- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Tatlım inceliğin için teşekkürler..Oncelikle cuma yarismalarina vesile olan puskuutcum
Ardindan çok degerli takim kaptanlari
Valkyrie89 isimli uyemiz daha once 3.takimda olup işyerinde calisma sartlari degistigi icin internet baglantisinin olmamasi ve evindede interneti olmamasindan dolayi kendi isteğiyle ayrilmisti
Fakat şimdi şartları duzelmis ve tekrar izniniz olursa takimda devam etmek istiyor
Kendisi oldukça disiplinli olmasina rağmen(108 kgdan 80li kg inmisti)malesef yarisma dışında motive olamamakta
Umarim oylariniz olumlu yonde olur cunku bunu gercekten hak eden bir uyedir kendisi (daha once onunda cabasiyla 5.takimi toparlamistik) vaktinizi aldim simdiden Teşekkürler
Bu tip kural dışı uygulamalarda alınacak olan karara karışmıyorum ben biliyorsun.. Dur acındırayım hatta kendimi.. Oy hakkım bile yok.. Demokrasilerde diktatör olmaz ama di mi..
Kuralımız; kendi isteğiyle ayrılan yarışmacının 6 aydan önce yeniden yarışamayacak olması..
Aynen diskalifiyelerde uyguladığımız gibi böyle istisnai durumlarda takım kaptanları ile birlikte ortak kararınızı verirsiniz.
Rica ederim..ellerine saglik