Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 6. takımı kontrol ettim hepsi doğru ama 2. takımda hata var düzeltilmesi için takımlarına yazdım gerçi.6.takımın kontrolü yapılmadı kızlar ilgilenebilirmisiniz biriniz kontrolünü yapabilirmi saat geç oldu çıkmam lazım o yüzden kontrol ettirmeden koydum buraya
6.takımın kontrolü yapılmadı kızlar ilgilenebilirmisiniz biriniz kontrolünü yapabilirmi saat geç oldu çıkmam lazım o yüzden kontrol ettirmeden koydum buraya
Listeler bitti sanırım hemşerim zaten süremiz de doldu. Teşekkür ederiz şimdiden ellerine sağlık...listeler tamamlandıysa sonuç bölümüne listeyi düzenleyip paylaşayım mı?ilk kezz yapacağım,hata yapmak istemem.
***7. TAKIM 284. ETAP***
[/COLOR]pasam3405 (80,7/80/0.7/%0.87)
maviyesil1999 (68,8/70/-1,2/-%1.74)
anşaa (73/72,6/0,4/0,55)
ecemavi (72.8/73/-0.2/-%0.27)
ananee (71.1/70,6/0,5/%0,70)
gerbera1987 (91,1/90,9/0,2/0,22)
vıdıvıdı (80/)izinli
7. Takım Ortalaması: %0,05
püsküütçüm vıdıvıdı arkadaşımıza izinli yazmıştık ama geri dönmek üzere ayrıldı yazsak daha doğru olurdu sende öyle not alırsan tam bilmediğimden yanlış yazmışım çünkü arkadaşımızın bilgisayarı bozulmuş yeni bilgisayar alana kadar geri dönemicek aramıza o yüzden yanlış yazdığımı farkettim
Sizin takımda mezuniyet talebi olunca benim de içim sıkıştı bir an.. acaba yine mi..dedim hemen kontrol ettim. Neyseki bu sefer sorun yok.kelebekcearzum arkadaşımız mezun olmak istiyor ve ben inş hedef kilosunu bildirmişimdir yaa :18: yine unutmuşsam kahrolucam bu kaçıncı olucak yaa
Daha önce de konuşmuştuk bu konuyu.
"Geriye dönmek üzere ayrıldı" ifadesi ile "izinli" ifadesi birebir aynı.
ben bunu görmemişiimmarkadaşlar 271 ve 272 etaplar ile 280 ve 281 etaplar birleştirilmiş etap olduğu için 25' e değil 23' e bölünecek
9.takımın bildirimi
"hoppidicik 84,1/92/-0,32/-%0,38 259. etapta izne ayrılmıştı kilosu 25e bölündü."
284. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
9. TAKIM
6.takımdan transfer olan üyeniz bsrmhmmt in 283.etap bitiş kilosu 71,6 olarak bildiirilmişti.
Oysa 284.etap başlangıcını 71.7 olarak yazmışsınız.
Lütfen kontrol ederek, genel sıralamaya etki ediyorsa, yeni sıralama listesini hazırlayınız.
Eve geçer geçmez halledeceğim yüzde kontrol işini.
ben bunu görmemişiimm
:18::18::18: püsküütcüm ben bu hafta 1den fazla hata yapmışım.Şimdi hesapladım bsrmhmmt nin yüzdesini dünkü etap başlangıç kilosunda bile yüzdeyi yanlış yazmışım 1,26 yerine 0,26 demişim.
hoppidicikin kilosunuda kaça böleceğimi şaşırmıştım zaten tekrardan listeyi kontrol edeceğim şimdi.Ve izninizle sonuç listelerini düzelteceğim.Tabi bu hakkım varsa. Artık herşeyi düşünür oldum :18::18: