Öncelikle ellerine sağlık canım. Cuma yarışmalarının senin gibi üyelere çok ihtiyacı var.Sevgili takım kaptanlarım, cuma zayıflama yarışması sonuçları karar defterine gore en gec 12 :00 ye kadar yayınlanmalıdır yazılmız 323. etap 4. takım hazılıyormus sanırım bı dalgınlığa geldı yayınlanmadı haddım olmayarak lısteyı yayınlıyorum ve sımdıden affınıza sığınıyorum :26:
yazmıştım aslında cnm :26: ama lıstelerı karıştırmış olabılırımÖncelikle ellerine sağlık canım. Cuma yarışmalarının senin gibi üyelere çok ihtiyacı var.Listeye bir göz attım ufak tefek hataların var istersen yeniden gözden geçirip düzelt. 14. takımın yanına da birinci yazmışsın mesela. Birde bireysel dereceye giren arkadaşların yanına hangi takımda yarıştıklarını da yazarsan daha iyi olur.
arkadaşlar çok çok özür dilerim, sabah takıma geldim fakat liste gününü karıştırmışım ve sonrasında da hastanedeydim, efax bana mesaj atmış ama yeni gördüm
off neden bütün terslikler beni buluyor
efax çok teşekkür ederim, gerçekten çok üzgünüm arkadaşlar
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir sorun yoktur. Liste işi halledilmiş, efax ın ellerine sağlık tekrardan.
Tamamdır, hayırlı olsun..sevgili püsküüt merhaba,8.takım kaptan yardımcılığına efsax ı kaydedebilirmisin rica etsem.teşekkürler.
Ellerine sağlık..Sevgili takım kaptanlarım, cuma zayıflama yarışması sonuçları karar defterine gore en gec 12 :00 ye kadar yayınlanmalıdır yazılmız 323. etap 4. takım hazılıyormus sanırım bı dalgınlığa geldı yayınlanmadı haddım olmayarak lısteyı yayınlıyorum ve sımdıden affınıza sığınıyorum :26:
toprakscım seni tanıyoruz. Bugüne kadar gerek ilgin ve takibin gerekse ılımlı yaklaşımlarında profilini çizmiş durumdasın.günaydın arkadaşlar
püsküüt canım dünkü hatadan sonra ben çok huzursuz oldum önümüzdeki 3 hafta listeyi ben hazırlayabilir miyim?
eğer günleri karıştırmasaydımcuma akşamından listeyi hazırlamış olurdum, hiç böyle bir durum yaşanmazdı (
Tamamdır, hayırlı olsun..
Ellerine sağlık..
Yani......
Hem ellerine sağlık, hem de ifade şeklinden ötürü güzel yüreğine sağlık..
toprakscım seni tanıyoruz. Bugüne kadar gerek ilgin ve takibin gerekse ılımlı yaklaşımlarında profilini çizmiş durumdasın.
Kontrol edemediğin bir dönem olmuş, geçmiş, gitmiş..
Sen de 8.takımın sırası gelince onların yerine yaparsın genel sıralama listesini, olur biter..
Büyütülecek bir şey yok ortada bana göre..
Dediğim gibi seni tanıyoruz.
Ayrıca talep ettiğin ceza, performans uygulaması cezasına benziyor, o yüzden hayatta olmaz.
2. takımda ceylının kılosu 3 e bolundugu taktırde ortalaması %0,54 oluyor ve takımın ortalaması %0,72 oluyor323. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-918.html#post31641854
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
299. etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur : 48to38 / EVSEBU / niyal
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.
2. TAKIM
cceylin, sadece geçen hafta değil, 320.etapta da bildirimde bulunmadığı için kilo farkının 3'e bölünmesi gerekiyordu.
Oysa siz 2'ye bölmüşsünüz.
Kontrol ederek gerekli düzeltmeyi yapmanız ve eğer sıralamayı etkiliyorsa genel listeyi revize etmeniz gerekmektedir.
3. TAKIM
1) 3.Takım üyelerinden thebeauty mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-40.html#post31655653
2) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 323. Etap birincisi 5. Takımdan Sumelody arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Tamamdır, hayırlı olsun..
Ellerine sağlık..
Yani......
Hem ellerine sağlık, hem de ifade şeklinden ötürü güzel yüreğine sağlık..
toprakscım seni tanıyoruz. Bugüne kadar gerek ilgin ve takibin gerekse ılımlı yaklaşımlarında profilini çizmiş durumdasın.
Kontrol edemediğin bir dönem olmuş, geçmiş, gitmiş..
Sen de 8.takımın sırası gelince onların yerine yaparsın genel sıralama listesini, olur biter..
Büyütülecek bir şey yok ortada bana göre..
Dediğim gibi seni tanıyoruz.
Ayrıca talep ettiğin ceza, performans uygulaması cezasına benziyor, o yüzden hayatta olmaz.
Tamam canım hemen bakıyorum323. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUKAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-918.html#post31641854
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
299. etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur : 48to38 / EVSEBU / niyal
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.
2. TAKIM
cceylin, sadece geçen hafta değil, 320.etapta da bildirimde bulunmadığı için kilo farkının 3'e bölünmesi gerekiyordu.
Oysa siz 2'ye bölmüşsünüz.
Kontrol ederek gerekli düzeltmeyi yapmanız ve eğer sıralamayı etkiliyorsa genel listeyi revize etmeniz gerekmektedir.
3. TAKIM
1) 3.Takım üyelerinden thebeauty mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-40.html#post31655653
2) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 323. Etap birincisi 5. Takımdan Sumelody arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Ee o zaman listeyi değiştirmeye gerek yok yine dördüncü olucaz ama yok diğer takımlar nolucak:44::44: uff ceylin ufff2. takımda ceylının kılosu 3 e bolundugu taktırde ortalaması %0,54 oluyor ve takımın ortalaması %0,72 oluyor
ve lıstede 4. takımın yuzdesıde % 0,72 bu yuzden dolayı sıralama degısıyor bu etapta ıkı takımda dorduncu oluyor tabı yanlıs hesaplama yapmadıysam
:26:Tamam canım hemen bakıyorum
Ee o zaman listeyi değiştirmeye gerek yok yine dördüncü olucaz ama yok diğer takımlar nolucak:44::44: uff ceylin ufff
Tamam canım hemen bakıyorum
Ee o zaman listeyi değiştirmeye gerek yok yine dördüncü olucaz ama yok diğer takımlar nolucak:44::44: uff ceylin ufff
Neredeyse hafta bitti.. Ne oldu bu konu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?