- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İzin işini bencede kaldıralım hep bunu savundum bende ama bi önceki oylamamızda bişeyler yapmaya çalıştım fakat herkes reddetti bikaç kişi hariç işin sonucu hep bir iyi niyete ve acımaya dönüyor.Bu sorunun cevabı bende değil..
Kimseyi adres göstermiyorum.. sadece üye diskalifiye olmasın diye iyiniyetle yapıldığını düşünüyorum..
böyle tahmin ediyorum, külliyen yanılıyor olabilirim.. bir çok bildirimde "üye bildirimde bulunmadı, izinli" yazılıyor mesela.. ben bu açıklamayı hiç anlamadım.. Kilosunu bildiremeyen izne çıktığını nasıl bildiriyor.. Bunların esktrem cevapları vardır mutlaka.. ama her ekstrem durum bir de bakıyorsun genel uygulamaya dönüyor..
Gelin izin işini kaldıralım.. Dilimdeki tüyler lazer..
Ben de senin gibi düşünüyorum.. Özellikle de yeni üyelerin izni konusunda ben kaptan olsam çok katı olurdum.
Hep diyoruz.. izne çıkman manalı bişey değil.. İş mi yapıyosun da burada izne ayrılıyosun? Yapılan her izin kaçamak demek.. yapılan her izin 200 kişini yarışıyor gibi görünüp 80 kişinin atif görünmesi ve izin alıp kaybolacak bir sürü yeni üyeyi yarışmaya almak demek..
Üye listemden bir bölümü yine dayanamayark ekleyeyim buraya.. Sizler genel görünümü kaçırabiliyorsunuz çünkü..
Bu nedenle de ben katı davranıyor görünebiliyorum.. Sizlerden farkım rapor vs. nedeniyle geneli görme şansına sahip olmam..
Ben varım yılda sadece bir kez olsun oda yazları senelik izin gibi olsun işi olan duramayacak olan takımdan ayrılsın ben çok ciddi baktığım için yarışmaya inanın o kadar çok yoğun olduğum halde bi kere bile izne çıkmadım...
Lütfen bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bende takımızda çok anlayışlı ve sabırlıyımdır.Sözüm daima sorumsuz olanlara...
Oyyy nedense hep bu izin işi bizlerde bir sorun haline dönüyor her konuda dallanıp budaklanıyor.tamam tamam azcık daha susayım ben