Kuzu tartı farkı ile bildirim +3 olarak 85.2/84.5 mi oluyor?Hanimlar günaydın, ben 5.takim kaptan yardimcisiyim.. Size danismak istedigim bi durum var tecrubesizim çünkü morordekcim de gida zehirlenmesi gecirmis dun aksamkime danissam bilemedim..
Bizim yeni bi uyemiz var Nanelibal.. Arkadasimiz yazlikta baska tarti kullaniyodu evine geri döndü ve tarti farki oluştu 3kilo.. bu haftaki bildirimi de soyle
Nanelibal (82,2/81,5/0,7/%0,85)
Bunun ustune tarti farkini ekleyip yuzdeyi nasil hesaplasam bilemedim..
Bi akil verebilir misiniz acaba??
Simdi soyle canim yazlikta enson 82,2 bildirdi sonra bildirim yapamadi -yani bu hafta yuzdesini 2ye bolucem o ayri konu-Kuzu tartı farkı ile bildirim +3 olarak 85.2/84.5 mi oluyor?
Yazlikta ilk yaratıldığında fark etmemiş miSimdi soyle canim yazlikta enson 82,2 bildirdi sonra bildirim yapamadi -yani bu hafta yuzdesini 2ye bolucem o ayri konu-
Eve donunce ertesi gun 85,2 gördü..
Yani evdeko tartiyi referans alirsak soyle oluyo 3kilo tarti farkiyla
85,2/81, 5/3,7/%4,34/%2,17 tarti farki ve gecen hafta yapamadigi bildirim dolayisiyla 3kilo ekleyip 2ye böldüm..
Dogru mu bu hesabim bu sekilde listeye ekleyebilir miyi??
Arkadas biraz acemi cikti canim :)Yazlikta ilk yaratıldığında fark etmemiş mi
Kuzu hepsine +3 ü ekleyip yanına not al +3 tartı farkı diye
Arkadas biraz acemi cikti canim :)
Peki sorum şu: bugunku kilosuna neden +3 ekliyoruz? Bundan sonra dogru kilosu bu haftakinden baslayacak.
Karar defterinde de bu etabin başlangıç kilosuna demis? Kafam karıştı
Etap başlangıç kilosuna +yı ekliyorsunuz canımArkadas biraz acemi cikti canim :)
Peki sorum şu: bugunku kilosuna neden +3 ekliyoruz? Bundan sonra dogru kilosu bu haftakinden baslayacak.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 482. ETAP SONUÇ LİSTELERİ (2 EYLÜL/ 9 EYLÜL)
***1.Takım 482.Etap***
deadline (64.5/64.2/0.3/%0.47)
Merops (76.7/77/+0.3/%-0.39)
eclecticvegan (70/68.7/1.3/%1.86)hedef kilosunu 55'e çekmek istiyor
Keten prenses (62.6///%)kilosu sabit
zensim ( 61.9/63.3/+1.4/%-2.26)
mucu60 (70.6/70.3/0.3/%0.42)
1.Takım Ortalaması: %0.017
Canım +3 eklenir çünkü tartı bundan sonra o olacak.Arkadas biraz acemi cikti canim :)
Bebiş ben yapayım en iyisiArkadas biraz acemi cikti canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?