kaptansın ve çıkacak kararlarda otomatikman senin yükünü artıracak ve bence oy hakkın varbenim gibi yarışmadığı halde kaptan olan biri daha var mı? Benim oy hakkım var mı bilmiyorum da...
Tam olarak bir bilgim yok fakat o takimin sorumlulugunu aldigina göre oy kullanma hakkinda olmalidir..Sonucta kaptansin..
kaptansın ve çıkacak kararlarda otomatikman senin yükünü artıracak ve bence oy hakkın var
Bu arada merak ediyorum 8. maddeyi üyelerinize iyicene açıkladınız mı ? 2 takımdan evet cevabı çıkmış.. bence o zaman 1. olmak ödül değil ceza olur. şahsen ben takımıma zaten bu kadar vakit ayırıyorken, neden 10-15 üyeli bir başkasının daha sorumluluğunu taşıyayım ki 1. oldum diye... Yoksa benim göremeyip sizin gördüğünüz bir şey mi var? :26:
teşekkürler verdiğiniz cevaplar için..
Bu arada merak ediyorum 8. maddeyi üyelerinize iyicene açıkladınız mı ? 2 takımdan evet cevabı çıkmış.. bence o zaman 1. olmak ödül değil ceza olur. şahsen ben takımıma zaten bu kadar vakit ayırıyorken, neden 10-15 üyeli bir başkasının daha sorumluluğunu taşıyayım ki 1. oldum diye... Yoksa benim göremeyip sizin gördüğünüz bir şey mi var? :26:
bu konuda kesinlikle katılıyorum size
ben de katılıyorum hatta benim takımımda bile bu öneriye evet diyen olmuş, ben de bunu daha ağır bir yükümlülük olarak düşünüyorum.
bugün yapacağınız bildirimde diğer takımlara geçmek isteyenlerin yanına geçmek istedikleri takımları yazıp... izne ayrılmak isteyenlerin yanına da izne ayrılmak istiyor yazarak bildirim yapacaksınız... takımın tamamı için gerekli açıklamalar yazıldıysa daha sonra püsküte topiği kilitlemesi için gerekli mesajı atarsınızPuskuut canim 7.takimi biliyorsun .Kaptanlada paylastik ama tam cevap alamadim.Takim buyuk ihtimalle izne ayrilacak.Diger takimlarda devam etmek isteyen arkadaslar var ben gibi...Nasil bir yol izlememiz lazim
kaptanım ben 8. maddeye evet kullandım çünki sonuncu olan takımın motivasyona ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?