmışsın kapamakla, şimdi sıra bu topikte, kim hakaret etmiş, kim polemiğe girmişse gereken yapılır.Kızlar konuyu kapatayım bari konu çünkü sen dedin ben dedim e döndü