cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

Burhan Altıntop geldi ya aklıma ; He he bende ordaydım,öle oldu :KK53:
halkın seçtiği ve tek işi yalancılara bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye vakti olmayan bunu bile artık bıktıgı için açıklayan bi cumhur başkanı ya adamın uğraştığı şeylere bak üzülüyorum gerçekten

sanki diğer liderler ve feto çok doğru çok temiz çok şeyler başardılar ya ondan bu haldeyiz

dediğim gibi mesele cumhurbaşkanlıgı iktidar ekonmi falan değil mesele bu adamın ayagı kaydırma meselesi mesele Türkiye yi karıştırma meselesi

halkın seçtiği ve tek işi yalancılara bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye vakti olmayan bunu bile artık bıktıgı için açıklayan bi cumhur başkanı ya adamın uğraştığı şeylere bak üzülüyorum gerçekten
sanki diğer liderler ve feto çok doğru çok temiz çok şeyler başardılar ya ondan bu haldeyiz

Hı hı bende ordaydım , öle oldu.
Bıktım artık şunu demekten , konuyla ilgili yazın bir şey yazacaksınız .Konumuz diğer liderler ve yanlışları değil. Elimizdeki ile yetineceğiz yani.Bilmem anlatabildim mi ?

Bu yemek konusunun ben de çok abartıldığını düşünüyorum. adam saray yapmış, yemek düzenlemesi çok mu. Tabii ki o yemek cumhurbaşkanlığı makamına yakışır olmalı. 3,8 metre yarıçaplı bir masayı zaten saf ahşap yapacak kadar delirmemişlerdir. Masa sunta ya da mdf. Hesapladık 4500 lira sırf tahta paneller tutuyor. Ucuz bile almışlar.

Diğer yandan da külliye aşağı Külliye yukarı lafları da baydı. Ne Külliyesi arkadaş. Adam kafasına göre isim takıyor.

Umtlu kardeşim sorun ne saray ne ne kadara maloldugu ne agaç ne şu ne bu sorun Erdogan in ta kendisi..
Nedeni ise 80- 90 yildir Türkiye de ezilen müslümanlara haklarini vermesi...
Hani bunlar Erdogan i pkk ile işbirliği yapiyor diye karaliyorlarya, aslinda pkk yi savunanlarla bile yeter ki AK parti gitsin diye işbirliği yapanlar bunlardir hemde atatürke ve atatüfkcülere küfür ve hakaret ettiklerini bildikleri halde...
Bak Erdogani ve Aksarayi karalamak icin haber yapanlara bir bak...Merve Kavakci nin kizkardesinin yemin etnesini yediremiyorlar...Merve kavakci ya " atin bu kadini buradan" diye bagiranlar terör destekcilerinin mecliste olmasini hatta istiklal marsini söylememelerini haber yapmiyorlar hala Ravza Kavakci yi haber yapip karaliyorlar...
Yani dert başka kardesim...
Doğru, dert erdoğan. Ama nedenini anlayamamışsınız. Nedeni ne Müslümanlar ne de Kürtler. Esas sebep cumhuriyet, milli değerlerimiz, Atatürk, çevre ve doğa, hak hukuk, medeniyet, bilim, kadınlar, gençler, emek, halk...

Allah aşkına ne çabuk unuttunuz 80 li 90 lı yılları darbeleri koalisyon dönemleri sırf oruç tutmadıgını göstermek için su içen cumhurbaşkanlarını
Ahmet Necdet Sezerden bahsediyorsun sanırım . Kime ne , kime düşmüş bir insanın inancını sorgulamak ? Kimin haddine?
O adamın hiç adı böyle yolsuzluklara karıştı mı ? Hangi aile üyesini gördünüz tanıyorsunuz ? Dindar olduğunu iddia ederek bunun hakkını veremeyenden korkmak gerekmez mi ?Gerçi sizler için farketmez .Dindar olan her şeyi yapabilir değil mi ?Onlara her şey serbest !

aile.jpg

X