- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Açılış yapmayı başardım mı acabaa
***1.TAKIM 308.ETAP***
tasan (71,5 /71,5 /0/0,00%) izinli
***6. TAKIM 308. ETAP***
fatos0808 ( 77.5 / 77 /0.5 /%0.65 ) İzinli.
***7. Takım 308. Etap***
kelebekolcam (87.1 izinli
Listeyi yayınlarken dikkatimi çekti arkadaşlar izinli olanlar hala listede yayınlanıyor..
ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlanırken, yanına.HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN.listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu, transfer oldu v.s.
Sözkonusu bilgilendirme sadece olayın olduğu hafta için geçerlidir. Örneğin x etapta izne ayrılan üyenin durumu sadece x etapta açıklanır. İzinden dönene kadar da izinli üye, takım listesinde yer almaz.
***1.TAKIM 308.ETAP***
***6. TAKIM 308. ETAP***
***7. Takım 308. Etap***
Listeyi yayınlarken dikkatimi çekti arkadaşlar izinli olanlar hala listede yayınlanıyor..
İlgili etap listesini hazırlanırken, yanına.HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN.listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu, transfer oldu v.s.
Sözkonusu bilgilendirme sadece olayın olduğu hafta için geçerlidir. Örneğin x etapta izne ayrılan üyenin durumu sadece x etapta açıklanır. İzinden dönene kadar da izinli üye, takım listesinde yer almaz.
***1.TAKIM 308.ETAP***
***6. TAKIM 308. ETAP***
***7. Takım 308. Etap***
Sonuç listeleri hazır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-80.html#post30307229
Dereceye giren takımları ve yarışmacıları tebrik ediyorum.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Kilo veremeyen/alan yarışmacılarınsa morallerini bozmadan azimle devam etmelerini diliyorum.
Not: Listede bir hatam varsa lütfen uyarınız, şipşak düzeltirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?