- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Kişisel görüşüme göre; ladyline nın yaptığı mantıklı.1.38 den sonrası 5e kadarsa 1.38 olarak kalır ama 5 ve yukarıysa 1.39 olarak yuvarlanır bu sonuca göre iki takımda bence 1. ve iki takımında ortalamaları bence doğru son rakamlarını yazmaya gerek yoktu diye düşünüyorum
Çünkü 3. basamak her iki takımın oranında da 5 ten aşağıda olduğu için aynı yere yuvarlanıyorlar.
Bu durumda da aynı sırayı paylaşacaklar. Bunun özellikle 1. cilik olduğunu düşünürsen önemli bir detay olacaktır. 3.basamağa göre derece alınacak bu durumda.
Çok uzun bir süre 21:00 olarak kalmıştı. 21:30 da listelerin son saatiydi. Çoğu zaman bu saate kalınmıyordu zaten.Arkadaşlar ben bişey önermek istiyorum hazır yeri gelmişken. Daha önce en son bildirim saati neye göre ayarlandı bilmiyorum ama 16:30 bana çok erken geliyor. Ben bu saatin biraz daha ileriye çekilmesini öneriyorum. Hem böylelikle iki ayağımız bir pabuca girmez. Umarım yerinde bir öneri olur bu. :26:
Ama daha sonra çalışan arkadaşlar, iş çıkışı internete giremeyeceği için liste hazırlama sırası gelince sorun yaşayanlar sıkıntılarını paylaşarak bu saatin erkene alınması yönünde öneri sundular. Diğer bütün kararlar gibi bu karar da zamanında oylandı ve kabul edildi.
Sen de öneri olarak oya sunarsan, takımların evet/hayır mesajlarıyla birlikte daha gerçekçi bir sonuca ulaşılabilir diye düşünüyorum.
Öneri:
xxxx
1. Takım: Evet / Hayır
xxxx
şeklinde..