• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çocuk istismarı ile ilgili flaş açıklama

Haberi yapılınca alçaklıkmı oluyor sizce..

Evet!..
Bilerek kasti olarak, söylenen bir sözü çarpıtmanın adı ne olur sizce?!
Bakan açıklamasın da, kötü niyetli 1 kişinin yapmış olduğu bir hatayı, çalışmalarıyla ön plana çıkmış bir kuruma mal etmek doğru olmaz demiştir. Bunun Neresinde, hata var acaba?!

Kendi bakanları bu kadar talihsiz bir açıklama yapma yetkisini yapabiliyorsa başka ne denir sence.
1 kereden bişey olmaz ne demek,bu aleni olayı örtbas etmek değilmi..

Milli Eğitim Kurumu olan okullarda da, bir çok taciz olayları gündeme geldi.Yetiştirme yurdunda da, pek çok tecavüz olayları gündeme geldi. Üstelik bu kurumlarda ki olaylar, sadece 1 defa ile de sınırlı kalmadı!..
Peki Soruyorum size, ''Okulları ve Yetiştirme Yurtlarını da, KAPATALIM MI?!'' Neden olsa sizin dediğinizden,bu sonuç çıkıyor!!!...
İşinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz!
Benim Chp'den verdiğim örneği NEDEN Görmezden Geldiniz?! Çünkü İşinize Gelmedi değil mi? Doğru bir olaya parmak bastım.İşin ucu bazı kesimlere gelince, neden ise Görmüyorum,Bilmiyorum, Duymadımı oynuyorsunuz!..

Evet!..
Bilerek kasti olarak, söylenen bir sözü çarpıtmanın adı ne olur sizce?!
Bakan açıklamasın da, kötü niyetli 1 kişinin yapmış olduğu bir hatayı, çalışmalarıyla ön plana çıkmış bir kuruma mal etmek doğru olmaz demiştir. Bunun Neresinde, hata var acaba?!

Milli Eğitim Kurumu olan okullarda da, bir çok taciz olayları gündeme geldi.Yetiştirme yurdunda da, pek çok tecavüz olayları gündeme geldi. Üstelik bu kurumlarda ki olaylar, sadece 1 defa ile de sınırlı kalmadı!..
Peki Soruyorum size, ''Okulları ve Yetiştirme Yurtlarını da, KAPATALIM MI?!'' Neden olsa sizin dediğinizden,bu sonuç çıkıyor!!!...
İşinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz!
Benim Chp'den verdiğim örneği NEDEN Görmezden Geldiniz?! Çünkü İşinize Gelmedi değil mi? Doğru bir olaya parmak bastım.İşin ucu bazı kesimlere gelince, neden ise Görmüyorum,Bilmiyorum, Duymadımı oynuyorsunuz!..

Siz hala o vakfı koruyun kşmseyede af söylrtmeyin ne güzel..
Dikkat ettiniz mi genelde zor zamnlarda bu olaylar hep böyle yerlerden çıkıyor..

Neden peki ,sadece bu taciz olayları dini vakıflada oluyor bütün sapıklarmı orada acaba..
Chp de yaşanan olumsuz ne varsa eleştiririm bunuda söyleyim size..

Dikkat ettiniz mi genelde zor zamnlarda bu olaylar hep böyle yerlerden çıkıyor..

Neden peki ,sadece bu taciz olayları dini vakıflada oluyor bütün sapıklarmı orada acaba..
Siz bu dediğinize inanıyor musunuz?!:KK57:
Kaç tane vakıf'da çıktı bu olay ACABA?!
Ben size,Okul ve Yurtlardaki taciz ve tecavüz için, yüzlerce hatta binlerce örnek verebilirim. Peki siz bana, kaç bin tane örnek vereceksiniz?!
Gerçi benim için 1'de aynıdır Binde aynıdır.Tecavüzün tacizin SAVUNMASI OLAMAZ!!!
Arabistandaki gibi, bu tacizcileri ibreti alem için meydanda sallandıracaksın.Bak bakalım o taciz ve tecavüzler bu kadar rahat yapılabiliyor mu?!:sinirli:

Ben,1 ALÇAK adamın! yaptıgı hatayı, çıkıp da tüm camiayı ''ZAN'' Altında bulundurulmasına karşıyım.
Ensar Vakfını, bu olaydan önce duymamıştım.İlk defa böyle bir olayla duydum ama sizler gibi önyargılı davranıp,peşin hükümlü olmadı!..

