Geleceğini umut ediyoruz ablamBence de sen yapardın nanam
Diğer konuyu bilmiyorum , bahar neden gitti , ne zaman gelir ... gelecek mi ? ben yokken olan durumlar .
Ben mevcut duruma göre fikir sundum .
Sevgili kaptan arkadaşlar, karar defteri haftalık olarak diğer takım kaptanları tarafından yapılıyor ama buradaki cuma yarışlarının ortalamaların yüzdesi kontrol ediliyor mu?
arkadaşlar sonuç listesi hazır umarım hata yoktur
9. takım tebrikler 1. oldunuz takım olarak bireyselde de 5. takımdan medusa38 1. olmuştur
8. takımdan ozlemyb nin kilosu sabit mi? yoksa bildirimde mi bulunmadı? dikkatimi çekti @oynakbasi34 banucum bir bakarsan
Baharın ne zaman geleceği yada tekrar gelip gelmiyeceği belli değil.Öyle olmasa da en azından bahar abla gelene kadar biri geçici olarak bakabilir. Ben yapardım ama maalesef bilgisayarım yok
Teşekkür ederiz cnmarkadaşlar sonuç listesi hazır umarım hata yoktur
9. takım tebrikler 1. oldunuz takım olarak bireyselde de 5. takımdan medusa38 1. olmuştur
8. takımdan ozlemyb nin kilosu sabit mi? yoksa bildirimde mi bulunmadı? dikkatimi çekti @oynakbasi34 banucum bir bakarsan
arkadaşlar sonuç listesi hazır umarım hata yoktur
Ellerine sağlık canımarkadaşlar sonuç listesi hazır umarım hata yoktur
evet canım özellikle bekledim sanırım 14. takımda da kaptan @hedef52 olacak başka takım kadrosunda değişiklik olan var mı arkadaşlar
arkadaşlar karar defterinde düzenlemeleri yaptım haber vereyim dedimevet canım özellikle bekledim sanırım 14. takımda da kaptan @hedef52 olacak başka takım kadrosunda değişiklik olan var mı arkadaşlar
arkadaşlar karar defterinde düzenlemeleri yaptım haber vereyim dedim
bu arada diskalifiye olan üyeler için benim önerim her takım kendi diskalifiye ettiği üyeyi listeye eklesin sizler ne diyorsunuz karar defterini düzenleyen kaptan mı?
İyi yapmışsın canım.Arkadaşlar geçen gün yazdığım konuyu mune ile görüştüm .
Bugün müsait olduğum ilk fırsatta tüm takım kaptanlarının isimlerini ileteceğim .
Beraber konf. görüşme yapalım dedi.
Bahar döner mi , yeni biri mi devralır ?
Çok emek var burada.. düzen bozulmadan deneyimli kaptanların toparlayacağını düşünüyorum
İyi yapmışsın canım.
Kendi adıma söylüyorum. Elimden geldiğince buranın düzenini devam ettirmeye çalışırım. Bir çok arkadaşımızın hayatlarına dokunup mezun ettik, çok da emeğimiz var. Boşa gitmesin dimi?
canım çok iyi düşünmüşsün de konferans görüşme nasıl olcak buralarda cok eskiyim ama bunu hiç bilmiyorumAkşam açarım konferansı dedi . Buralarda olun .
Eksik gedik , gruplardaki mevcut sıkıntılar ... düzen bundan sonra nasıl işleyecek ve kimle işleyecek ... bütün kaptanlar üzerinde düşünsün bence.
Hep beraber konuşuruz .
Ben çok yeni sayılırım kaptanlıkta ama eminim burda sen ve senin gibi uzun zamandır emek/gönül vermiş arkadaşlar var.
Birinin ya da birilerinin tekrar görev üstlenmesi gerekebilir .
canım çok iyi düşünmüşsün de konferans görüşme nasıl olcak buralarda cok eskiyim ama bunu hiç bilmiyorum
tamam canım anlsşıldıÖzel mesaj ama katılımcı çok . Tüm takım kaptanları veMune olacak .
Kapalı forum gibi:)
Gizli oturum yapacağız :))
Izin süresi 6 ayı geçtiyse ve kilosunun yüzde 5 inden fazla geri aldıysaGunaydin kaptanlarim bisey sorucam sizlere
14. takimdan bi yarışmacımız izne ayrılmıştı ama 10 kilo kadar almış ve izne ayrilali 6 ay olmus veya gecmis listeye hemen alabiliyo muyuz ve listeye aldigimizda yanina nasil bi not düşmememiz gerekiyor aslinda karar deferini de okudum ama anlamadim
Saol canimm yani listeye aliyoruz ve aynen izinde kaldigi etap sayisina yuzdesini boluyoruz bu kadar dimiIzin süresi 6 ayı geçtiyse ve kilosunun yüzde 5 inden fazla geri aldıysa
Direk listeye alabilirsin cnm
Izine ayrıldığı kilo /bu cumaki kilosu /fark /yüzdesi ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?