Günaydın Püsküütümmm
yumyukum rumuzlu üyemizin bilgilerini verirmisin kaçıncı etapta ayrılmış? kaç kilo ile ayrılmış listeye alacam bu hafta?
Ben de bu konuyu doktorla görüşeyim diyorum.. Nedir bu durum? Bu bir hastalıksa adı nedir?
Deli miyim ben yahu!
Özlemişim be kallisim sefgilim!!!! Takım arkadaşım benim!
Not: 18 yıl sonra buraya gelmenin sebebi ben değilsem çaya bandırılıp yumuşak püsküüt olayım e mi!
Günaydın Püsküütümmm
yumyukum rumuzlu üyemizin bilgilerini verirmisin kaçıncı etapta ayrılmış? kaç kilo ile ayrılmış listeye alacam bu hafta?
Günaydın Püsküütümmm
Ben de çok sık gelmeye başladım görüyormusun?hastalığına teşhis konulduysa banada söyle..Lulutumu merak etmekteyim şu sıralar mail alacaksınız tarafımdan bir haber vereyim didim
yumukum 83,0 geri dönmek üzere ayrıldı tarihini de yazayım çok arama 30-07-2010167.etap
yumukum 83,0 geri dönmek üzere ayrıldı tarihini de yazayım çok arama 30-07-2010167.etap
Yaaa Püsküütümm öyle emin ve net cevap verince doğru sandım ne bileyimNiye yanıltıyorsun yarışmacıları?
Bak sahi sandılar yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?