sorun tam olarak nerede ???JUJU cum,sonuç listelerinde ayrıntılı bölümde yanlışlık var gibi geldi bana :44:
bakabilir misin?
tamam farkettim... uyarın için teşekkür
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun tam olarak nerede ???JUJU cum,sonuç listelerinde ayrıntılı bölümde yanlışlık var gibi geldi bana :44:
bakabilir misin?
Herkese Merhabalar ,
Ben ausencia bu hafta bireysel sıralamada 1. oldum . Bu haftanın aynı zamanda mezuniyet haftama denk gelmeside gider ayak bana güzel bir jübile oldu
Ama sizlerle başarılı bir diyet programının ve düzenli bir sporun sonucu verilmiş 1,9 kilo ile haftanın birinciliğine gelmediğimi samimi olarak paylaşmak isterim.
Bu hafta tam anlamıyla stres , sıkıntı , üzüntü , tedirginlik .... dolu hislerle yemek yemeyi unutmanın sonucu oldu benim için.Aynı zamanda uzun zamandır strese dayalı mide problemim nedeni ile bu kadar stres mideme vurdukça kuş kadar yediklerimide midem almadı.
Çok iç açıcı bir başarı hikayesi olmadı farkındayım ama bu hafta için geçerli olan bende buydu . Hem yoğun bir sınav haftasından çıkmışken , ailevi bazı sorunlarla uğraşırken üzerine ülkenin içinde bulunduğu durum eklenince bu hafta takımında doğru düzgün diyet listesi bile paylaşmamıştım .
Bu samimi itirafımı mazur göreceğinizi umuyorum ve karnemi bu hafta alacağımı düşünerek asıl başarı hikayemi mezuniyet başarı hikayemle paylaşarak bu durumu telafi edeceğimin garantisini veriyorum
Herkese aklı selim ve hoşgörüye dayalı güzel bir gelecek diliyorum .
Tabii bu arada keyifle ve sağlıklı kilo vermeler de.
püskütcüm henüz tamamlanmadı malesef 2 kişi var onları bekliyorum takıma mesajda bıraktım
umarım hafta sonu gelirler
Herkese Merhabalar ,
Ben ausencia bu hafta bireysel sıralamada 1. oldum . Bu haftanın aynı zamanda mezuniyet haftama denk gelmeside gider ayak bana güzel bir jübile oldu
Ama sizlerle başarılı bir diyet programının ve düzenli bir sporun sonucu verilmiş 1,9 kilo ile haftanın birinciliğine gelmediğimi samimi olarak paylaşmak isterim.
Bu hafta tam anlamıyla stres , sıkıntı , üzüntü , tedirginlik .... dolu hislerle yemek yemeyi unutmanın sonucu oldu benim için.Aynı zamanda uzun zamandır strese dayalı mide problemim nedeni ile bu kadar stres mideme vurdukça kuş kadar yediklerimide midem almadı.
Çok iç açıcı bir başarı hikayesi olmadı farkındayım ama bu hafta için geçerli olan bende buydu . Hem yoğun bir sınav haftasından çıkmışken , ailevi bazı sorunlarla uğraşırken üzerine ülkenin içinde bulunduğu durum eklenince bu hafta takımında doğru düzgün diyet listesi bile paylaşmamıştım .
Bu samimi itirafımı mazur göreceğinizi umuyorum ve karnemi bu hafta alacağımı düşünerek asıl başarı hikayemi mezuniyet başarı hikayemle paylaşarak bu durumu telafi edeceğimin garantisini veriyorum
Herkese aklı selim ve hoşgörüye dayalı güzel bir gelecek diliyorum .
Tabii bu arada keyifle ve sağlıklı kilo vermeler de.
Arkadaşlar, çıkmadan önce son not:
8. ve 9. takımın oylama formlarına rastlayamadım.
Arka sayfalarda mı kaldı bilemiyorum.. Lütfen hatırlatır mısınız?
