3. takima gelip basvuru formunu doldurabilirsin :)Katılmak İçin ne yapmak gerek?
Ne yapmam gerekiyorCuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
Bekleriz canım
Ne yapcaz ben anlamadım yaaa
Kızlar 3.takıma bekliyoruz, detayları takımda konuşalımBen de katılmak istiyorum. Doğum yapalı 5 ay olacak ve 11 kilo fazlam var.
3. takima beklerizMerhaba ben de katilmak istiyorum.2 ay sonra dugunumuz var ve benim 10 kilo kadar vermem lazim.daha once de bi ara gruplara takilmistim hatta bu hesabi da onun icin acmistim
Bildirme çok sevindim bir ara başladı geri bıraktım bana da bir el atın kızlar
Merhaba doğum yapalı nerdeyse 9 ay oldu 71 kilodayım ben de zayıflamak istiyorum ilk niyetim 65 sonra 60 beni de alın aranıza motive olayım
bildirim gelmiş, bende başlamak istiyordum, beni de alın lütfen
merhaba, 4. takima gelebilirsinEski bi mezun olarak verdiklerimi alıp geri geldim nerde boşluk var kim alır beni
Adım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebek işleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.3. takima gelip basvuru formunu doldurabilirsin :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 3. Takım
#660pazartesi menüsü Sabah (08.30) 1 haşlanmış yumurta 1 kk yağsız peynir Öğlen (12.40) 1 tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt Yarım kase çorba Akşam (18.00) 1 kase yoğurt Karışık yeşil salata Toplam 3 lt su, 40 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat. @pisi pisi kopatim Bu ödemin üzerine nohut pek...www.kadinlarkulubu.com
gel canim takimimiza bekleriz :)Adım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebek işleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.