Ben tüm dünya liderler her lafinda samimidir demedim, ama en azinda alenen toplum icinde dini ve irki ayristirmiyorlar. Milleti birbirlerine düsman etmiyorlar. Eger bir lafi söylüyorsan madem arkasinda dur demi? Ateistler terrorist dedikten sonra, aleviler söyle böyle dedikten sonra dinler arasi saygidan bahs etmek hem komik hem samimiyetsiz.
Tipki 'van minute' deyip sonrada israil ile anlasmak gibi, Obama yi oksamak gibi....
Ben tüm dünya liderler her lafinda samimidir demedim, ama en azinda alenen toplum icinde dini ve irki ayristirmiyorlar. Milleti birbirlerine düsman etmiyorlar. Eger bir lafi söylüyorsan madem arkasinda dur demi? Ateistler terrorist dedikten sonra, aleviler söyle böyle dedikten sonra dinler arasi saygidan bahs etmek hem komik hem samimiyetsiz.
Tipki 'van minute' deyip sonrada israil ile anlasmak gibi, Obama yi oksamak gibi....
Yani çıkıp lan hristiyanlık diye din yok, Hak din müslümanlık, ağaç mağaç süslemeyin, yeni yıl kutlamayın kafirler deseydi samimi olurdu diyorsun. Özü bu adamın diyorsun.
Yani samimi ya da değil olması gerekeni yapmış. Türkiyenin başındaki adam olarak söylenmesi gerekeni söylemiş. Bu adam beni temsil ediyorsa (istesem de istemesem de) bazen nabza göre şerbet vermek zorunda (belkide gerçekten iyi niyetle yaptı). Yani samimi olsun diye hep hakaret etmesini, ya da dış ülke ilişkilerini sallamamasını mı istiyorsunuz ben hakikaten anlamıyorum.
Yani alevi-sünni, ateist söylemlerini bir kenara bırakalım, o ayrı tartışma bu ayrı. Hep aynı şeyi söylemeden bu mesajı konuşalım sadece...
Ne demek ayri tartisma? Hicte ayri bir tartisma degil! Yahu israr ile niye söylediklerimi anlamiyorsun?
Bi sefer hiicbirseyde söylemeyebilirdi! Mecburmu onca insanin dinine küfür ettikten sonra bu lafi söylemeye? Hic birsey söylemesydi daha iyi olurdu! Halen diyorsun bide "belkde iyi niyet ile yapti" diye. Ne iyi niyeti ya!! Adam baska dinlere küfür etti diyorum! Yurtdisinda bir basbakan müslümanlar icin demedigini birakmazsa bu kadar ilimli olurmuydun acaba!!
Ve bu son mesajim olacak. Kendimi bozuk plak gibi hisetmeye basladim, herseyi tekrarlamaktan. Hii tamam devlet baskani o, Dalai lamadan daha bariscil o, Mother Theresa halt yemis onun yaninda!
Nerde küfretti pardon da ? Evet zaten dış ülkelerde de Islama hakaret eden liderler var yok değil ki ? Aleviler ile diyalog kurmaya çalışanda ayrıca Erdoğan dır .. Bir noel kutladı diye ne çok şişti bu insanlar..Ne demek ayri tartisma? Hicte ayri bir tartisma degil! Yahu israr ile niye söylediklerimi anlamiyorsun?
Bi sefer hiicbirseyde söylemeyebilirdi! Mecburmu onca insanin dinine küfür ettikten sonra bu lafi söylemeye? Hic birsey söylemesydi daha iyi olurdu! Halen diyorsun bide "belkde iyi niyet ile yapti" diye. Ne iyi niyeti ya!! Adam baska dinlere küfür etti diyorum! Yurtdisinda bir basbakan müslümanlar icin demedigini birakmazsa bu kadar ilimli olurmuydun acaba!!
Ve bu son mesajim olacak. Kendimi bozuk plak gibi hisetmeye basladim, herseyi tekrarlamaktan. Hii tamam devlet baskani o, Dalai lamadan daha bariscil o, Mother Theresa halt yemis onun yaninda!
Nerde küfretti pardon da ? Evet zaten dış ülkelerde de Islama hakaret eden liderler var yok değil ki ? Aleviler ile diyalog kurmaya çalışanda ayrıca Erdoğan dır .. Bir noel kutladı diye ne çok şişti bu insanlar..
en bomba lafı da ''dindar nesil yetiştireceğiz,dindar olmasın da tinerci mi oldun''du. :)Adamin simdi mi aklina gelmis makam sahibi olup cumhurbaskani oldugunu? Alisiz aleviler dediginde, ateistler terrorist dediginde, alevilik sadece aliyi sevmek ise bende aleviyim dediginde, af edersiniz ermeni dediginde, biliyorsunuz Alevi o dediginde neydi? Kösedeki bakkal amca mi?
