- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
püsküütcüm bide söyel birsey var yalniz,mesela ben bunu tkaim icnde oylamaya sundum,hayir diyen bi kac üyem var ama evet coklugu saglanirsa ben 1.takm adina evet diyecegim fakat olurda birgün bu hayir diyen arkadaslarimiz sonucu olursa ne yapacagiz? ozaman ben söyle düsündüm o hafta üyemin yazmak istemedigini ileten bir not yazarim diyeBir hatırlatma yapmak istiyorum. 4.Takım evet dedi. Bu şu demek; bundan sonra herhangi bir etabın sonuncusu 4.takımdan olursa, haftalık değerlendirme raporunda takım üyesinin adını yazacak ve ondan deneyimlerini paylaşmasını isteyeceğim.
Yok eğer, sonuncu olan "hayır" oyunu kullanan bir takımsa, o takımın üyesinden bahsetmeyeceğim.
Bu oylama rutin sistemimizden farklı işleyecek.
Mesaj bana yönelik olmasa da, benim de adım geçtiği için mesaj yazma zorunluluğu hissediyorum.
Evet, müdahale ettim. Kullanılan uslupleri doğru bulmadığım için müdahele ettim.
Uslup demedim, uslupler dedim.
Her iki tarafın da usluplerinin, bana göre doğru olmadığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Konu dallanıp budaklanmasın diye kapatmıştım ancak, bir özür isteme noktasına taşıdığınız için kendi müdahaleminin dayanağını açıklamak istedim. Gerisi beni ilgilendirmiyor.
Eski üyeler bilir, çok tekrarlarım çünkü: Hiç kimse birbirini sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygı duymak ve özellikle de mesajlarında buna dikkat etmek zorunda. Aksi halde her zaman müdahale edeceğimi, bu vesileyle bildirmek istiyorum.
püssküüte katiliyorum usluplar konusunda,kendi adima yasemin arkadaisminzin yazdigi bir yoruma kaptan olarak kirildim yorumunda kaptanlarin daha takimdaki üyelerle ugrasamadigini dogru dürüst liste hazirlayamadikalrini kalabalkla nasil ugrasacaklarini yazmis ( ozaman buyur sen ugras diye gecti icimden) ama tatsizlik cikmasin diye birsey yazmadim,simdi nedense yzama geregi duydum sonucta saygi bekliyorsak bizde gereken saygiyi göstermeliyiz diye düsünüyorum ,bazen uzaktan davulun sesi hos gelebilir kulaga ama icin icnde girildimi hicde öyle olmadigi görülüyor..
him akrebin uslübu dogrumuydu hayir onuda(kendi adima) dogru bulmuyorum...