- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Ben tüm dünya liderler her lafinda samimidir demedim, ama en azinda alenen toplum icinde dini ve irki ayristirmiyorlar. Milleti birbirlerine düsman etmiyorlar. Eger bir lafi söylüyorsan madem arkasinda dur demi? Ateistler terrorist dedikten sonra, aleviler söyle böyle dedikten sonra dinler arasi saygidan bahs etmek hem komik hem samimiyetsiz.
Tipki 'van minute' deyip sonrada israil ile anlasmak gibi, Obama yi oksamak gibi....
Yani çıkıp lan hristiyanlık diye din yok, Hak din müslümanlık, ağaç mağaç süslemeyin, yeni yıl kutlamayın kafirler deseydi samimi olurdu diyorsun. Özü bu adamın diyorsun.
Yani samimi ya da değil olması gerekeni yapmış. Türkiyenin başındaki adam olarak söylenmesi gerekeni söylemiş. Bu adam beni temsil ediyorsa (istesem de istemesem de) bazen nabza göre şerbet vermek zorunda (belkide gerçekten iyi niyetle yaptı). Yani samimi olsun diye hep hakaret etmesini, ya da dış ülke ilişkilerini sallamamasını mı istiyorsunuz ben hakikaten anlamıyorum.
Yani alevi-sünni, ateist söylemlerini bir kenara bırakalım, o ayrı tartışma bu ayrı. Hep aynı şeyi söylemeden bu mesajı konuşalım sadece...