Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar haftaya cuma bildirim olacak mı bayram olduğu zaman o hafta bildirim yapılmayıp bir sonra ki hafta iki haftalık bildirim yapılıyordu bu seferde yine aynısı olur dimi
bnm bildiğim böyle
haftaya bildirim yok
ondan sonraki hafta olacak yani 2 hafatlık
ama püüsküt kalliste daha iyi bilirler
Her zaman bayram haftasında buralarda kimseler olmuyor haftaya da değişmez şekilde uygulanır sanıyorum ...
Arkadaşlar püsküüt ve benim kararımızdan çok sizin kararınız önemli burada ama çoğunluk aynı onayı verecektir
Her zaman bayram haftasında buralarda kimseler olmuyor haftaya da değişmez şekilde uygulanır sanıyorum ...
Arkadaşlar püsküüt ve benim kararımızdan çok sizin kararınız önemli burada ama çoğunluk aynı onayı verecektir
6. Takım olarak haftaya bildirim olmamasını istiyoruz. 2 haftalık bildirim yapalım .
13.takım olarak haftaya bildirim olmasın istiyoruz.
3. takım adına bayramda bildirim yapılmamasından yanayız
bedne bayramda evdeyim fakat biçok arkadasımız dısarıda olur yada en azından evli olanlar eşleriyle vakit geçirmekden bildirim için zaman bulamazlar bende haftaya bildirim olmamasından yanayım
4. takım olarak bildirim olmamasından yanaıyz.
:131:
biz 2.takım olarak ev dışındayız :89:
iki haftalık hava değişimi hepimiz için iyi olucaktır..:94::123::127::132:
bu duruma kilolarımız pek sevinicek amaa :126:napalım artık yorulan beynimizi formatlamak için iyi bir fırsat :108::119::128:
1 mola herkese ıyı gelecektır bızcede bıldırım olmasın
7.takım olarak yapılmamasından yanayyız
bnde evdeyim
ama genel olarakdan herkes tatilde olacağı için çünkü tatilimz 10 günlük
ondan dolayı 2 haftalık olsun derim 8. takım adına
birçok arkadaş tatile çıkıyor ve cuma bildirim yapamayabilirler o yüzden bizcede haftaya bildirim olmasın.