Sevgili lypsa sanırım gözden kaçırdığın bir şey var..
Her üç arkadaşımız da izinli değillerdi zaten. Geçen hafta aktif üye olarak listelerde yer aldılar. Bu hafta izne ayrıldıkları için de bu şekilde bildirim yapılması gerekiyor zaten?
püskütüm listeler için ellerine sağlık
kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenlerde haftaya inş.
bu arada bu hafta 1.olan takımımıve bireyselde 3.olan kendimi ayrıca kutluyorum
Terminolojide hatalar oluyor zaman zaman..İsimlerin yanında izinli yazıyor ya o yüzden yanlış anlaşılmaya müsait bana kızmayın.İzne ayrılmak istiyor yazıyorduk her zaman.Sadece bir yarışmacıda bildirim var diğerlerinde yoktu.1.Takımdaki arkadaşında izin durumu son anda iptal oldu bildirim yapınca listeye eklendi.
Şimdi tamam oldu işte..
Arkadaşlar iyi günler; ben 4. Takım üyesiyim. Kişisel sebeplerim ve takımla ilgili sıkıntılarım nedeniyle, uyun görülmesi halinde 10. Takıma geçme talebinde bulunuyoum.
Takımlar arası transferler üyenin kendi kararıdır. Kararını takım yönetimine iletir ve istediği takıma geçebilir.
Dolayısı ile takım iç konusudur.
Başkaları tarafından "uygun görülme hali" söz konusu değil.
kuzicim,
TAKIMLAR ARASI TRANSFER
Etap listesinde, üyenin durumu "x takıma transfer olmak istiyor" notuyla belirtilir. Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine "x takımından transfer oldu" notuyla dahil edilir.
Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.
kurallarda bunu okudum. yani senin için deneme süresi geçerli olmuyor anladığım kadarıyla ve takım yönetimine kalmış bir durum bu. ben bunu kendi üyelerimin onayına sunacağım. mantığım 5 aylık tecrübenden dolayı önümüzdeki cuma hemen dahil olmandan yana ama diğer üyelerini de görüşünü de almak isterim.
ister deneme süresinde ol, ister hemen dahil ol hiç bir şey değişmeyecek. zaten br arada olacağız ve zaten deneme sürecinin başındaki kilon alınacak yüzde zararın olmayacak.
son olarak, seni çok seviyorum meleğim
kuzicim,
TAKIMLAR ARASI TRANSFER
Etap listesinde, üyenin durumu "x takıma transfer olmak istiyor" notuyla belirtilir. Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine "x takımından transfer oldu" notuyla dahil edilir.
Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.
kurallarda bunu okudum. yani senin için deneme süresi geçerli olmuyor anladığım kadarıyla ve takım yönetimine kalmış bir durum bu. ben bunu kendi üyelerimin onayına sunacağım. mantığım 5 aylık tecrübenden dolayı önümüzdeki cuma hemen dahil olmandan yana ama diğer üyelerini de görüşünü de almak isterim.
ister deneme süresinde ol, ister hemen dahil ol hiç bir şey değişmeyecek. zaten br arada olacağız ve zaten deneme sürecinin başındaki kilon alınacak yüzde zararın olmayacak.
son olarak, seni çok seviyorum meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?