Cevapladığın için sağol kuzum.baktım da 6.takım daha sonucu paylaşmamış.izin istedim kızlardan.izin verirlerse paylaşırım seve seve.inşallah başarıcammm...Yapabilirsin tabiki canim ben hep telden paylasiyorum hosgeldin bu arada
Ok canım benim.sabırsızlıkla üyeni bekleyelimmmm...Damlacım ilgin için tşkler bir üyem bildirim yapmadığı için onu bekliyorum cnmm
damlacım merhaba .. swet senden bahseti bende geldim .. canımbizim kaptanlarımızdan biri izinli ayrılıyor ..7. takımdayız .. gelmek istersen bekleriz hem takımla kaynasırsın hemde biim hesap işlerine yardım edersin olurmu ? bktın begenmedin sen bilirsin tabikiYaaaa ben kaptan olmayı yeni takımı çok istiyorummmmm...onlarla paylaşa bileceyim çok şey var....
Damlanur bizim listemiz hazır cnm paylaşabilirsin sanırım gelemeyecekOk canım benim.sabırsızlıkla üyeni bekleyelimmmm...
damlacım liste işi öyle sadece renlerle olmuyor canım bak ben senelerce kaptanlık yaptım zamanında ama birsürü kurallar degişti vede exel olmadan beceremem yanlış yaparım diye cesaret edemiyorum .. bence sen kaptanlık degilde yardımcılık gibi gözetim eşlibinde girişmelisin böyle bir kaptanlık işine .. bu bir heves degil üç beş günlük .. bunun içinde bak akrebim çagırmış seni bizede gelebilirsin az önce yazdım .. bu seçenekler degerlendir .. baktım piştin sonra düşün tek başına takım açmayı .......Sorun şu ki canım ben de şu liste yapma işini bilmiyorum bir tek.yani renkler falan onları bilmiyorum.tüm kuralları biliyirum ama bir tek liste yapamıyorum.aslında yaparım ortalamayı falan çıkarırırm ama renkleri hall edemem bir tek.inşallah hayırlısı olur.bakalım kızlar ne karar verecek.
Canim ilgin insallah daimi olur fakat bi istikrarsizlik var bu ara uyelerde o yuzden yeni bir grup acilmasindansa varolan bi grupta gozlem yapman daha uygun olur diyorum bendeYaaaa ben kaptan olmayı yeni takımı çok istiyorummmmm...onlarla paylaşa bileceyim çok şey var....
Arkadaşlar,
Konuya açıklık getireyim. Sevgili damlanur sağ olsun öncelikle özel mesajla benim fikrimi sordu. Sonuç olarak ben de bu talebini paylaşımda yazmasını ve sizlerden onay almasını söyledim.
Daha önce de mezun üyelerimiz takım kaptanı olup sonra da bırakıp gittiler ve ortada kalan takımları sizler üstlenmek zorunda kaldınız.
Bu nedenle de yeni bir takım / yeni bir kaptan konusunda tek söz sahibi sizlersiniz.
Yukarıdaki talebi bir oylama gibi düşünelim.
Öneri:
damlanur10 : Merhaba arkadaşlar.ben şubat ayında 4.takımla birlikde 75kiloyla kilo vermeye başladım ve temmuz ayinda 60kiloluk hedefime ulaşarak mezun oldum.şimdiye kadar da kilomu koruyorum çok şükür.buradan edindiyim bilgilerle çevremdeki pek çok arkadaşıma da yardımcı oldum.şimdi yeni bir takıma kaptan olarak aranıza bomba gibi geri dönmek istiyorum.sizler için bir sakıncası yoksa püsküütcüğümün izniyle yeni bir takım 15. Takımı kurmak isterim.hem 15rakamı önemlidir benim için.
1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet / Hayır
14. Takım Evet / Hayır
Bütün takımlardan EVET oyu alınması kaydıyla, atıl olan 10. veya 12. takımlardan birini seçerek sevgili damlanur arkadaşımız aramıza katılabilir.
püsküütüm 7. takım adına oyumuzu evet olarak kulanıyoruz fakat bunu yeni takımlar için değilde zor durumda olan bir takıma kaptanlık yada yardımcılık yapmasından yana evet ...Arkadaşlar,
Konuya açıklık getireyim. Sevgili damlanur sağ olsun öncelikle özel mesajla benim fikrimi sordu. Sonuç olarak ben de bu talebini paylaşımda yazmasını ve sizlerden onay almasını söyledim.
Daha önce de mezun üyelerimiz takım kaptanı olup sonra da bırakıp gittiler ve ortada kalan takımları sizler üstlenmek zorunda kaldınız.
Bu nedenle de yeni bir takım / yeni bir kaptan konusunda tek söz sahibi sizlersiniz.
Yukarıdaki talebi bir oylama gibi düşünelim.
Öneri:
damlanur10 : Merhaba arkadaşlar.ben şubat ayında 4.takımla birlikde 75kiloyla kilo vermeye başladım ve temmuz ayinda 60kiloluk hedefime ulaşarak mezun oldum.şimdiye kadar da kilomu koruyorum çok şükür.buradan edindiyim bilgilerle çevremdeki pek çok arkadaşıma da yardımcı oldum.şimdi yeni bir takıma kaptan olarak aranıza bomba gibi geri dönmek istiyorum.sizler için bir sakıncası yoksa püsküütcüğümün izniyle yeni bir takım 15. Takımı kurmak isterim.hem 15rakamı önemlidir benim için.
1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / şartlı
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet / Hayır
14. Takım Evet / Hayır
Bütün takımlardan EVET oyu alınması kaydıyla, atıl olan 10. veya 12. takımlardan birini seçerek sevgili damlanur arkadaşımız aramıza katılabilir.
hadi bakalım 7. takımıda sana bıraktık kopyala .evvvvvvvet yaptımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?