Kuzum sana şöyle söyleyeyim.Sen de haklısın kuzum, araya zaman girmiş. Ama tartı farkını nasıl göreceğiz? Yani sonuç olarak o tartıdaki son kilo ile yeni tartıdaki ilk kilo arasındaki farkı fark olarak kabul etmemiz de mantıklı geliyor bana
Canim aldigi gun bize yapti biliyoruz biz 3kilo fark oldugunu.. kiz yapamadi iste yeni katildi yarisa zaten ondan devam.eden bi listesi yokCanım en son bildirimi olan 82.2 tartı değil ki, başka tartıda çıkmış 85 yani 85 artili olan baksul de bildirim yapmamış yarismaya
85 kg ile bildirim yapmadı burada cunku gecen cumaya yetismedi. Ama bugunkü kilosu onu 85 kg gösteren tartı ile yapılmıs bildirim. Diyorum ya sadece cuma gunune yetisse o zaman 85 kg bildirecektik ama cumartesi sabah yeni tartısı ile tartıldı ve bugunku de yeni tartısı ile yaptıgı bildirim 81.2Kuzum sana şöyle söyleyeyim.
Kuzuda hiç tartı değişikliği yokken 82.2 son bildirimi bu yarışmada.
Sonra tartı değişiyor 85 çıkıyor ama burada bildirim yapılmıyor.
Sonra bu yanlış gösteren tartı değişiyor ve normal Kilosu olan 81.5 i gosteriyor bu tartı.
Yani +3 gosteren tartı ile hiç bir zaman bildirim yapılmamış oluyor.
Canim aldigi gun bize yapti biliyoruz biz 3kilo fark oldugunu.. kiz yapamadi iste yeni katildi yarisa zaten ondan devam.eden bi listesi yok
Kuzum sana şöyle söyleyeyim.
Sonra bu yanlış gösteren tartı değişiyor ve normal Kilosu olan 81.5 i gosteriyor bu tartı.
Canim simdi yapiyoruz iste nasil anlasamiyoruz hangi taraf neyi kaciriyo anlayamadim benKuzum sana şöyle söyleyeyim.
Bebeğim size yapmış ama yarışmaya yapmamış demek istediğim bu. +3 gosteren tartı ile tartilsin ona göre yapılır değişiklik. Kaç kg çıkarsa 2.8 kg ekleriz 85 kg olur.Canim aldigi gun bize yapti biliyoruz biz 3kilo fark oldugunu.. kiz yapamadi iste yeni katildi yarisa zaten ondan devam.eden bi listesi yok
Aynı tartı değil canım 81.5 gosteren tartıAnladım ben seni.Kuzum 85 gösteren tartı ile 81,5 gösteren tartı aynı tartı. Yani ortada 3 tartı yok, sadece 2 tartı var. Orada bildirim yapılamamasının sebebi ise henüz tartıyı almamış olması, benim anladığım.
O yanlis tarti dedigin yeni tarti ve degismedi..ve ordekcimin dedigi gibi kiz aldi tartiyi 85dedi sonra ayni tartiyla.bugun 81dedi..2haftada 4kilo verdi..Kuzum sana şöyle söyleyeyim.
Kızlar bizim buradaki yarışmamızda yapılan bildirimler esas. Son bildirimi 82.2 bugün ki de 81.5 ise asıl olan bunlardır. Liste önemli yaniaralarda isterse 5 alır 5verir :)))))))
Evet aynen öyle ortada 2 tartı var.Anladım ben seni.Kuzum 85 gösteren tartı ile 81,5 gösteren tartı aynı tartı. Yani ortada 3 tartı yok, sadece 2 tartı var. Orada bildirim yapılamamasının sebebi ise henüz tartıyı almamış olması, benim anladığım.
Bebeğim size yapmış ama yarışmaya yapmamış demek istediğim bu. +3 gosteren tartı ile tartilsin ona göre yapılır değişiklik. Kaç kg çıkarsa 2.8 kg ekleriz 85 kg olur.
O yanlis tarti dedigin yeni tarti ve degismedi..ve ordekcimin dedigi gibi kiz aldi tartiyi 85dedi sonra ayni tartiyla.bugun 81dedi..2haftada 4kilo verdi..
Sen.durumu yanlis anladin sanirim..
Bunu baz alarak yeni tartı dedim.. o zaman 82.2 olan bildiriminde haksızlık olmuş.Bu arkadasımız en son 82.2 bildirdi ama tatildeydi ve tartısı farklıydı. Sonra evine geldi. Gecen hafta bildirim yapamadı cunku henuz tartı almamıstı. Sonra ise ilk tartıya cıktıgında 85 kg bildirim yaptı. Önceki tartısından 3 kg fazla tartıyordu yani bu yeni tartı.
Bugun ise yeni tartısı ile 81,5 bildirimini yaptı. O yuzden ben 82,2'ye +3 eklemem gerektigini dusunuyorum? Yanlıs mı?
Kuzum çakışıyoruz demek istediğim farklı benim.İşte bugünün bildirimi o bildirim kuzum
Sorunu cozebilsek biz de paylasicaz canimKızlar bugün liste paylaşım günü lütfen konu uzadı. Takımınızda etiketleyerek devam etseniz daha iyi olacak
Canim kiz tatilde katildi aramiza zateeennnnnnn farkedemezdi oncesi neydi diye yani... gelince o da sok oldu.. gitti tarti aldi evine gecince ordaki tartiyi yazlikta birakti.. tartiyi aldi tartildi 85..1gunde 3kilo almis olamaz diye düşünüyorumBunu baz alarak yeni tartı dedim.. o zaman 82.2 olan bildiriminde haksızlık olmuş.
Size sorduğum buydu tatile gittiğinde tartiya çıkmış fark etmemiş mi tartının yanlış olduğunu, bu iki hafta nasıl oldu anlayamıyorum. Tatilde en son kaç kilo çıkmış? O baz alarak yapılsın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?