Cuma günü bildirim yapılmamasını kabul edenler
1. TAKIM HAYIR
2. TAKIM EVET
3. TAKIM EVET
4. TAKIM EVET
5. TAKIM EVET
6. TAKIM EVET
7. TAKIM EVET/HAYIR
8. TAKIM EVET/HAYIR
9. TAKIM EVET
13. TAKIM EVET/HAYIR
14. TAKIM EVET/HAYIR
ben bayramdan sonraki cuma olduğunu varsayarak evet diyorum.
Bende öyle varsayarak evet dedim...
Arkadaşlar çorba olmasına gerek yok..Biz bu cuma bildirim yapıyoruz..Diğer cuma yani bayram sonrası cuma için bildirim yapmıyoruz etaplaı birleştiriyoruz..
Sorun yok, telaş yok
sweet cim bayramdan sonraki cuma diye eriğim bu teklifi getirmişti neyse akrebim sorunu çözmüş sorun halledilmiş sanırım kalan 4 takımda hayır dese bile sanırım bildirim bayramdan sonra yok değil mi? oy çokluğuyla mı alınıyordu yoksa herkesin mi kabul etmesi gerekiyordu?
Busecim ben bu cuma diye biliyorum bayramdan sonraki perşembe tatil bitiyor çünkü:44::44:
Valla ben bayramdan sobraki cumayi kasdetmistim malum arefe gidip tatilleri uzatiyor insanlar ailelerinin yaninda olacak en azindan bizim takimdakiler öyle o yuzden bu cuma bildirim olsun haftaya cuma olmasin sonraki hafta ikiye bolelim demistik ama :26:
Bende öyle varsayarak evet dedim...
Arkadaşlar çorba olmasına gerek yok..Biz bu cuma bildirim yapıyoruz..Diğer cuma yani bayram sonrası cuma için bildirim yapmıyoruz etaplaı birleştiriyoruz..
Sorun yok, telaş yok
Kızlar hiç vaktim yok.. Hoşça kalın demek için uğradım..
Cumartesi buradayım..
Eriğimciğimin değindiği konuya da aranızda karar verirsiniz.. Kocaman öpücükler.. İyi bakın kendinize.. sevdiklerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?