Günaydın cuma yarışmalarının güzel ve çıtır hatunları
Eski yarışmacılarımdan ysfmir isimli üye özel ailevi sebeplerden dolayı izin süresini 6 ay aştığı için diskalifiye oldu. Yeniden yarışmaya katılabilmesi için hepinizden onay almam gerekiyor. Eğer onay verirseniz bu hafta listeye almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Kızlar allah aşkına oynamayın artık şu listelerle. Saat 18:00 oldu. İki takımı ben ekledim ama ekleme yapanlar eksik alıntılayınca sorun yaşanacak. En son ben düzeltiyorum listeyi lütfen benden sonra kimse oynamasın listeyle.
Ben baktim 4.takim ekleme yapmamis hic bir listede,ekledigi zamanda saat gecmis zaten.sonuc listelerini hazirlicam ben simdi,4.takimin oldugu listeyi alsam bile püssküüt kabul edermi bilmiyorum:26:Kızlar allah aşkına oynamayın artık şu listelerle. Saat 18:00 oldu. İki takımı ben ekledim ama ekleme yapanlar eksik alıntılayınca sorun yaşanacak. En son ben düzeltiyorum listeyi lütfen benden sonra kimse oynamasın listeyle.
Ben baktim 4.takim ekleme yapmamis hic bir listede,ekledigi zamanda saat gecmis zaten.sonuc listelerini hazirlicam ben simdi,4.takimin oldugu listeyi alsam bile püssküüt kabul edermi bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?