- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Tatlım birdahaki sefere liste yaparkenKaptanimiz gelmediği için listeyi ben tasidim mobilden pek düzeltme yapmadım. Umarım doğru olmuştur.
Kilosu artı olan üyelerin kilo farkına +koyarsan
Daha doğru olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım birdahaki sefere liste yaparkenKaptanimiz gelmediği için listeyi ben tasidim mobilden pek düzeltme yapmadım. Umarım doğru olmuştur.
Hayır cnm edilmiyorSevgili kaptan arkadaşlar, karar defteri haftalık olarak diğer takım kaptanları tarafından yapılıyor ama buradaki cuma yarışlarının ortalamaların yüzdesi kontrol ediliyor mu?
Bence de yapılmalı, seabahar hala gelmedi bari doğru yapılsın herşeyHayır cnm edilmiyor
Yada çok göze batan bişey varsa bakılıyordur
Önceden bahar kurrayla 1 takımı seçip kontrol ediyordu
Iş listeyi yapan kişilerin ne kadar doğru yaptığına kalıyor
Sırası gelmişken diğer bi konuda
Diskalifiye edilen üyelerin Diskalifiye listesine işlenmesi
Bildiğim kadarıyla Bahardan sonra düzenleme yapılmadı
Bence Bunun içinde ya bir arkadaş gönüllü olsun Yada liste yapma Sırası olan takım kaptanı yapsın
Tabi herkes ne düşünür bilemiyorum
Önerisi olan varsa yazarsa iyi olur
Tamam ablacim sağol.Tatlım birdahaki sefere liste yaparken
Kilosu artı olan üyelerin kilo farkına +koyarsan
Daha doğru olur
Tatlım bide listenizde lovedrems in kilo farkı yazılmamışTamam ablacim sağol.
Hayır cnm edilmiyor
Yada çok göze batan bişey varsa bakılıyordur
Önceden bahar kurrayla 1 takımı seçip kontrol ediyordu
Iş listeyi yapan kişilerin ne kadar doğru yaptığına kalıyor
Sırası gelmişken diğer bi konuda
Diskalifiye edilen üyelerin Diskalifiye listesine işlenmesi
Bildiğim kadarıyla Bahardan sonra düzenleme yapılmadı
Bence Bunun içinde ya bir arkadaş gönüllü olsun Yada liste yapma Sırası olan takım kaptanı yapsın
Tabi herkes ne düşünür bilemiyorum
Önerisi olan varsa yazarsa iyi olur
bilmiyorum canım konuşmaları gördüm ama ben bu konuda hiç düşünmemiştim bir de diskalifiye olan üyelerin durumu var o ne olacak?bu konular karara bağlanırsa düzeltmeleri yazarıztoplight emeğine sağlık kaptanım .
Bundan sonra takım yüzdelerini o haftanın görevli takım kaptanı mı kontrol edecek ?
Bu konuda karara bağlandı mı ?
bilmiyorum canım konuşmaları gördüm ama ben bu konuda hiç düşünmemiştim bir de diskalifiye olan üyelerin durumu var o ne olacak?bu konular karara bağlanırsa düzeltmeleri yazarız
Öyle olmasa da en azından bahar abla gelene kadar biri geçici olarak bakabilir. Ben yapardım ama maalesef bilgisayarım yokAslında tek bir kişinin bu konulara yoğunlaşması ve kontrolü yapması ...devamlılık / pratiklik kazanma anlamında en doğrusu ama gönüllü bir isim lazım .
Her hafta bir takıma verilen görev özellikle diskalifiye konusunda kaptanların kafasını karıştırabilir .
Hafta içi tüm kaptanların fikri ile daha detaylı karar verilir umarım .
Ben de Mune ye , diyet başlıklarının editör kalması konusunda , ( evet bahar var ama yok ) yazacağım , bu konuda tüm grupları toparlayacak ve takip edecek bir isimde editörlükte verilerek devamlılık sağlanabilir .
Öyle olmasa da en azından bahar abla gelene kadar biri geçici olarak bakabilir. Ben yapardım ama maalesef bilgisayarım yok