- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar...aeben ablam da sağolsun yazmış.evet artık 7.takımın kaptanı benim.sonra aktif olan kızlardan yardımcı seçeriz birlikde,bir de kuralları yeniliycem vakit bulunca.çok heyecsnlıyım.inşallah alnımın alıyla başarırım bu işi...
Tebrik ederim canım ben senin süper bi kaptan olacağını düşünüyordum zaten başarılar dilerim sana.Merhaba arkadaşlar...aeben ablam da sağolsun yazmış.evet artık 7.takımın kaptanı benim.sonra aktif olan kızlardan yardımcı seçeriz birlikde,bir de kuralları yeniliycem vakit bulunca.çok heyecsnlıyım.inşallah alnımın alıyla başarırım bu işi...
İnşallah canım benim.Tebrik ederim canım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
sağolasın canım kaptanım...Tebrik ederim canım ben senin süper bi kaptan olacağını düşünüyordum zaten başarılar dilerim sana.
Merhaba arkadaşlar...aeben ablam da sağolsun yazmış.evet artık 7.takımın kaptanı benim.sonra aktif olan kızlardan yardımcı seçeriz birlikde,bir de kuralları yeniliycem vakit bulunca.çok heyecsnlıyım.inşallah alnımın alıyla başarırım bu işi...
Tamam tatlım.. bu güzel bir uygulama oldu..Hayırlı cumalar hanımlar...
Bir konu hakkında sizi bilgilendirmek istedim ....
2 hafta önce damlanur arkadaşımızın takımlarda kaptanlık yapmak için bir muhabbetimiz olmuştu burda hatırlarsınız ...
2 haftalık bir deneme haftası yapmıştık kendisine . yüzünün akıyla geçti diyebilirim . ögrenmesi gereken şeyler vardır mutlaka ama oda zamanla olur ...
kendisi 7. takımın kaptanıdır artık . hayırlı olsun ...
Püsküütüm 7. takımın kaptanıda yardımcısıda degişeçek , gereken bilgiyi damlanur yazar canım ........
damlanurcum hayırlı olsun kaptanlığın..Merhaba arkadaşlar...aeben ablam da sağolsun yazmış.evet artık 7.takımın kaptanı benim.sonra aktif olan kızlardan yardımcı seçeriz birlikde,bir de kuralları yeniliycem vakit bulunca.çok heyecsnlıyım.inşallah alnımın alıyla başarırım bu işi...
Sağ ol sweetim...
Hayırlı olsun damlacım başarılar dilerimmm cnmmm
sağolasın püskütcüm...inşallah hiç bitmez...Tamam tatlım.. bu güzel bir uygulama oldu..
Bundan sonra kaptan olmak istiyorum diyen arkadaşlara aynı uygulamayı yapalım..
Takımınıza da hayırlı olsun..
damlanurcum hayırlı olsun kaptanlığın..
Yardımcın belli olunca buradan paylaş ki yönetim kadrosuna yazayım onun da adını..
Heyecanını ve hevesini hiç kaybetmemeni dilerim..
5. takımın ortalamasında hata var arkadaşlar. Ortalama 0.83 çıkıyor.