- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Zaman ayırabilecek bir kaptandan aşağıdaki mesajımı bütün takım topiklerine bırakmasını rica edebilir miyim?
Yarışmaya dair özel mesajlara cevap vermiyorum dememe rağmen hala özel mesaj geliyor.
Kimse kişisel almasın, ama bu açıklamayı da lütfen herkes okusun.
Paylaşım alanını okumayan üyeler mesaj yazmaya devam ediyor.
Lütfen biri el atsın.
Yarışmaya dair özel mesajlara cevap vermiyorum dememe rağmen hala özel mesaj geliyor.
Kimse kişisel almasın, ama bu açıklamayı da lütfen herkes okusun.
Paylaşım alanını okumayan üyeler mesaj yazmaya devam ediyor.
Lütfen biri el atsın.
Merhaba arkadaşlar,
Dönem dönem bazı konularda hatırlatmalarda ve yolunda gitmeyen durumlarda öneri/uyarılada bulunuyorum.
Ne yazık ki paylaşım alanını herkes okumadığından tarih tekerrürden ibaret olabiliyor.
Şu anda gözüme takılan bir kaç durum var ve yine hatırlatmak istiyorum.
1- Bir önceki hafta da aynı sorun yaşandı ve listelerin paylaşıldığı gün oylama yapılıyor olmasının karışıklığa yol açabildiğini gördük ve bu konuyu konuştuk. Ancak yine tekrarlandı.
Oylam başlatılacağı zaman gününe lütfen dikkat edelim. Sonuç listeleri bittikten sonra misal Cumartesi günleri oylama başlatmak için ideal. Ve oylama süresini uzun tutmak, oylama için baskı kullanmak gereğini de ortadan kaldıracaktır.
2- Yarışma ile ilgili konularda tereddüte düüştüğünüzde izleyeceğiniz yöntem şu olmalı:
Öncelikle cevap bulmak için karar defterine bakmalısınız.
(eğer bir sorun var ve cevabı karar defterinde yoksa bu sayede defterdeki noksanlığı gidermemize de yardımcı olmuş olursunuz)
Karar defterinde cevap bulamadığınızda paylaşım alanında sormalısınız.
Bana yarışmaya dair konularda lütfen özel mesaj yazmayınız. Bunu defalarca rica ettim. Hem aktif olarak burada bulunmadığım için hızlıca cevap verebilmem çoğu zaman mümkün değil, hem de açıkçası onlarca uğraştığım liste dışında tek bir şeye bile zaman ayırmak istemiyorum. Cidden zorlanıyorum artık.
Bana sahiden de "özel" durumlar için "özel" mesaj her zaman yazabilirsiniz.
Ama konu yarışmaysa, lütfen beni daha fazla yormayın.
Bir yükün altına girdim, devredecek kimsem yok. Ne olur, hiç değilse ekstra bir şey isteyerek beni daha fazla yormayın. Lütfen..
3- Listelerde hata olduğunda paylaşımda bunu dile getirmeniz yeterli. Listeyi hazırlayan arkadaşımızı ve gerekiyorsa takım kaptanı arkadaşımızı da etiketleyerek mesajınızı yazın lütfen. Kimse kimsenin iyiniyetinden şüphe etmiyor. Ancak düzeltmeyi de, listeyi yapan kişi üstlensin. Hata tespit eden kişi zaman geçip de düzeltilmediğini gördüğünde takıma ayrıca mesaj bırakıp konuyu takip edebilir.
Güzel hafta sonları dilerim.