aha ''noel kutlu olsun'' dedibir müslüman ne kutlar ne de kutlayanı kutlar
Ben sok!
Ama biliyorum ki bunlarin kendi camiasi daha da buyuk sok!hatta kimisi kalp krizi geciriyordur.. Simdi bu mahalleye Noel Baba giremez diyenler nasil cark eder bu saatten sonra onu dusunuyorum..
yorumların sürekli dikkatimi çekiyor.taraflı olduğunu okadar belli ediyorsun kiKutlanabilir neden şaşırıyorsunuz .. Bende varsa forumda hristyan arkadaşlar kutluyorum burdan Noellerini iyi noeller onlara ..
KILIÇDAROĞLU'NUN NOEL MESAJIChp ya da mhp yapsaydı ne dinsizliği kalırdı ne omurgasızlığı.
Ama akp yapınca normal karşılan(maya çalış)ılıyor.
Dansözlük zor zanaat
hadi canım ciddi misin halbuki hiç ağzıma da Akp lafını almıyorumyorumların sürekli dikkatimi çekiyor.taraflı olduğunu okadar belli ediyorsun ki
:)
benimde demek istediğim bu işte çok belli ediyorsun.basbas bağırma ihtiyacı duyuyorsun.neyse desemde anlamıyacan o yüzden susuyorum.hadi canım ciddi misin halbuki hiç ağzıma da Akp lafını almıyorum.. Ben zaten diyorum AKPLİYİM
KILIÇDAROĞLU'NUN NOEL MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hristiyanların Noel'ini kutladı ve Hristiyan alemine huzur, barış ve mutluluklar diledi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle; "Dili, dini, inancı, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun insanlık ile dünyamız yeni bir yıla giriyor. İnsanlığımız, dünyamız gibi, bayramlarımız, yeni yıl kutlamalarımız ve Noel de ortak değerlerimizdendir. Yeni yılı, Noel’i bir çok medeniyete ve inanışa ev sahipliği yapmış Anadolu topraklarında karşılayan Hristiyan yurttaşlarımız ile, şu veya bu nedenle ülkemizde bulunan Hristiyan konuklarımıza ve Noel’i dünyanın her hangi bir yerinde kutlayan Hristiyanlarla, Hristiyan alemine huzur, barış ve mutluluk diliyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."
haber başlığındada var adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?