- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum yine geç kaldım ama umarım bu haftadan itibaren akıllanacağım. TrulyScrumptious diye bir aday var. püsküütcüm zahmet olmazsa bakabilir misin bilgilerine ? :18::18:
TrulyScrumptious son bildirim
251. etap / 87 kilo
Haklısın Püsküütüm özür dilerim dün yada önceki gün sormalıydım ama sen hep aramızdasın diye güvendim sanırım. Bir daha dikkat ederimBu tür soruları Cuma günü sormak sahiden de geç.. 4.takıma da diyorum bunu.
Ha'di ben girmedim siteye.. Nasıl olacak o zaman..
Etap gününden önce sormaya lütfen dikkat edin.
Bu üyeyi daha önce konuştuk diye hatırlıyorum. Bir kez daha bakayım.
Ay çok heyecanlıyım.
Galiba haftanın sonuncusu ben olacağım.
Sizlere hikayemi güzelce yazarım artık. :) Etap listelerini hazırlayan takım mı hatırlatma yapıyordu sonuncuyla ilgili? Yoksa artık hatırlatma yapılmıyor mu?
Kişinin kendi kararına bırakıldı hikayesini anlatması..İstemeyenler de çıkınca İsteyen yazıcak artık..
Haklısın Püsküütüm özür dilerim dün yada önceki gün sormalıydım ama sen hep aramızdasın diye güvendim sanırım. Bir daha dikkat ederim
9. takımın listesine az sonra ekleyeceğim..
4.takım sonuncuyu yazarak yeni bir çağ başlattı ama çağ olmadı sadece karışıklık oldu.
Arkadaşlar oylama yaptık ama genel kabul görmediği için etap sıralama listesine HİÇBİR şekilde sonuncu olan üyenin adı yazılmıyor.
İsteyen takip eder, sonuncu mu değil mi görür.. İsterse de yaptığı hatayı paylaşır.
Bundan sonra lütfen 4.takımdan da rica edelim, genel sıralamayı hazırladıklarında sonuncu kendi takımlarından da olsa yazmasınlar. Sonra o liste kopyalanarak gidiyor, kimse onay almıyor ama yazıyor..vs.
4. takımın başlattığı uygulama (ya da ortaya attığı fikir diyelim) bireysel sonuncularla ilgiliydi.
Ama son haftalarda listeye yazılan sonuncular takım olarak yazıldı, bireysel olarak değil. Aslında böyle bir uygulama hiç yoktu, iki eksik bilgi birleşince ortaya öyle bir hata çıkmıştı. :)
Madem öyle diyorsun Püsküütcüm, hiçbir şey olmamış gibi devam edelim o zaman. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-71.html#post27555908
listeler hazırdır efemmm
bir hatamız varsa affolaaa
dereceye giren takımları ve bireyseldeki fıstıkları tebrik ediyorummm
özelliklede bu hafta 1.olan takımımıve bireyselde 2.olan garden arkadaşımızı ayrıca kutluyorummm