• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takım ve bireysel arkadaşlarımızı tebrik ederim :KK68::KK68: ayrıca kilo veren herkese tebrikler:KK68: bir hatam varsa affola beni nerde bulacağınız biliyorsunuz diyim :KK39:artık cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız neyseki sonuç listesi hazırlamayı seviyorum:KK33::KK33:
Ellerine sağlık canım ❤️
Bireyselde 3. olan Mthn83 Mthn83 8. takımda orada küçük bir yanlışlık olmuş :)

Sonuç listeleri hazır dereceye giren tüm takım ve bireysel arkadaşlarımızı tebrik ederim :KK68::KK68: ayrıca kilo veren herkese tebrikler:KK68: bir hatam varsa affola beni nerde bulacağınız biliyorsunuz diyim :KK39:artık cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız neyseki sonuç listesi hazırlamayı seviyorum:KK33::KK33:
Ellerin dert görmesin tatlım..

Ellerine sağlık canım..
Haftaya ceza ödeme sırası bizde :KK66:

Ellerine emeğine sağlık bitanemmm :KK15: hadi gözün aydın çok yorduk seni :KK60:

Dereceye giren takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederimm:nazar::KK9::KK9:

Özellikle sevgili meleğim Menesa Menesa ve Ellssa Ellssa aranızdaki yarış ikinize de yaradı tebrikler
Kesinlikle yaradı canım ve evet haklıymışsın Menesa Menesa tam dişime göreymiş, maşallahı var, tebrik ediyorum rakibemi :KK9:

Back