• Beğen
Reactions: H E
taciz

taciz
olayları hep dini vakıflarda oluyor başka hiç biyerde olmuyor dini vakıflar kapatılırsa taciz olayları çözülecek bumudur çözüm yoksa dini vakıflara saldırma bahanesimi amaç üzüm yemek mi bagcıyı dövmekmiydi ki ayrıca bakan öyle birşey demedi hakına giriyorsunuz yazık hangi aklı başında bir kadın bunu der lütfen Anlıyorum hepimiz gibi sizde taciz konusunda aşırı duyarlısınız ama objektif düşünmeye çalışalım

What :KK53:
Bu sanki hızlıcayazılmış bir yazı olmuş.
Ne alaka allah aşkına

Ne alaka allah aşkına
Biz ona, ''BİLİNÇ ALTI'' Desek daha doğru olur sanırım:KK48:
Hani bir söz vardır. Dervişin Fikri ne ise, Zikri de Odur.Diye.İşte Bazı İnsanların bilinç altında, maalesef böyle düşünceler yatıyor.:sinirli:

Siz bu dediğinize inanıyor musunuz?!:KK57:
Kaç tane vakıf'da çıktı bu olay ACABA?!
Ben size,Okul ve Yurtlardaki taciz ve tecavüz için, yüzlerce hatta binlerce örnek verebilirim. Peki siz bana, kaç bin tane örnek vereceksiniz?!
Gerçi benim için 1'de aynıdır Binde aynıdır.Tecavüzün tacizin SAVUNMASI OLAMAZ!!!
Arabistandaki gibi, bu tacizcileri ibreti alem için meydanda sallandıracaksın.Bak bakalım o taciz ve tecavüzler bu kadar rahat yapılabiliyor mu?!:sinirli:

Ben,1 ALÇAK adamın! yaptıgı hatayı, çıkıp da tüm camiayı ''ZAN'' Altında bulundurulmasına karşıyım.
Ensar Vakfını, bu olaydan önce duymamıştım.İlk defa böyle bir olayla duydum ama sizler gibi önyargılı davranıp,peşin hükümlü olmadı!..

Bakın ne vakıflar ne yurtlar nede başka yerler bu tecavüzlerin tacizlerin olmaması gerekiyor..
Ailelerde suçlu devlet izni olmayan vakıflar yokmu var demi,neden yasal olmayan yerlere yolluyorlar çocuklarını..
Bu ön yargı değil okuduklarımız yeterli geliyor bize..

Bakın ne vakıflar ne yurtlar nede başka yerler bu tecavüzlerin tacizlerin olmaması gerekiyor..
Ailelerde suçlu devlet izni olmayan vakıflar yokmu var demi,neden yasal olmayan yerlere yolluyorlar çocuklarını..
Bu ön yargı değil okuduklarımız yeterli geliyor bize..
Çok Doğru. Mesela Bu Ülkenin Ana muhalefetinin başındaki genel başkanın da, kendi camiasında olan evli vekiller ile zina yapmaması gibi mesela!!..

taciz
taciz
olayları hep dini vakıflarda oluyor başka hiç biyerde olmuyor dini vakıflar kapatılırsa taciz olayları çözülecek bumudur çözüm yoksa dini vakıflara saldırma bahanesimi amaç üzüm yemek mi bagcıyı dövmekmiydi ki ayrıca bakan öyle birşey demedi hakına giriyorsunuz yazık hangi aklı başında bir kadın bunu der lütfen Anlıyorum hepimiz gibi sizde taciz konusunda aşırı duyarlısınız ama objektif düşünmeye çalışalım

Bu vakıfların yada evlerin kaç tanesi yasal peki,izinsiz açılan yerler yokmu sizce..
Konu taciz ve tecavüz olunca kendimi tutamam..
Videoda açıkca söylyor bakan ..

