- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay allahım olan benim karneme oldu.kaybolmuş . kaydirigubbakcemile3
cok ii oldu yaa herkesten tekrar bildirim istemek oldukca zor olucaktı.bide izililer var onlarda asla alamıcaktık..
a.s.
Aklınızda olsun.. Geçmişe ait ulaşmak istediğiniz bilgiler benim pc de duruyor.. yerimseniben
günaydın kızlar .. a.s.
herkese merhaba.. :icecream:
4. takımdan kaptan yardımcısı zevcan ben.. bayanssulusmile
buhafta kaptanımız izinli olduğu için kilo bildirimini ben yapıcam..
aklıma takılan bi durum var :uhm: bizim gecen haftaki bildirdiğimiz kilolar silinmiş durumda onları arkadaslardan isteyip tekrarmı hazırlıcaz yoksa önceki haftanın kilolarının yanınamı yazıcaz yeni kilolarımızı ..
acil cvp larsanız sevinirim arkadaslardan kilo bildirimi almam gerekiyorsa bu biraz uzun sürebilir.. sırnaşık şey
Günlerden sonra yaptığım ziyarette ben de yeni farkettim bu durumu ve tam bunu sormaya gelmiştimopuyorumnanaktan gerçi bana ne oluyorsasempatiksalakcinni ama kimse sormadığı için merak ettim bu durumu..
Benim sorum Püsküütte yedek liste olabilir düşüncesiydi varmı diye soracaktım yarına dek kimsenin sesi çıkmaz yarın ortalık karışır diye düşündüm... Ama eğer yedeklenmiş liste de yoksa iki haftalık bildirim yapılabilir aklinialirimsmile
Ay şükürler olsun ki senin karnen de duruyor pc de.. iyi ki bi'tek sen mezun olmuşsun da silmemişim.. iki üç mezun olunca yer kaplamasın diye KK ya ekledikten sonra siliyorum çünkü..
Buyrun, ekledim efem.. yerimseniben
a.s.
a.s.
Aklınızda olsun.. Geçmişe ait ulaşmak istediğiniz bilgiler benim pc de duruyor.. yerimseniben
merhaba
8. takım kaptanı olarak 8. takım adına yazıyorum
takımımızda ki üyelerimz tatile çıktıkları için ( bnde dahil)
takımımızın bir müddet (20 eylül 2010) kapatılmasını talep ediyoruz
bir mahsuru yoksa tabii
ramazan sonrası görüşmek dileğiyle
iyi geceler dilerim a.s.