canım ben art niyetli değilim ben bu isteğimi haftalardır dile getiriyorum ama ilgilenen yada herkez işine geldiği gibi anlıyor.ben bunu püsküttente rica etmiştim daha inandırıcı olsun böyle bir
yenilik getirelim diye kulak ardı edildi tepkimi böyle dile getirmek istedim
"Kulak ardı edildi" sözüne cevaptır:
1. Önerinize olumlu baktığımı cevap olarak yazdım.
2. Öneri paketi mesajını incelerseniz, sizin önerinizin de listede olduğunu görürsünüz.
3. Bütün öneriler KULAK ARDI EDİLMEDEN listelendi. Yarın itibariyle oylamaya sunulacak.
4. Yürürlükteki her karar oyçokluğu ile alınır.
Bilginize.
S_A cım merak ediyorum da...
Neden kendi listeni yayımlarken 1.takım bildirimini imha ettin?
Aman ben bizim takimi ne zorluklarla hesapladim imha edilmesin
Saka bi yana bu hafta acemiydim ilk kez yaptigim için pür dikkat yaptim
Oylama ne zamana kadar geçerli acaba?
Her yarismacinin oylama hakki var mi yoksa sadece kaptanlar mi oyluyor?
Takım ortalamasının %30 un altına düşmemesi durumu kesinlikle bizim takıma yaradı..
Haftaya da bana yariicak inş
S_A cım merak ediyorum da...
Neden kendi listeni yayımlarken 1.takım bildirimini imha ettin?
aynen sana katılıyorum eger haksızlık yapılıyorsa kendilerinden başka kimseyi kandiramazlarKulak ardı edildi dediğin tepkin öneri maddeleri arasında zaten canım.. Nasıl böyle diyebiliyosunki..Üstelik püsküütüm ayrıca yazmıştı bu isteğin senden geldiğini..
Herkes işine geldiği gibi anlamıyor..Daha liste paylaşımı yapılırken böylesine bir istek tuhaf kaçıyor, birinci olan arkadaşı da zan altında bırakıyor bu durum..
Burda hepimiz aynı mücadele içindeyiz..Vermediğimiz kiloyu vermiş gibi göstererek ne kazanabiliriz.. Kendimizden başka kimi kandırabiliriz..
Bir Cuma da sakin geçseydi..
Sınandığım gündür yani!
S_A 1. takımı süpürüyor.. Ben de kolaylık olsun diye onun mesajına 1.takımı ekliyorum. Sonra bir de bakıyorum ki ne göreyim..
O nasıl bir mesajsa ne 9. takım var ne 13. takım.. Acaba hangi sayfadaki mesajı aldı da üstüne ekledi..
Ah S_A ah!
SOS a bağladın beni şu saatte..
yazılanları görmeden suçlamak neden?????çok teşekkür ederim ilgin için
kızım üniversitede okuyor bu hafta yanımıza geldi pek bakamadım paylaşım alanlarına
dolaysıyla yazılanlarıda göremedim
olunlu baktığın içinde ayrıca cok teşekkür ederim
durumdan rahatsız olduğumun farkına varman beni cok sevindirdi
bakmayın ya kızlar ayıp ayıpppBu hafta misafiri olduğum 8.takımın analizini hazırladım. İlgilenen, bilgilensin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...larinin-analiz-raporlari-23.html#post30636566
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?