- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o önemli değil tatlım sen eski ve yeni tartında tartıl farkı hesaplarız burayı doldurmayalım istersen bana özelden yaz tatlım ordan kınuşalımtoplight eski tartim baya eksik tartiyormus. Ben turkiyede tartildim 80 geldim. Dondugumde burda tartildim eski tartimla 72.5 geldim. Aslinda aldigim kiloyu veripte takima girmem gerekiyor. Ama ben zaten hicbir zaman 75.5 olmamisimki
canım tartı farkı uygulamasını yapacaksın ama eski tartı ile yeni tartı arasındaki fark kaç kilo yazdıklarından anlamadım şu an eski tartısı da duruyorsa farkı ona göre belirleyin ama eski tartıya göre fazla kg da mı kg sunu verene kadar listeye giremez biliyorsunuz
Nanacım artık tek tek oylama yapılmasına gerek yok. bu duruma itirazı olan takımın 3 gün içinde bildirmesi yeterliMerhabalar sevgili kaptan arkadaşlar;
T tuba52 arkadaşımız 10. takımdan 473.&474. birleşmiş etapta "takım kurallarına uymadığı için diskalifiye" edilmişti.
Bazı rahatsızlıkları oldugunu, bizim grubumuza katılarak devam etmek istediğini belirmiş ve aktif bir deneme süresi geçirmiştir. Diskalifiyesinin iptal edilmesini istiyoruz.
1.TAKIM EVET/HAYIR
2.TAKIM EVET/HAYIR
3.TAKIM EVET/HAYIR
4.TAKIM EVET/HAYIR
5.TAKIM EVET/HAYIR
6.TAKIM EVET/HAYIR
7.TAKIM EVET
8.TAKIM EVET/HAYIR
9.TAKIM EVET/HAYIR
10.TAKIM EVET/HAYIR
14.TAKIM EVET/HAYIR
Yaklaşan sınav nedeniyle çok yoğundum, anca gördüm. Diger turlu pek anlaşılır olmuyor çoğu görmüyor bile ama mademoyle evet hayır kısmını silerim, teşekkür ederim canımNanacım artık tek tek oylama yapılmasına gerek yok. bu duruma itirazı olan takımın 3 gün içinde bildirmesi yeterli
Istersen ona Göre bi metin yaz
Canım, Cumartesi saat 18;00 a kadar süre oluyor sonuçlar için. Zaten 5. Takım da diye gormustumSelamın aleyküm Hanımlar :)
Bendeniz 8.takim kaptani
Acaba yarin düzenlemesi bende mi?
Yarın eşimin kuzeninin kinasi var ve ben büyük yenge olarak sehirdisindan gelen misafirlere ilgilenmem lazim
Eğer sakincasi yoksa cumartesi sabahı listeyi duzenlesem olurmu ?
Öğlen 2de gelin evine geçeceğim ve o saate kadar sanmıyorum herkes bildirimleri bitirmiş olsun.
uyarı ve hatırlatma için teşekkürler..Nanacım artık tek tek oylama yapılmasına gerek yok. bu duruma itirazı olan takımın 3 gün içinde bildirmesi yeterli
Istersen ona Göre bi metin yaz