Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmak İçin ne yapmak gerek?
3. takima gelip basvuru formunu doldurabilirsin :)

Ne yapcaz ben anlamadım yaaa
Ben de katılmak istiyorum. Doğum yapalı 5 ay olacak ve 11 kilo fazlam var.
Kızlar 3.takıma bekliyoruz, detayları takımda konuşalım
Aşağıdaki linki Tıklayarak grubumuza gelebilirsiniz.

Merhaba ben de katilmak istiyorum.2 ay sonra dugunumuz var ve benim 10 kilo kadar vermem lazim.daha once de bi ara gruplara takilmistim hatta bu hesabi da onun icin acmistim

Merhaba ben de katilmak istiyorum.2 ay sonra dugunumuz var ve benim 10 kilo kadar vermem lazim.daha once de bi ara gruplara takilmistim hatta bu hesabi da onun icin acmistim
3. takima bekleriz

Merhaba doğum yapalı nerdeyse 9 ay oldu 71 kilodayım ben de zayıflamak istiyorum ilk niyetim 65 sonra 60 beni de alın aranıza motive olayım

Bildirme çok sevindim bir ara başladı geri bıraktım bana da bir el atın kızlar
Merhaba doğum yapalı nerdeyse 9 ay oldu 71 kilodayım ben de zayıflamak istiyorum ilk niyetim 65 sonra 60 beni de alın aranıza motive olayım
3. takima gelebilirsiniz kizlar

bildirim gelmiş, bende başlamak istiyordum, beni de alın lütfen
3. takima bekleriz.

Adım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebek işleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.

gel canim takimimiza bekleriz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…