Elbette devlet baskanlar bu tür bayramlari kutlar fakat onca kötü sözden sonra yaptigi tek kelime ile samimiyetsizlik! Hatta daha fazla kelimeler bile bulabilirsin!
Ayrica papa yada baska bsakalar niye müslümanlara düsman olsun? Ha böyle beyanlari olup, sonrada seker bayramini kutlarlarsa, onlarda ayni sekilde samimiyetsiz olurlar.
Kendinize göre çok büyük bir balık yakaladınız öylemi ? Burda yazılana aynen bende katılıyorum ne demiş Erdoğan Alisiz Alevi demiş ne demeye sanki Alevilere laf söylemiş gibi çarpıtıyorsunuz doğru söylüyor Alisiz Alevilik mi olur ? Cemevi açılımı diyanete bağlı alevi hoca alımı gibi bir çok konuda çalışma yapıldı ancak Alevilerin bir kısmı hep direk gözü kapalı AKP bizi kullanacak istemiyoruz dediler ne bu devlet nede müslümanlar Alevilere karşı değil çünkü Alevilik zaten İslamiyetten ayrı bir din değil.. Siz söyler misiniz Erdoğan ne Zaman hristiyanlığa laf söylemiş ?Aleviler ile diyalog kurmak mi? Böyle mi kuruluyor?
http://m.yeniakit.com.tr/haber/erdogan-alisiz-alevilere-cevabi-7-haziranda-verin-67335.html
Ve böyle bircok sey var. Bak sevdiginiz kaynak akit bile bunu dogruluyor. Insan bare utanir söylerken, Alevi diyaloguymus! Yahu bu adam sivas katliamin zaman asamasini ogradiginda "hayirli olsun" diyen adamdi!! Milleti galeyanaya getirmek icin kabatas yalanin mimari!!
Dünya liderlerinden bahs ediyorsunuz, Obama böyle tür laflari ne zaman etmis müslümanlar icin? Merkel desen Süriyelileri kendi ülkesine kabul ediyor. Ha dünya liderinde maksatin Trump yada netanyahu ise bilemicem tabi..
Kendinize göre çok büyük bir balık yakaladınız öylemi ? Burda yazılana aynen bende katılıyorum ne demiş Erdoğan Alisiz Alevi demiş ne demeye sanki Alevilere laf söylemiş gibi çarpıtıyorsunuz doğru söylüyor Alisiz Alevilik mi olur ? Cemevi açılımı diyanete bağlı alevi hoca alımı gibi bir çok konuda çalışma yapıldı ancak Alevilerin bir kısmı hep direk gözü kapalı AKP bizi kullanacak istemiyoruz dediler ne bu devlet nede müslümanlar Alevilere karşı değil çünkü Alevilik zaten İslamiyetten ayrı bir din değil.. Siz söyler misiniz Erdoğan ne Zaman hristiyanlığa laf söylemiş ?
İlahi hiç güleceğim yoktu K kararsiz_2013 .
Dünya liderlerinden bahsediyorsun demek , diğerleri söyleyebilir ama dünya liderleri böyle bir ayrıştırmaya yönelik söylem yapamaz demek ? Bir netanyahu yapabilir ama Obama cıks demek .
Eee siz ne zamandır Erdoğanı dünya lideri olarak görüyorsunuz
Bu arada müslümanları ayağa kaldıran Danimarkalı karikatüristi , bu olayla ilgili basın özgürlüğü adı altında ödüllendirmek isteyen de o koca dünya liderlerinden Merkel değil miydi
Ayrıca noeli kutladı diye kimse Erdoğanı daha fazla sevmez , merak etme
Vay be, bir devlet adami alevileri asaglamasi seni gülderecegini bilmiyordum. Gercekten cok komik, ha ha. Bak bende gülüyorum
Netanyahu zaten irkci biri ve nefret ve kin dolu. Eger onu devlet adami diye örnek almak istiyorsan. Buyur, kimse seni tutmuyor. Erdoganda tutmuyor, neticede artik onun ile cok iyi anlasiyor. Filistinlerinde bu arkadasligi görünce gözleri yasariyordur eminim
Bu arada bir devlet adamin özgür ifadeye korumasi ve halk'in bir parcasini asaglamasi ve hakaret etmesi arasinda daglar kadar fark var. Ve aklima geldi, danimarkali karikatürcü icin sinirleniyorsunuz fakat davutoglu Charlie hebdo icin fransaya gittiginde kimse birsey demiyordu. Kendi ülkesinde bombalar patliyor birsey olmuyor, elin gavur! ülkesinde saygi durusuna gidiyor ama!