Ne alaka allah aşkına

Hayır değil ...
Ben düşüncemi yazdım sadece..

Bu vakıfların yada evlerin kaç tanesi yasal peki,izinsiz açılan yerler yokmu sizce..
Konu taciz ve tecavüz olunca kendimi tutamam..
Videoda açıkca söylyor bakan ..

Hayır değil ...
Ben düşüncemi yazdım sadece..
izinsiz ve denetimsiz olan yerler tabiki kapatılsın bunun dini vakıf , dini olmayan yada başka bir dinden vakıfla alakası yok tabiki denetimler yapılmalı uygun olmayanlar kapatılmalı

Bu konuda gerçekten işe yarar bir yasa ve düzenleme olmazsa çokk şey kaybeder bu hükümet vede hakederler...
Ya idam , yada takımlar komple kesilmeli . Hapishanede hadım olsa nee olmasa ne Allah aşkına. Neymiş oda ömür boyu bile değilmiş oohh ye iç yat verdiğim vergiyle. Canları cehennme...

Son düzenleme:
Hanımlar konu çocuk istismarı, partiler değil.
Partilerdeki vekiller hiç değil.
Herşeyi ama herşeyi laf sokma ve güç savaşına çevirmeyin.

Burada söz konusu olan çocuklar!
Mezardaki babam da taciz etse, vakıflar, dernekler, devletten birileri de taciz etse yüreğimizin cız edip çocuklar için elimizden geleni yapmamız lazım, onlar bizim geleceğimiz, kusura bakmayın ağır konuşuyorum belki ama kadınız biz kadın, parti sözcüleri, savunucuları değiliz.

izinsiz ve denetimsiz olan yerler tabiki kapatılsın bunun dini vakıf , dini olmayan yada başka bir dinden vakıfla alakası yok tabiki denetimler yapılmalı uygun olmayanlar kapatılmalı

Mutlaka denetim yapılmalı,izinsiz olanlar kapatılmalı kesinlikle..
Sonuçta çocuklarımız söz konusu..

Ciddi derece de hepinize kızıyorum, yazdıkça yazasım geliyor, beni partiler falan alakadar etmiyor, partili, martili de değilim.
Ama çocuklardan ve onlara yapılanlardan bahsederken rica ediyorum, anne ve kadın olma hassasiyetinizle yazın, partizanlık yapmayın hiçbiriniz.

Hanımlar konu çocuk istismarı, partiler değil.
Partilerdeki vekiller hiç değil.
Herşeyi ama herşeyi laf sokma ve güç savaşına çevirmeyin.

Burada söz konusu olan çocuklar!
Mezardaki babam da taciz etse, vakıflar, dernekler, devletten birileri de taciz etse yüreğimizin cız edip çocuklar için elimizden geleni yapmamız lazım, onlar bizim geleceğimiz, kusura bakmayın ağır konuşuyorum belki ama kadınız biz kadın, parti sözcüleri, savunucuları değiliz.
:KK9::KK9::KK9:

Uzun zamandır bu bölümde sadece uyarı yazısı yazıyorum çünkü gördüm ki bu bölümde mutlaka bir tarafa ait olman gerekiyor, ben de yazmayı bıraktım çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama CHP'li değilim, inançlıyım ama AKP'li değilim, halkımı seviyorum ama MHP'li değilim, diğer partilerle de hiç işim olmadı, olmaz.

Çocuktan bahsediliyor hemen araya partiler sıkıştırılıyor.

Böyle can acıtıcı bir konuda bile particilik, parti savunması yapılıyor.

Çocuk bize neyi ifade ediyor? Siyaset üzerinden yapılanlara daha çok ses çıkarıyormuş gibi oy alma sebebi mi?
Ben çocuklarımız için kavga eden değil, doğru dürüst yasalar çıkaran bir meclis görmek istiyorum karşımda.
Anayım ve bunu bir ana, bir kadın olarak istiyorum, sizler de öyle isteyin lütfen.

