- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Haberi yapılınca alçaklıkmı oluyor sizce..
Kendi bakanları bu kadar talihsiz bir açıklama yapma yetkisini yapabiliyorsa başka ne denir sence.
1 kereden bişey olmaz ne demek,bu aleni olayı örtbas etmek değilmi..
Evet!..
Bilerek kasti olarak, söylenen bir sözü çarpıtmanın adı ne olur sizce?!
Bakan açıklamasın da, kötü niyetli 1 kişinin yapmış olduğu bir hatayı, çalışmalarıyla ön plana çıkmış bir kuruma mal etmek doğru olmaz demiştir. Bunun Neresinde, hata var acaba?!
Milli Eğitim Kurumu olan okullarda da, bir çok taciz olayları gündeme geldi.Yetiştirme yurdunda da, pek çok tecavüz olayları gündeme geldi. Üstelik bu kurumlarda ki olaylar, sadece 1 defa ile de sınırlı kalmadı!..
Peki Soruyorum size, ''Okulları ve Yetiştirme Yurtlarını da, KAPATALIM MI?!'' Neden olsa sizin dediğinizden,bu sonuç çıkıyor!!!...
İşinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz!
Benim Chp'den verdiğim örneği NEDEN Görmezden Geldiniz?! Çünkü İşinize Gelmedi değil mi? Doğru bir olaya parmak bastım.İşin ucu bazı kesimlere gelince, neden ise Görmüyorum,Bilmiyorum, Duymadımı oynuyorsunuz!..
Siz bu dediğinize inanıyor musunuz?!Siz hala o vakfı koruyun kşmseyede af söylrtmeyin ne güzel..
Dikkat ettiniz mi genelde zor zamnlarda bu olaylar hep böyle yerlerden çıkıyor..
Neden peki ,sadece bu taciz olayları dini vakıflada oluyor bütün sapıklarmı orada acaba..
Chp de yaşanan olumsuz ne varsa eleştiririm bunuda söyleyim size..
tacizSiz hala o vakfı koruyun kşmseyede af söylrtmeyin ne güzel..
Dikkat ettiniz mi genelde zor zamnlarda bu olaylar hep böyle yerlerden çıkıyor..
Neden peki ,sadece bu taciz olayları dini vakıflada oluyor bütün sapıklarmı orada acaba..
Siz hala o vakfı koruyun kşmseyede af söylrtmeyin ne güzel..
Biz ona, ''BİLİNÇ ALTI'' Desek daha doğru olur sanırımWhat
Bu sanki hızlıcayazılmış bir yazı olmuş.
Ne alaka allah aşkına
Siz bu dediğinize inanıyor musunuz?!
Kaç tane vakıf'da çıktı bu olay ACABA?!
Ben size,Okul ve Yurtlardaki taciz ve tecavüz için, yüzlerce hatta binlerce örnek verebilirim. Peki siz bana, kaç bin tane örnek vereceksiniz?!
Gerçi benim için 1'de aynıdır Binde aynıdır.Tecavüzün tacizin SAVUNMASI OLAMAZ!!!
Arabistandaki gibi, bu tacizcileri ibreti alem için meydanda sallandıracaksın.Bak bakalım o taciz ve tecavüzler bu kadar rahat yapılabiliyor mu?!
Ben,1 ALÇAK adamın! yaptıgı hatayı, çıkıp da tüm camiayı ''ZAN'' Altında bulundurulmasına karşıyım.
Ensar Vakfını, bu olaydan önce duymamıştım.İlk defa böyle bir olayla duydum ama sizler gibi önyargılı davranıp,peşin hükümlü olmadı!..
Çok Doğru. Mesela Bu Ülkenin Ana muhalefetinin başındaki genel başkanın da, kendi camiasında olan evli vekiller ile zina yapmaması gibi mesela!!..Bakın ne vakıflar ne yurtlar nede başka yerler bu tecavüzlerin tacizlerin olmaması gerekiyor..
Ailelerde suçlu devlet izni olmayan vakıflar yokmu var demi,neden yasal olmayan yerlere yolluyorlar çocuklarını..
Bu ön yargı değil okuduklarımız yeterli geliyor bize..
taciz
taciz
olayları hep dini vakıflarda oluyor başka hiç biyerde olmuyor dini vakıflar kapatılırsa taciz olayları çözülecek bumudur çözüm yoksa dini vakıflara saldırma bahanesimi amaç üzüm yemek mi bagcıyı dövmekmiydi ki ayrıca bakan öyle birşey demedi hakına giriyorsunuz yazık hangi aklı başında bir kadın bunu der lütfen Anlıyorum hepimiz gibi sizde taciz konusunda aşırı duyarlısınız ama objektif düşünmeye çalışalım
What
Bu sanki hızlıcayazılmış bir yazı olmuş.
Ne alaka allah aşkına
Çok Doğru. Mesela Bu Ülkenin Ana muhalefetinin başındaki genel başkanın da, kendi camiasında olan evli vekiller ile zina yapmaması gibi mesela!!..
izinsiz ve denetimsiz olan yerler tabiki kapatılsın bunun dini vakıf , dini olmayan yada başka bir dinden vakıfla alakası yok tabiki denetimler yapılmalı uygun olmayanlar kapatılmalıBu vakıfların yada evlerin kaç tanesi yasal peki,izinsiz açılan yerler yokmu sizce..
Konu taciz ve tecavüz olunca kendimi tutamam..
Videoda açıkca söylyor bakan ..
Hayır değil ...
Ben düşüncemi yazdım sadece..
izinsiz ve denetimsiz olan yerler tabiki kapatılsın bunun dini vakıf , dini olmayan yada başka bir dinden vakıfla alakası yok tabiki denetimler yapılmalı uygun olmayanlar kapatılmalı
Hanımlar konu çocuk istismarı, partiler değil.
Partilerdeki vekiller hiç değil.
Herşeyi ama herşeyi laf sokma ve güç savaşına çevirmeyin.
Burada söz konusu olan çocuklar!
Mezardaki babam da taciz etse, vakıflar, dernekler, devletten birileri de taciz etse yüreğimizin cız edip çocuklar için elimizden geleni yapmamız lazım, onlar bizim geleceğimiz, kusura bakmayın ağır konuşuyorum belki ama kadınız biz kadın, parti sözcüleri, savunucuları değiliz.
Elhamdülillah aynen senin dediğin gibi;Uzun zamandır bu bölümde sadece uyarı yazısı yazıyorum çünkü gördüm ki bu bölümde mutlaka bir tarafa ait olman gerekiyor, ben de yazmayı bıraktım çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama CHP'li değilim, inançlıyım ama AKP'li değilim, halkımı seviyorum ama MHP'li değilim, diğer partilerle de hiç işim olmadı, olmaz.
Çocuktan bahsediliyor hemen araya partiler sıkıştırılıyor.
Böyle can acıtıcı bir konuda bile particilik, parti savunması yapılıyor.
Çocuk bize neyi ifade ediyor? Siyaset üzerinden yapılanlara daha çok ses çıkarıyormuş gibi oy alma sebebi mi?
Ben çocuklarımız için kavga eden değil, doğru dürüst yasalar çıkaran bir meclis görmek istiyorum karşımda.
Anayım ve bunu bir ana, bir kadın olarak istiyorum, sizler de öyle isteyin lütfen.
Ya sunlari kobay olarak kullansalar ya hayvanlara yazik boyle gereksiz pislikler varken aci ceke ceke geberirler hemde hakettikleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?