- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
teşekkür ederim yardım için :)alabilirsn canım zaten uzun zaman olmuş izne ayrıldığından beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim yardım için :)alabilirsn canım zaten uzun zaman olmuş izne ayrıldığından beri
Selamın aleyküm kızlar
Herkese hayırlı sabahlar♥
Bakalım takımla ilgili şimdilik dediginiz gibi yeni üye deng gelirsem diye beklemedeyim
Bayram sonrasında okullar açılınca belki kacaklar da döner diye umuyorum :)
Yoksa ne zamana kadar kendim çalıp kendim oynarim bilemiyorum :)
Yst38 arkadasimizda sağ olsun karne almadan gitmeyecekmis nasilsa
Canım sevindim yeni üye gördüğümde 8.takıma yönlendirmemi istermisin peki?
Tam da senden umduğum cevap bu..Karne almadan gitmemmm kimse gönderemez beni :)
A-aaaa kimler gelmişMerhaba bayanlaaarrr Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Hatırlayan olur mu acaba beni? Hatırlamasanız da yeniden tanışırız, bence sıkıntı yok
Bu arada ben dün ballikayfe in bahsettiği, 288. etapta izne gidip de daha da buralara uğramayan, aradan geçen seneleerr seneleerr sonra dönme yüzsüzlüğünü gösteren, 6. takım üyesiyim.
Püsküüütt, seaBahAR olmuşsun, hayırlı uğurlu olsun. Hala buralarda olman, bizlerle ilgilenmen ne kadar güzel. Nasıl teşekkür etsek ki sana
ben bişey yapmadım Ecz.imis bizi çok özlemiş geldi bende 6. takım adına kucak açtım bende eskilerdendim di mi ya nolacak bizlerin bu hali acepTam da senden umduğum cevap bu..
A-aaaa kimler gelmiş
valla bana kalsa hep püsküüt olurdum da yeni yazılım türkçe nick desteklemeyince puskuut diye bişi oldum tükürmek gibi anlayacağın..
ondan sonra döndüm adıma..
hoş geldin, seni görmek güzel. bunu da sevgili senge borçluyuzdur kesin.. sizi gidiler
Canim bende yeni uye gorursem size yonlendiririm :)Selamın aleyküm kızlar
Bakalım takımla ilgili şimdilik dediginiz gibi yeni üye deng gelirsem diye beklemedeyim
Canim bende yeni uye gorursem size yonlendiririm :)
Arkadaşlar merhaba,
Gelecek hafta Kurban Bayramı biliyorsunuz. Ramazan Bayramı'nda oldugu gibi bu bayramda da etapların birlestirilmesi söz konusu olabilir mi? Görüsleriniz nedir bu konuda? :)
Tamam hemen hazırlıyorum o halde :)Tatlım bence hemen oylama başlat büyük ihtimalle kabul edilir...
Aaa kim gelmişşşMerhaba bayanlaaarrr Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Hatırlayan olur mu acaba beni? Hatırlamasanız da yeniden tanışırız, bence sıkıntı yok
Bu arada ben dün ballikayfe in bahsettiği, 288. etapta izne gidip de daha da buralara uğramayan, aradan geçen seneleerr seneleerr sonra dönme yüzsüzlüğünü gösteren, 6. takım üyesiyim.
Püsküüütt, seaBahAR olmuşsun, hayırlı uğurlu olsun. Hala buralarda olman, bizlerle ilgilenmen ne kadar güzel. Nasıl teşekkür etsek ki sana
Banucum telli duvaklı gelin olarak gidicem. Kaçmıycam :)Selamın aleyküm kızlar
A-aaaa kimler gelmiş
valla bana kalsa hep püsküüt olurdum da yeni yazılım türkçe nick desteklemeyince puskuut diye bişi oldum tükürmek gibi anlayacağın..
ondan sonra döndüm adıma..
hoş geldin, seni görmek güzel. bunu da sevgili senge borçluyuzdur kesin.. sizi gidiler
ben bişey yapmadım Ecz.imis bizi çok özlemiş geldi bende 6. takım adına kucak açtım bende eskilerdendim di mi ya nolacak bizlerin bu hali acep
Aaa kim gelmişşş
Cafede yazayım canım burayı doldurmayımİlginç olmuş. Sen gönüllerin püsküütt üsün, nick değişse de farketmez
Hakikaten ya Baya tanıdık geliyor isimler, kesin çözüm lazım da napsak ki?
Merhabaaa Yine biz Takım arkadaşımm Gitme, mezun olmadan gitme inş. Hem ben daha yeni geldim
Sen ne zaman döndün? Nasıl gidiyor?