Nasıl hangi yüzde? Bakiim hemen ama anlamadımEllssa kaptanım senin bildiriminde hata var heralde
Fark 0.5 yazılmış ama bildirime göre 0.2 olması gerekiyor
Evet cnm yarın 18.00 e kadarSonuç listelerini hazırlama zamanı , yarın saat 18:00 e kadar değil mi ?
Bu gece hazırlarım diye düşünüyorum .
Herkesin verdiği kiloyu kutluyorum , aldıklarını hiç moral bozmadan vermesini diliyorum
ellerine sağlık canım editörlüğün hayırlı olsun bu aradaSonuç Listeleri hazır arkadaşlar ...
Dereceye giren tüm takımları ve Bireysel Derece alan arkadaşları kutluyorum
Sonuç Listeleri hazır arkadaşlar ...
Dereceye giren tüm takımları ve Bireysel Derece alan arkadaşları kutluyorum
ellerine sağlık canım editörlüğün hayırlı olsun bu arada
Diskalifiye listesi de yapacaklarım arasında..
Performans uygulamasına gelince..
Fikir bana aitti.. ve bana kalırsa son derece mantıklı bir uygulamaydı. Zamanında oylamaya sundum, kabul edildi.
Çok uzun süreler her hafta verileri girmekle debelendim.
Sora bir gün birileri çıktı ortaya ve bu uygulamanın mantıksız olduğuna karar verildi, yine oylandı, bu fikir de kabul edildi.
Ve uygulamayı bitirdik.
İlgili topiğin sonuna da bir kapanış mesajı yazdım. Bir daha bu konu oylamaya açılmayacaktır minvalinde bir açıklama..
Çünkü çocuk oyuncağı gibi oluyor böyle.. aç kapa artema mıydı o.
şakası bir yana.. emeklerimin hiçe sayılması da benim adıma üzücü oluyor.. Öyle ya, bir gün kaldırılacak olan uygulama için onca yıl boşuna zaman ve emek harcamış oluyorum.
Sonuç olarak; takımların dereceleri analiz dönemlerinde kullanılıyor ve karne notunu belirliyor.
Ancak etap olarak bakınca sana katılıyorum, 1. veya sonuncu olmak adına değişen bir sonuç yok.
1. ye nasıl bir ödül verilebilir ve/ya sonuncuya nasıl bir ceza.. Tabii konu ödül olunca güven ortamı da önemli, kilonun fotoğrafla paylaşımı bile gerekebilir.. Mesela 1. olan takımın en çok kilo veren üyesine pro üyelik gibi? Siz konuşun da ben Kazenle görüşürüm, ricamızı iletirim. Bir sonuç katedebilir miyiz bilmiyorum.. taslak konuşuyoruz şu anda..
Açıkçası başka da pek bir fikrim yok, yarışmayla ilgili bütün fikirlerimi geçtiğimiz 10 yıl içerisine tüketmiş durumdayım.
Sizler ne dersiniz, var mı fikri olan bilemiyorum..
Aprilcim sen heralde baharın son mesajını kaçırmışınAusencia oylama başlatmışsın fakat Bahar tekrar aynı uygulamanın başlamayacağını belirtmişti. Ve sonrasında demişti ki ama farklı şekilde değiştirilebilir. Fikirlerinizi sunun ve bunları toparlayarak yeni bir oylama başlatın dedi.
Senin şu anda yaptığın eski uygulamanın tekrar devam etmesi yönünde mi? Ben mi yanlış anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?