Bayram nedeniyle bu hafta iki etap birleşmiş oldu ama adını 182. etap olarak kabul edelim ki Cuma listesi yapma programımızda kayma olmasın arkadaşlar..
Programa göre bu hafta sıra 8. takımdaydı ama yardım amacıyla 7. takım yapmış yine. Bu iki sebeple, önümüzdeki Cuma (3 Aralık) bir hata olmaması için burada tekrar üstünde geçmek istiyorum.
3 Aralık / 183. Etap / liste yapma sırası 9. Takımda.
Bu hafta listede "yeni üye" notuyla yer alan üyelerimizin yarışmaya başlangıç tarihlerini 12 Kasım olarak kaydettim. Aksi bir durum varsa lütfen uyarınız.
Etap derecelerini alan arkadaşlara tebrikler..
Herkese keyifli hafta sonları..
Bayram nedeniyle bu hafta iki etap birleşmiş oldu ama adını 182. etap olarak kabul edelim ki Cuma listesi yapma programımızda kayma olmasın arkadaşlar..
Programa göre bu hafta sıra 8. takımdaydı ama yardım amacıyla 7. takım yapmış yine. Bu iki sebeple, önümüzdeki Cuma (3 Aralık) bir hata olmaması için burada tekrar üstünde geçmek istiyorum.
3 Aralık / 183. Etap / liste yapma sırası 9. Takımda.
Bu hafta listede "yeni üye" notuyla yer alan üyelerimizin yarışmaya başlangıç tarihlerini 12 Kasım olarak kaydettim. Aksi bir durum varsa lütfen uyarınız.
Etap derecelerini alan arkadaşlara tebrikler..
Herkese keyifli hafta sonları..
Allah razı olsun arkadaşım sağolasınbaşınsaolsun arkadaşım
anneciğinn mekanı cennet toprağı bol olsun
sizlere ailesine ve sevdiklerine de allah bol sabır ihsan eylesin
sağol canım Allah razı olsun Amin....başınız sağolsun takyoncum rabbim cennetini mekan etsin
ve size sabırlar versin
Allah razı olsun canım İnşaAllahbasın sağolsun mekanı cennet olsun ...
allah hepinize sabır versin canım..
malesef püskütcüm gerçekten şimdi büyüdüm şimdiye kadar nazlı bir ceylan gibiydim ne olursa olsun annem var diyordum o beni sever o beni korur o beni kayırır şimdi bende bir anneyim ve asıl şimdi büyüdüm duaların için Allah razı olsun canım Amin Amin Ecmain....
Üzgünüm, senin adına çok üzüldüm takyoncum..
Sen de, ben gibi, annesini kaybeden tüm insanlar gibi şimdi büyüdün..
Annemin cenazesinde, tanıyıp tanımadığımın ayırdında olmadığım biri kulağıma şunu fısıldamıştı:
"Şimdi yüreğinde kırk mum yanıyor. Zamanla birer birer sönecek. Ta ki bir mum kalnıcaya dek. O mum, sen yaşadığın sürece yanmaya devam edecek."
Allah, melek olan bütün annelere şefkatli kucağını açsın..
Yaşayan bütün annelerin de ömrüne ömür katsın..
sağol canım benim Allah razı olsunbaşın sağolsun canım.Allah sabır ve güç versin sizlere
make up sıkıntı olursa burdayım canım. yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?