Neyse, artik güle oynaya oy vermeye devam. Neticede siz sokmayan yilan bin yasasin dimi?
Erdoğan'ı dünya lideri olarak gördüğünü nerden çıkardınız?Ben cevabımı senden güldüğüm konuda zaten almıştım bir daha yazmana gerek yoktu , malum genelde sana yazdığım alıntıları cevapsız bırakıyorsun okuduğun halde , burada gülüp eğlendim ya cevap vermek kolay geldi herhalde .
Neyse , ne diyorduk ... Erdoğan büyük Dünya lideri imiş . Konuşmalarına çok dikkat etmeliymiş . Ayrıştırıcı konuşmamalı ama aynı zamanda noel mesajı da vermemeliymiş .
Ben cevabımı senden güldüğüm konuda zaten almıştım bir daha yazmana gerek yoktu , malum genelde sana yazdığım alıntıları cevapsız bırakıyorsun okuduğun halde , burada gülüp eğlendim ya cevap vermek kolay geldi herhalde .
Neyse , ne diyorduk ... Erdoğan büyük Dünya lideri imiş . Konuşmalarına çok dikkat etmeliymiş . Ayrıştırıcı konuşmamalı ama aynı zamanda noel mesajı da vermemeliymiş .
Ben istedigimi yazarim. Sana mi soracaktim da. Istedigin kadar laflarimi cevirebilirsin, ego tatmini yap bana ne. Zaten daima ayni seyler, mantikli argümanlar verilince konu birden komedi oluyor, birden konu ile alakali mesaj yerine kisisel saldirilara baslaniliyor.
Kendin bilirsin, istedigin kadar gül, cesitli emoji kullan, sanki ben eziliyormusum gibi ego tatmini ol. Umrumda degil, ama sunu bil, son gülen iyi güler..
Aah pardonve :)))
Mantıklı argüman ?
Sana sorulan şu soruların hangisine mantıklı ve delil sunarak cevap verdin ???
- Erdoğanın hristiyanlıkla ilgili nefret söylemi olduğunu ifade edip , ardından canım söylemediyse de nefret ediyor bilmiyor muyuz a çevirdin mesela ...
-Erdoğan hep diğer dinleri aşağılıyor dedin , siyasetçi ayrıştırıcı olmamalı , başka hiç bir ülkede böyle ayrıştırmacı konuşan yok dedin ... Dünyada bunu yapan sayısız siyasetçi var dediğimde ; ben sadece Dünya Liderlerinden bahsediyorum dedin ... Eee Erdoğan Dünya lideri mi sana göre ? Diğerleri yapabilir , dünya liderleri dikkat etmeli ise ?????
-Noeli kutladı bunda ne gibi bir beis var dedik ? Kutlamasın dedin . Allahım ne kadar mantıklı bir argüman . Kutlamasın !
-Merkel diyorum , adama aferin iyi ki çizdin o dalga geçen karikatürü der gibi ödül vermek istedi , bu mu dinlere saygısı o çok böbürlendiğin Dünya liderlerin ? Sen bana Davutoğlu , hedbo diyorsun ; bu mu benim sorumun cevabı ? Hayır senin ki başka bir soru ..Soruya soru ile cevap vermek mi mantıklı argüman ?
Yahu kutladı sana ne ? Her yerde bas bas kişisel özgürlüklerden bahsediyorsunuz ya , adam samimiyetsiz samimiyetsiz kutladı sana ne ? Sana zararı ne ?
Bu arada ben ego tatmini yapmam mesajlarımda , olay ne ise onu konuşurum . Eğer öyle bir tatmin yapacak olsaydım , geçen gece sayende gayet tatmin olmuş olurdum .
Neyse ; yukarıdaki A atlantistengelenkadin ; sen doğuda terörist öldürülmediğini iddia eden kişisin , şimdi ben cevabını yazsam da sen yazdığımı anlamazsın !
Benim yazdiklarimi gercekten cok güzel cevirmisin, istedigini okuyorsun, istedigin gibi algiliyorsun, hatta istedigin gibi gülüyorsun. Benim ne demek istediklerimi gayet iyi biliyorsun fakat isine gelmiyor.
Ben burda senin ego tatminin icin sürekli herseyi tekrarlamak zorunda degilim. Senin ile normal bir sekilde tartisip, fikir alis verisi imkansiz oldugu bariz ortada. Sana iyi forumlar, bol bol gülmeler diliyorum, ama dikkatli ol, fazla gülme yoksa kahkaha atip iffetsiz olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?