Uzun zamandır bu bölümde sadece uyarı yazısı yazıyorum çünkü gördüm ki bu bölümde mutlaka bir tarafa ait olman gerekiyor, ben de yazmayı bıraktım çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama CHP'li değilim, inançlıyım ama AKP'li değilim, halkımı seviyorum ama MHP'li değilim, diğer partilerle de hiç işim olmadı, olmaz.

Çocuktan bahsediliyor hemen araya partiler sıkıştırılıyor.

Böyle can acıtıcı bir konuda bile particilik, parti savunması yapılıyor.

Çocuk bize neyi ifade ediyor? Siyaset üzerinden yapılanlara daha çok ses çıkarıyormuş gibi oy alma sebebi mi?
Ben çocuklarımız için kavga eden değil, doğru dürüst yasalar çıkaran bir meclis görmek istiyorum karşımda.
Anayım ve bunu bir ana, bir kadın olarak istiyorum, sizler de öyle isteyin lütfen.
Elhamdülillah aynen senin dediğin gibi;

Dinimi seviyorum elimden geldiğince yaşıyorum AKPli değilim
Atatürkü çok seviyorum ve saygı duyuyorum CHPli değilim
Vatanımı milletimi seviyorum MHPli değilim.
Kürt kökenliyim HDPlide değilim.

Aslında o bu şu hiç bişey değilim dünyada aldığım en güzel vasıf ANNE olmak.
Özellikle böyle bir konunun altında nasıl önlemler yehut cezalar uygulanmalı alınmalı diye görüş belirtilmesi gerekirken okuduklarım hayrete düşürüyor benide.

Canhıraş nasıl da cemaatler,ve evleri savunuluyor üstelik saçma sapan bir eşleştirme yapılmaya çalışılıyor.

1.Tecavüz ve taciz HATA değildir SUÇTUR!!!!!

2.Devlet dışında hiç bir kurum ve kuruluşun anaokul, ilk okul, orta okul vs düzeyinde yurt açma yetkisi YOKTURRR. Ama devletin açması gereken yurtları açmak yerine, varolanı da kapatıp, dini ve siyasi düşüncenize yakın diye( amacınız ufaktan çocuk örgütlemek değil mi, bir uyanık sizsiniz ) bu dernek, vakıf adı altındaki yerlerin açılmasına göz yumuyorsunuz ve olaylar buralarda yaşanıyor. Başta DEVLEt YURDU ile alakası ve karşılaştırması dahi yapılamaz , devlet yurtları denetim altında olmak zorunda, devletin denetleme yetkisi var kamu yârarı adına ve bağımsız müfettişler aracılığı ile, buraları kim denetliyor. La zaten YASADIŞI buralar, " anaysaya, hukuğa saygılıyım" diye zırvalarken yasadışı şeyleri savunuyorsunuz ama amaç yasa falan değil tabi, yeterki musluk sizin havuzu doldursun değil mi!

3. İllla çocuklarınızı yollamak istiyorsanız yollayın, beni hiç alakadar etmiyor. Eskiden olsa üzülürdüm ," çoçuklarım çocuklarımız " derdim, buralara çocuklarını ben ve benim gibiler değil sizler yolluyorsunuz, sizler için çocuklarınızın başına bunların gelmesi sorun değil ve canhıraş savunuyorsanız, beni hiç alakadar etmiyor. Bu iş ya herro ya merroya döndü. Lakin sizin gibi FANATİK, ŞERİATÇı olmayan gariban insanların çocuklarının okumasını istedikleri ama bulundukları bölgede devlet yurdu AÇILMADIĞI için cemaatlerin yurduna ( yasadışı devlet göz yumuyor, neden ki) gitmek zorunda kalması, ve onların çocuklarının başlarına bunların gelmesi can yakıcı ( yurtta yanarak ölen küçüçük kız çocuklarını anımsayın, ağlayan anne babaları anımsayın, devlet yurdu yok burada diye bunlara kaldık diye sızlanmalırını hatırlayın).

4. Yani sevgili fanatikler sizin çocuklarınız umrumuzda değil, umrumuzda olan o garibanların çocukları! Ne haliniz varsa görün!

Back