Demokrasiyi sağlayabilmek için önkoşul tam katılımın sağlanmasıdır.
7. takım zaten devre dışı kaldı, ben öyle anladım mesajlarından..
püskütcüm henüz tamamlanmadı malesef 2 kişi var onları bekliyorum takıma mesajda bıraktım
umarım hafta sonu gelirler
desemde oy kullanma hakları doldu ben özür dilerim
excel dosyasını iş yerinden mail attım kendime ama eve geldim açılmıyo
windows 8 işyerim de ki program
evdekine yükliyeyim yok açılmadı
ptesi işe gidince ancak sonucumuzu bildirebilirim 2 eksikle
senin işlerini aksatmak istemem
8.takımı oylama dışı da tutabilirsin eğer sana uygunsa
vaktini ve sinirlerini geriyorum farkındayım
tüm takım arkadaşlarımdan ve diğer takımlardan özür dilerim
KONU: Oylamada son durum
Sonuç olarak; Pazartesi günü eklersiniz formunuzu..
9. takımdan cevap gelmemiş.
O halde ben de Pazartesi itibariyle bakıyorum..
Sizler ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ama böyle hassas bir konuda oylama dışı bırakmak bana mantıklı gelmiyor..
Pazartesi son gün olsun.. Ben şimdi geçmiş sayfalara bakayım bir kez daha 9.takımın formu var mı diye..
Eğer paylaşmadılarsa onlara da bir zahmet hatırlatın lütfen.. Pazartesi günü onlar da paylaşım yapsınlar.
Askıdaki işleri bu hafta yavaş yavaş toparlayacağım bilginize..
Ben de kaptan olsam dediğini yapardım.ben perşembe son dediğiniz için defalarca uyarı yapmama rağmen bir arkadaş gelip oylamasını sunmadı ben de onu eklemeden listeyi paylaştım. Nihayetinde bir fikri varsa söylenen zamanda gelip oyunu kullanmalıydı bana göre
Ben de kaptan olsam dediğini yapardım.
Şu anda oylamayı kapatırsam zaten 7.takım oylama dışı kalmış, 8.takım mazeretini iletti, 9.takımdan hiç ses yok.
3 takım eksik kalıyor..
Ne önerirsin bu durumda?
Allah iyilikler versin...Dünü ilk defa gaz yemeden geçirdiğim için daha az sinirliyim.. ama kalbim paramparça..
Teşekkür ederim sorduğun için..
sorun tam olarak nerede ???
tamam farkettim... uyarın için teşekkür
Sorunun cevabı Karar Defterinde..ben birşey danışacaktım ben 13. takımdanım bizim takıma 7. takımdan bir arkadaş geldi haftaya cuma listede yer alcak mı? şimdiden teşekkürler
Sorunun cevabı Karar Defterinde..
Oylama sonuç formunuz ile ilgili gelişme var mı?
limonlubrokoli dün paylaşmış sanırım zaten çogunluk izinde olanlarda oylamaya katıldı zaten
Takımları karıştırdım kusura bakma..
9. takım diye konuşuyorum seninle..
Sizin takımda sorun yok. Formunuzu aldım.
KONU: Oylamada son durum
Sonuç olarak; Pazartesi günü eklersiniz formunuzu..
9. takımdan cevap gelmemiş.
O halde ben de Pazartesi itibariyle bakıyorum..
Sizler ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ama böyle hassas bir konuda oylama dışı bırakmak bana mantıklı gelmiyor..
Pazartesi son gün olsun.. Ben şimdi geçmiş sayfalara bakayım bir kez daha 9.takımın formu var mı diye..
Eğer paylaşmadılarsa onlara da bir zahmet hatırlatın lütfen.. Pazartesi günü onlar da paylaşım yapsınlar.
Askıdaki işleri bu hafta yavaş yavaş toparlayacağım bilginize..