- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
sevgili püsküüt diskalifiye konusu hakkında kafama takılan bir durum var..buradan yazmak istedimki diğer arkadaşlarda bu konu hakkında fikirlerini yazsınlar..izinli ayrılıpda 6 ay geri dönmeme durumunda diskalifiye olunuyormuş ki ben şu an öyle gözüküyormuşum..tamam , olabilir, gerekli görülmüş koyulmuş bir kuralda ben giderken böyle bir kural yoktuki:26:...böyle bir kuraldan haberim olsaydı belki dönüşüm daha hızlı ve muhteşem (ok.. iğrenç espri) olabilirdi..demem o ki püsküüt bu kural , kuraldan haberi olmadan izinli ayrılan arkadaşları kapsamamalı..kuralın kabul edildiği tarihten sonra izinli giden arkadaşlara uygulanmalı..ki benim gibi bir arkadaşım daha var 9.takımda..diğer takımlardada olacağına eminim..benim nacizane önerim bu..diğer arkadaşlarda bu konuda fikirlerini beyan ederse sevinirim..
Tam da bahsettiğin nedenden dolayı; diskalifiye listemizde yer alan ve bu kural (11.madde) gereği diskalifiye olan arkadaşlarımızın yanına (*) işareti koyuyoruz ki diğer nedenlerle diskalifiye edilenlerden ayrılmış olsunlar.
Döndüklerinde mağdur olmasınlar diye uygulamamızda böyle bir hassasiyetimiz var.
Sen izinde olduğun için zamanında bu detayların konuşulduğunu doğal olarak takip edememişsinidir tatlım..
Ama... espri iyi olacakmış yani..