sana şimdi burda tek tek yargıladığım yorumları yada başka kesimi övdüğüm yorumları da sunardım da daha önemli işlerim var ders çalışıyorum .. Güzel iş yapıyorsa gerine gerine överim hiçde gocunmam hatası varsa yererim onada hiç çekinmem..benimde demek istediğim bu işte çok belli ediyorsun.basbas bağırma ihtiyacı duyuyorsun.neyse desemde anlamıyacan o yüzden susuyorum.
madalya takılmalı sana
saygılar efemsana şimdi burda tek tek yargıladığım yorumları yada başka kesimi övdüğüm yorumları da sunardım da daha önemli işlerim var ders çalışıyorum .. Güzel iş yapıyorsa gerine gerine överim hiçde gocunmam hatası varsa yererim onada hiç çekinmem..
Ama işin içinde akp var yavru tek başına chp yayınlasaydı o msjı aynı dediğim gibi olacaktı bunu hepimiz biliyoruz.
Yeni uyandım yataktan yazıyorum, tam ifade edemedim uyku mahmurluğuma ver
yahudileri bilmem ama hristiyanlar daha ılımlı gibi geliyo bana.. Benim lise de ateist bir arkadaşım vardı mesela o kadar güzel anlaşırdık ki saygı olduktan sonra karşıdaki ister yahudi ister hrsitiyan olsun farketmiyor dost olunabiliyor.. En basitinden Peygamber efendimizin çok sevdiği amcasıda müşrikdi ama ikiside birbirini kolladı..eşimin iş için mailleştiği bi yahudi varmış, maile hanukasını kutlayarak başlamış adam şok, o kadar sevinmişki sırf bunun için teşekkür etmek için telefon açmış, artık nasıl bir düşmanlık görüyorsa normalde...
dinler arası hoşgörüye çok ihtiyacımız var gerçekten
Benim sana bi şey dediğim yok genel itibariyle olacak olan şeyi söyledim canım.ne farkeder güzel kardeşim bak üst mesajıma noeli müslümanların kutlamasına bizim tepkimiz -sanki bizim bayramımız gibi hazırlık yapılmasına
tebrik etmesine değil ki
tekde yazmış olsa sanırım sadece cevap yazmazdım bu konuya , en azından bu seneki fikrimle geçen sene ne düşünürdüm bilmiyorum
ki bunada yazmayacaktım yorumları görünce ister istemez cevap yazma gereği duydum
çalışıyorsun sanırım kolay gelsin hayırlı işler
buda güzeldiii..Konu dine gelmesin, bende topiğe uğramak zorunda kalmayayım, bana yazık değil mi
yahudileri bilmem ama hristiyanlar daha ılımlı gibi geliyo bana.. Benim lise de ateist bir arkadaşım vardı mesela o kadar güzel anlaşırdık ki saygı olduktan sonra karşıdaki ister yahudi ister hrsitiyan olsun farketmiyor dost olunabiliyor.. En basitinden Peygamber efendimizin çok sevdiği amcasıda müşrikdi ama ikiside birbirini kolladı..
Samatya 'da bir yığın ermeni komşum vardı.Zaten olması gereken bir şeyin bile üstünde tartışılması ne kadar üzücü.
Bir ülkenin yöneticilerinin de parti başkanlarının da o ülkede yaşayan dini azınlıkların bayramını kutlaması zaten gerekiyor. Olması gerekeni yapmış hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?