Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'ndan noel mesajı

benimde demek istediğim bu işte çok belli ediyorsun.basbas bağırma ihtiyacı duyuyorsun.neyse desemde anlamıyacan o yüzden susuyorum.
madalya takılmalı sana
sana şimdi burda tek tek yargıladığım yorumları yada başka kesimi övdüğüm yorumları da sunardım da daha önemli işlerim var ders çalışıyorum .. Güzel iş yapıyorsa gerine gerine överim hiçde gocunmam hatası varsa yererim onada hiç çekinmem..

saygılar efem allah zihin açıklığı versin

Ama işin içinde akp var yavru tek başına chp yayınlasaydı o msjı aynı dediğim gibi olacaktı bunu hepimiz biliyoruz.
Yeni uyandım yataktan yazıyorum, tam ifade edemedim uyku mahmurluğuma ver

ne farkeder güzel kardeşim bak üst mesajıma noeli müslümanların kutlamasına bizim tepkimiz -sanki bizim bayramımız gibi hazırlık yapılmasına
tebrik etmesine değil ki
tekde yazmış olsa sanırım sadece cevap yazmazdım bu konuya , en azından bu seneki fikrimle geçen sene ne düşünürdüm bilmiyorum
ki bunada yazmayacaktım yorumları görünce ister istemez cevap yazma gereği duydum

çalışıyorsun sanırım kolay gelsin hayırlı işler

yahudileri bilmem ama hristiyanlar daha ılımlı gibi geliyo bana.. Benim lise de ateist bir arkadaşım vardı mesela o kadar güzel anlaşırdık ki saygı olduktan sonra karşıdaki ister yahudi ister hrsitiyan olsun farketmiyor dost olunabiliyor.. En basitinden Peygamber efendimizin çok sevdiği amcasıda müşrikdi ama ikiside birbirini kolladı..

Benim sana bi şey dediğim yok genel itibariyle olacak olan şeyi söyledim canım.
Evet çalışıyorum teşekkür ederim

LİDERLERden güzel bir açıklama bende bu açıklamalarından dolayı onları tebrik ederim..

ya canım insanlara sadece insan olarak bakmak lazım bence, bebekler çıplak doğar her anlamda, dinler ve diğer etiketler sonradan yapıştırılır ama aslında o etiketler insanın insanlığını etkilemiyor bence, sadece toplu olarak siyasetten etkileniyor insanlar dünya da. Mesela Donald Trump ın müslümanlara nefret kusup tüm müslümanlar kötüdür algısı yaratarak sonra da ben sizi onlardan kurtarıcam diyerek bir den oy sıçraması yapması gibi. Bu gibi algı oyunlarını çoğu siyasetçi yapıyor dünyada, insanların bu numaralara karşı ayık olması lazım dicem de, pek mümkün görünmüyor

ayyy bayılcam yeminleee ama bayılmadan gidiyorumm gitmek istiyorum gidemiyorum

o ince çizgiyi anlamak zor ama gerçekten zor onlara saygı göstermek demek o dini kabul etmek manasına gelmiyor ya da kutlamak bakın biz kutlamıyoruz onları tebrik ediyoruz onları anladık mı?
ne diyelim bütün gayrimüslimler ölsün mü

bakın yazılıda sorcam ona göre çalışın

Mune minnak hatun buranın bi mesaisi olsun bence sabah 7 akşam 7 gibi hem senin içinde iyi olur bak gitmek istiyorum gidemiyorum kapatın kapıları

zaten bide kocam başımın etini yiyor yaz kızım diye dalga geçiyo benle

bo forumun erkekler şubesinide açın ilk benim kocayı alın

Zaten olması gereken bir şeyin bile üstünde tartışılması ne kadar üzücü.

Bir ülkenin yöneticilerinin de parti başkanlarının da o ülkede yaşayan dini azınlıkların bayramını kutlaması zaten gerekiyor. Olması gerekeni yapmış hepsi.

Samatya 'da bir yığın ermeni komşum vardı.
Paskalya bayramlarında biz paskalya çöreği ve yumurta getirirlerdi.
Getirdiklerinde ya da yolda kiliseye giderken rastladığımızda iyi bayramlar derdik.
Onlar da bizim dini bayramlarımızı kutlardı.
Hep beraber bir kültür çeşnisi içinde yaşardık.
Özledim o ortamı.

Noel'le yılbaşı farkını öğrenemediniz, kurs açacağım size
Yılbaşı, yılınbaşı dini bir misyonu yok, Noel Hz. İsa'nın doğum günü, Noel 24 Aralık, yılbaşı 31 Aralık.

Yani yılbaşında azıcık göbek atıp eğlenebilirsiniz Noel'de de dini bayram olarak kutlayan insanlara tebrik mesajları gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…