Bebiş ben yapayım en iyisi
82,2/81, 5/0.7/%0.85 +3 süz.
(85.2/84.5/0.7/%0.41)+3 tartı farkı eklendi, geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi ikiye bölündü
Not; Bende ilk defa yapıyorum ama okuduğumda bunu anlamıştım.
İşte kuzum Bende onu dedimdi önceden cevap alamadım. 81.5 bu tartıda gordugu mü diye, yoksa 3 kg fazla gösterdi diye çıkarılan kilo mu?Eğer sabahki tartımda yeni tartıda tartıldıysa ve tartı üzerinde gördüğü rakam 81,5 ise ona yeniden +3 eklemezsin canım. Sadece 82,2 85,2 olur
Eğer sabahki tartımda yeni tartıda tartıldıysa ve tartı üzerinde gördüğü rakam 81,5 ise ona yeniden +3 eklemezsin canım. Sadece 82,2 85,2 olur
İşte kuzum Bende onu dedimdi önceden cevap alamadım. 81.5 bu tartıda gordugu mü diye, yoksa 3 kg fazla gösterdi diye çıkarılan kilo mu?
Tatlım anladığım kadarıyla bu üye en son bildirimde 82.2 şimdi ise 81.5 ok işte 0.7 fark var. Tartı farkı yokki bundan sonra 81.5 dan devam etmeyecek mi??morordek
Çok karışık geldi bana da, ilk tartıldığında anlaşılmamış mı?Tatlım anladığım kadarıyla bu üye en son bildirimde 82.2 şimdi ise 81.5 ok işte 0.7 fark var. Tartı farkı yokki bundan sonra 81.5 dan devam etmeyecek mi??morordek
Son bildirimi de mi yeni tartıdan yapmış ki?İşler baya karıştı. Hadi çiftetelliye
Hayır ben yardımcı olmaya çalışıyorumBilmiyorum. Soru sahibi sen değil miydin
Yanlış canım, 85 li bildirim yok, en son zaten 82.2 yapılmış. Ha bugün öyle olsaydı +3 eklenebilirdi ama şuan için söz konusu değil gibi görüyorApriL_2007 N Nana Ecz.imis
Kızlar durumu şöyle acıklayayım:
Bu arkadasımız en son 82.2 bildirdi ama tatildeydi ve tartısı farklıydı. Sonra evine geldi. Gecen hafta bildirim yapamadı cunku henuz tartı almamıstı. Sonra ise ilk tartıya cıktıgında 85 kg bildirim yaptı. Önceki tartısından 3 kg fazla tartıyordu yani bu yeni tartı.
Bugun ise yeni tartısı ile 81,5 bildirimini yaptı. O yuzden ben 82,2'ye +3 eklemem gerektigini dusunuyorum? Yanlıs mı?
ApriL_2007 N Nana Ecz.imis
Bu arkadasımız en son 82.2 bildirdi ama tatildeydi ve tartısı farklıydı. Sonra evine geldi. Gecen hafta bildirim yapamadı cunku henuz tartı almamıstı. Sonra ise ilk tartıya cıktıgında 85 kg bildirim yaptı. Önceki tartısından 3 kg fazla tartıyordu yani bu yeni tartı.
Bugun ise yeni tartısı ile 81,5 bildirimini yaptı. O yuzden ben 82,2'ye +3 eklemem gerektigini dusunuyorum? Yanlıs mı?
Canım en son bildirimi olan 82.2 tartı değil ki, başka tartıda çıkmış 85 yani 85 artili olan baksul de bildirim yapmamış yarismayaAynen öyle canım. Benim de anladığım o.
(85,2/81,5/3,7/%2,17) Geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi 2'ye bölündü. Baskül değişiminden kaynaklanan +3 kg'lık fark eklenmiştir.
O zaman böyle bir şey oluyor yanılmıyorsamDi mi kızlar N Nana ApriL_2007 ?
Yanlış canım, 85 li bildirim yok, en son zaten 82.2 yapılmış. Ha bugün öyle olsaydı +3 eklenebilirdi ama şuan için söz konusu değil gibi görüyor
Hay agzin bal yesin ordekcim ben de simdi yazıyordum..banada senin yazdigin gibi dogru geldi..ApriL_2007 N Nana Ecz.imis
Araya giren zaman cok degildi aslında 1-2 gündü ve sadece gecen cumaya yetismedi. Bi insan da 82 küsurlardan 85'e cıkmıs olamaz herhalde 1-2 günde :)Sen de haklısın kuzum, araya zaman girmiş. Ama tartı farkını nasıl göreceğiz? Yani sonuç olarak o tartıdaki son kilo ile yeni tartıdaki ilk kilo arasındaki farkı fark olarak kabul etmemiz de mantıklı geliyor bana
Hayır ben yardımcı olmaya çalışıyorum
Canım en son bildirimi olan 82.2 tartı değil ki, başka tartıda çıkmış 85 yani 85 artili olan baksul de bildirim yapmamış yarismaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?