cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

arkadaşımm kişisel yazmadım zaten genel yazdım hani sen mjunede yazmasa idi HAKLISINIZZ demiceksiniz lafının üstüne yazdım sen genelledin bende genelledimm..eeee anlayan anladı zatenn..

Kızlar kızlar bikaç da ben ilave edeyim.Atatürk olmasaydı Müslümanlığı böyle yaşayamazdık buna kimse bir şey demiyor herhalde.Ve iran ırak vs.Onlar öle yapıyorsa bundan bize ne.Gerçek Müslümanlığı biz yaşayıp onlara örnek olalım.İran ırağı tartışmanın bir faydası yok bize.Birde kimse Mune nin kullandığı üslubu kullanmıyor bunu biliyoruz.O deyince haklısın dedin de bize karşı geliyorsun un açıklaması bu

2+2 = 4
2*2 = 4

Arada ki tek fark söyleyiştir. sonuç değişti mi ? Hayır .
Varılan sonuç değişmez, sadece gidilen yol farklıdır.
Buradan şunu çıkartabiliriz ki , insanlar tam olarak doğru bulduğu şeyi değil, kendisine daha yakın olan ya da en azından tam olarak karşısında durmayan şeye sempati duyar.
Birinin açığını ortaya çıkarınca "sen haklısın" diyebilmek her yiğidin harcı değildir.

ben bişeyi merak ediyorum neden her başı kapalıyı akpartili yi RTE nı seveni Atatürk ve laiklik karşıtı diye yaftalabiliyorsunuz hani körü körüne diyorsunuz ya siz sizin inandıklarınız artık onlar neyse açıklamadıgınız için bilmiyorum yüzde yüz doğru temiz berrak ve adil oldugundan emin misiniz sakın yanlış anlaşılmasın konuyu Atatürke getirmek istemezdim ama Atatürk zamanında hiç mi ama hiç mi yanlış bişey yapılmadı yada Allah rahmet eylesin artık bu dünyadan göçmüş gitmiş bir liderin arkasına bu denli sığınmak neden niçin günümüzden birini tayyip yanlış ama bak bu adam gerçekten doğru demek yerine laiklik Atatürk diye işi çıkılmaz ve tartışılmaz bi hale sokuyorsunuz neden bugün den örnek veremiyorsunuz neden akp ye oy vermeyin çünkü bakın bunlar daha iyisi yapar demiyorsunuz bence dini konular gibi Atatürk ü kendi nefsi için kullananlara yasak getirilmeli

bende bunu söylüyorum 100 de yüz doğru değil ama doğru yaptıkları da var ve bence ağırlıkta

Sorduğun sorulara verilen cevapları kale almayacaksan , sormanın gereği yok.
bende bunu söylüyorum 100 de yüz doğru değil ama doğru yaptıkları da var ve bence ağırlıkta
Şimdi bunu bende bunu söylüyorum demen de çok ironik bir durum , çünkü o 2+2=4 ile 2*2=4 ü farklı görenlerden birisi de sensin.

Şimdi bunu bende bunu söylüyorum demen de çok ironik bir durum , çünkü o 2+2=4 ile 2*2=4 ü farklı görenlerden birisi de sensin.
ben cevap alamıyorum ki

Kesinlikle katılıyorum. Aynı düşüncelerdeyim arkadaşım.!

çok güzel lafı çeviriyorsunuz bi kaç arkadaş bravo valla imdik konuşurum hani içimden geldiği gibi fazla insan tanıyamadım ve fazla şehir gezemedim neredeyse hiç okuyamadım lise mezunuyum küçük bi kasabada büyüdüm çocukluğumdan beri çevre etkeni yüzünden hep susturuldum imam hatip e gittim ama zar zor istemeye istemeye çünkü o dönem üniverste seçemegi yoktu ailemde bunu bildiğinden imam hatipe gönderdi babam iyi bir adamdır çalışır çaBALAR HARAM YEDİRMEZ elinden geleni yapar ama hiç beni kucagına alıp sevdiğini hatırlamam annem de aynı neyse ki son 2 kardeşim sanşlıydı imam hatipli yıllarda aklım 2 karış havaday dı istemeyerek gittiğimden tam manasıyla çalışamıyordum eve gelir gelmez ev ve bahçe işi beni bekliyordu sonra evlendim kocam başta yanımda dururken 2 sene demeden o da annesine ve çevreye uydu o da susturdu ne yapayım tek sıgınagım olan KK da damı susayım

tehdit ediyorsun mesajları yayınla korkum yok

Kızlar konuyu kapatayım bari konu çünkü sen dedin ben dedim e döndü
Elif abla, ellerin dert görmesin iyi yapmışsın kapamakla, şimdi sıra bu topikte, kim hakaret etmiş, kim polemiğe girmişse gereken yapılır.
Günlerdir yumuşak yumuşak aman dikkat edin diyorum ama demek ki banlanmak benim kadar üzmüyor hiçbirini, birde bana derler kadında hava 1500, herkesi banlıyor diye.
Dillerinin kemiği, klavyelerinin ayarı yoksa suç bende mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…