Cumartesi ve Pazar Günleri Marketlerde Çalışarak Para Kazanmak İstermisiniz?

muhasebece

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
7
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar, haftasonu marketlerde, büyük gıda firmaların ürünlerinin tattırımını yaparak para kazanmak isterseniz bana ulaşın. (ürünler genelde meyve suyu, çikolata, vb.)

merhaba arkadaşlar, haftasonu marketlerde, büyük gıda firmaların ürünlerinin tattırımını yaparak para kazanmak isterseniz bana ulaşın. (ürünler genelde meyve suyu, çikolata, vb.)

bu marketler nerde istanbuldamı hangi ilçede kızım böyle bişey düşünüyordu özel mesaj atamıyorum tam bir bilgi verirmisiniz

bu marketler nerde istanbuldamı hangi ilçede kızım böyle bişey düşünüyordu özel mesaj atamıyorum tam bir bilgi verirmisiniz

merhaba, benim ajansım ankarada, o yüzden sadece ankaradan başvuruları alıyorum, ama istanbulda da var bu tür ajanslar, marketler de tattırım yapan kızlara sorarsanız, onlar sizi çalıştıkları ajansa yönlendirirler...

merhaba. ben de çalışmak istiyorum bilgi verebilir misiniz? özel mesaj hakkım olmadığı için size mesaj atamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…